Thursday, March 05, 2009

SvD garanterar lugn i Malmö inför tennis DC.


SvD skriver i en rubrik  att "Palestinier hoppas på fredlig protest". 

Det var ju synd att en massa billass med gatusten fraktades undan helt i onödan om SvD kan garantera befolkningen att palestinier och andra extremister kommer att hålla sig lugna.  

Det är väl onödigt att mobilisera mängder med polis och beställa speciella kravallfordon från mer utvecklade grannländer om SvD redan i förväg vet att det kommer bli en lugn demonstration?

SvD är säkert medvetna om att Palestinier toppar mordstatistiken i Sverige och de är mer våldsbenägna och farligare än någon annan etnisk grupp. Polisen räknar med bråk, och Ilmar Reeplau (s) (afa)  står förmodligen beredd att betala de mest våldsamma bråkmakarna stora summor skattemedel som han gjorde sist.  

SvD driver medvetet en ursäktande kampanj, de ljuger. De vill försöka lugna ner Malmöborna som regelbundet utsätts för invandrarvåld, upplopp och förstörelse. Det är inte svårt att lista ut att delar av Malmö kommer att förstöras igen. Det är ju rutin, precis som alla nya rekord i brottslighet är rutin i Sverige. Den utvecklingen kommer inte att stoppas av de lokala socialdemokratiska politikerna som styr Malmö. De är upptagna med att låtsas göra något. Man kan bara dra slutsaten att politikerna ar revolutionärer, de vill ha våld, upplopp, kriser och brottslighet i Malmö. Det kanske är deras sätt att försöka göra revolt mot samhället och "borgarklassen"? Hur ska man annars förklara deras agerande? Det underligaste är naturligtvis hur Malmöborna kan fortätta att välja in dessa underliga extremister som styr Malmö, det kommer att förbli en obesvarad fråga.  

En mer sann rubrik är "Jag känner mig inte trygg här i Malmö". Barbro behöver inte känna sig ensam om det, de flesta känner sig otrygga överallt i Sverige.  

Biblioteket i Arlöv ska nu enligt Sydsvenskan anlita vakter (igen) for att hålla ordning på "stökiga barn och ungdomar". Förra året kostade vakterna 42 000 kr och skadegörelse kostade 25 000 kr. De beloppen tvingas biblioteket spara in därför drar man ned på personalen. Trots besparingarna drog man över budgeten med 70 000 kr.   

Ar det fördomsfullt att tro att det handlar om invandrare? Nej, det ar snarare fördomfullt att tro att det inte handlar om invandrare när det gäller brott, våld, hot, brända skolor och sverigehat.  SVDHD SVD SVD SVD SVD DN SVD SVD SVD SVD

3 comments:

Faster Sven said...

"Palestinier toppar mordstatistiken i Sverige och de är mer våldsbenägna och farligare än någon annan etnisk grupp."

Intressant. Har du någon källa till dessa uppgifter?

BefriaMedia said...

Ja Faster, se youtube flmen, det finns kallor, statistik och rapporter lankade under "more info".

http://www.youtube.com/watch?v=uxsfZm0YDk0

De som kommer ligger i mordtoppen tillsammans med Palestinier ar Jordanier och Syrier, men aven de ar ofta Palestinier.

Anonymous said...

Lugn i byxan. Detta om palestinier var en bild från ett YouTube-klipp som (vad gäller den här bilden) inte hade någon källreferens.

Irakier förekom inte på mordtoppen vilket motsäger andra uppgifter om den folkgruppen.

När det gäller negativa uppgifter om palestinier måste man vara extra vaksam eftersom det folkslaget bland sina fiender kan räkna de aktiva bland judarna, vars aktivism är stark och väl finansierad, vars propaganda-övertag är enormt och vars sanningskärlek inte imponerar.