Thursday, March 05, 2009

Extremisttidning får bidrag från Stieg Larssons dödsbo.

Extremisttidningen Expo får 200 000 kr i bidrag av Stieg Larssons dödsbo. Det är inte helt oväntat. Innan han dog testamenterade han sina tillgångar till det lokala kommunistpartiet i sin hemort. Familjen fick det mesta och nu fortsätter familjen arbeta i hans anda.

Stieg Larsson var en av grundarna av extremisttidningen Expo vars huvudsyfte är att förfölja politiska motståndare till kommunisterna och vänstern. Expos metoder fortsätter i den militanta samma anda som Stieg Larsson och hans kamrat Tobias Hubinette som grundade Expo hade. Hubinette är en dömd våldsman och Stieg Larsson anslöt sig i yngre dagar till de muslimska trupperna i Eritrea i sin kamp mot de kristna Etiopiska trupperna. Den militanta revolutionära kampen fortsätter på svenska gator med Expos intima samarbete med gatuterroristerna Afa/Antifa. 

Det finns nog ingen risk att Afa's gatuterror minskar förrän stora bidrag från den offentliga sektorn/facket till Expo/Afa försvinner.

Om det offentliga stödet skulle försvinna har extremisterna även Larsson's familj som kan bidra eftersom Larsson's böcker drar in stora belopp som kan delas ut till olika radikala grupper. 

Expo extremisterna samarbetade även med Sveriges Radio (SR) nyligen. En spion från SR/Expo infiltrerade Sverigedemokraterna (SD) och spelade in video och audio i hemlighet under flera månader. SR och Expo planerar att visa filmen strax fore EU valet i sommar så att man uppnår maximal effekt i sitt försök att sabotera valet för Sverigedemokraterna. 

Läs mer om Expo, här  här, här och här. SVD SVD

Se filmen om hur SR/Expo infiltrerade SD. Filmen spekulerar i huruvida regeringen även är inblandad i smutskastningsförsöket med hjälp av statliga Sveriges Radio. Ett intimt kontaktnät mellan SR, Expo och Moderaterna avslöjas:
     

1 comment:

Anonymous said...

Expo har även kartlagt Antifeministiska Samfundet enkom av den anledningen att en medlem (som dog i förtid för ett par år sedan endast 63 år)var aktiv skribent för den liberala tidskriften Contra.
Denne individ som skrev aktivt i Contra hade en gång i tiden varit aggressiv i sina artiklar mot Olof Palme (under 1970-talet) och därför uppfattades han som extremist.

Så när jag besökte Stockholm under årsmötet för Antifeministiska Samfundet för 4 år sedan så misstänkte de inbitna medlemmarna att jag var en ny utsänd från Expo eftersom jag aldrig tidigare hade varit där på medlemsmöten och inte heller skrivit på deras nätforum.
Men jag förstod inte alls vad de talade om eftersom jag knappt kände till Expo (hade i vartfall aldrig kollat i denna tidskrift före Antifeministiska Samfundets årsmöte 2005).
Fick tips av just den artikeln som Expo hade skrivit om Antifeministiska Samfundet och som jag sedan kopierade ur på Stadsbiblioteket häri Göteborg.
Läste artikeln som jag fann gjorde små nyheter till större än
vad det var.
Om en medlem i en förening skriver i någon extrem tidskrift eller har agiterat mot en viss politiker 30 år tidigare så måste väl inte hela föreningen för den skull bli suspekt?
Men det gjorde journalisten på Expo stor sak av i sitt Walraffande av Antifeministiska Samfundets årsmöte, om det kan ha varit 2004.
-Jag mailade den journalisten på Expo senare där jag sade min mening:Att en hel förening kan ej belastas för något som en enskild individ har gjort som privatperson flera decennier tidigare.Att göra ett sådant antagande är att göra brott på sanningen och att grovt förenkla i ens omvärldsanalys.
Att så manipulera läsare är att göra ett grovt övertramp på vad det verkligen handlar om.
Att förenkla och sedan skjuta meningsmotståndares argument i sank verkar vara Expos koncept.
/Mikael i götet