Thursday, July 31, 2008

Robert Mugabe (s) har drabbats av en sensationell ide.


Robert Mugabe (s) socialdemokraternas favoritdiktator har nu i sin infernaliska visdom beslutat sig för att lösa den ekonomiska krisen i Zimbabwe.

Inflationen är nu över 2 miljoner procent om året. En limpa bröd kostar 100 miljarder Zim dollar, nej priset gick upp medan jag skrev texten, nu kostar limpan 200 miljarder Zim dollar.

Den genialiske Robert Mugabe (s) har nu bestämt sig for att helt enkelt ta bort 10 nollor på all valuta. En sedel som var värd 10 miljarder Zim dollar blir därför värd 1 ny Zim dollar.

Visserligen finns det ingen ekonom som vill säga att inflationen kommer att minska eller att valutan kommer att återfå sitt varde på grund av den reformen. Det är enbart en förhoppning i en sjuk diktators eget huvud som inte kommer att förändra något annat än att man måste fortsätta trycka sedlar tills pengarna är så värdelösa att man inte ens kan betala för pappret och trycksvärtan. Läs mer om socialdemokraterna favorit mordare och diktator har och har.


 

3 comments:

Anonymous said...

Tänk vilken tur för Mugabe att svarta inte kan vara rasister i Sverige. För annars hade folk kanske jämfört den där dåren med Hitler och krävt att FN agerade..

Maox said...

Att FN agerade? Mm, troligt. Vad vi behöver är att hitta olja i Zimbabwe så att USA kan invadera dem och "införa demokrati" genom ett decennielångt krig, sälja ut kontrakt till inhemska företag för "återuppbyggnad" och "infrastruktur" som möjliggör billig och enkel export av naturresurserna, samt besinningslöst mörda civilbefolkningen. Problem solved. Fast först måste vi sälja kemiska stridsmedel till Mugabe så att vi har en förevändning att invadera- man kan ju inte låta en sån galning sitta på massförstörelsevapen! Och förstås allt under fanan av en Villig Koalition bestående av USA, Israel och tja, säg.. Galapagosöarna. Win win för alla.

"It's not what you can do for your country, but what your country can steal from other countries."

Robert Mugabe said...

It's my country, I decide! U swedes dont know a shit about my country, deal with your own kingdom instead!