Tuesday, July 01, 2008

Mugabes sista suck och hans svenska (s)tödtrupper gömmer sig.

Mugabes sovrum. Reser Pierre Schori hit på semester för att återfå lite av de svenska skattemiljarder han lämnat över till Mugabe? Detta palats är 12.000 kvm och kostade (sveriges) skattebetalare 150 - 200 miljoner kronor. Grannarna var utan vatten i 45 dagar då Mugabe fyllde upp sina pooler och konstgjorda sjöar i Borrowdale Brooke. Flyg dit med Google earth.

Robert Mugabe (s) fortsätter att hålla sig kvar vi makten trots att alla uppmanar honom att överlåta makten till de som vann valet, MDC.

Afrikanska Unionen (AU) var mindre direkt och uppmanade diktatorn till att samregera med MDC. Att en så extrem diktator ska kunna samregera med någon är en helt orimlig tanke. Varför ska diktatorn belönas med att sitta kvar vid makten? Det är ett rent socialdemokratiskt resonemang. Afrikanerna är ofta diktatorer själva och kan knappast kritisera en broderdiktator, därför är kritiken knappt märkbar inom AU.

Mugabes vardagsrum.
Man kan undra varför de svenska socialdemokraterna är så tysta. De har satsat sitt förtroendekapital på Robert Mugabe i alla år. Över 4 miljarder skattekronor har försörjt Mugabe och hans terrorregim. Socialistbröderna i Sverige har inget att säga och hoppas att ingen pratar vidare om den mordiska diktatorn och hans vulgära korruption. Men så lätt ska de inte slippa undan. Vi borde utreda hur mycket och om våra svenska politiker är medskyldiga till all den död och förintelse som Mugabe har orsakat. Betalade Sverige för fraktfartygets last med Kinesiska vapen till Mugabe strax före valet?

Är det Mugabe som lärt sej av den svenska regeringen hur man förtrycker opposition?

De svenska socialdemokraterna förbjöd oppositionens hemsidor före valet 2006. De svenska socialdemokraterna ger stöd till gatuterrorgrupper som misshandlar och förföljer oppositionen. Lärde sig Mugabe från Sverige om Expo/antifa/afa eller var det tvärtom? De är nästan lika vulgära.

Sverige är det land i världen som är försiktigast med att kritisera Mugabe. Det finns inget land som riktar mindre kritik mot diktaturen än Sverige. Hela den svenska diplomatkåren borde avgå, de flesta är förmodligen socialister och kommunister, därav tystnaden. Sverige måste moderniseras och kunna bedriva en diplomati som liknar andra västliga demokratier.

Om man ska jämföra hur livet var i Zimbabwe innan och efter den socialdemokratiska favorit-diktatorn grep makten, fundera på följande skillnader:

Under vitt styre före Mugabe -
Full sysselsättning, blomstrande ekonomi, massiv export, tillräckligt med utländsk valuta för import, inga övergrepp på befolkningen förutom av Mugabes (mfl) terrorister, den bästa sjukvården i Afrika tillgänglig för alla, utmärkt utbildning tillgänglig för alla, fri press med begränsad censur, mycket stor inhemsk livmedelsproduktion, stor export av livsmedel till grannländer, alla butiker fulla med alla slags produkter precis som i Västeuropa även svensk ammunition, bränsle och elförsörjning finns det gott om, knappt någon inflation, ingen korruption, medellivslängd 65 år, fria val men enbart for de vita. Regimen varnar för katastrof om de svarta tar över makten.

Svenska reaktioner under perioden av vitt styre: Massiv kritik från den svenska regeringen mot regimen, konstanta gatudemonstationer, krav på totalt handelsembargo och reseförbud för medborgarna, stora svenska ekonomiska bidrag till Mugabes (mfl) terrorgrupper som bedrev terror mot svarta och vita. Sverige ansåg att en blodig revolution måste ha svenskt stöd. De främsta förespråkarna för våldsam revolution var Olof Palme och Pierre Schori.

Under socialist diktatorn Mugabe -
Över 80 % arbetslöshet, massiva övergrepp på alla som kritiserar makthavarna eller vill ha mat, ingen export, ingen utländsk valuta till inköp av bränsle och livsmedel, ingen inhemsk livsmedelsproduktion kvar, alla butiker är tomma, ingen har pengar till livsuppehället, inget fordonsbränsle finns, elförsörjningen sporadisk i bästa fall, ingen fri press, utländska journalister förbjudna, inga fria val, 20 % av befolkningen har AIDS, medellivslängden sjunker till kortaste någonsin - 34 år (lägst i världen) och 37 år för kvinnor resp. män, inflationen är 200.000 % årligen, ett par skor kostar 2.5 miljarder Zim dollar (2 USA dollar), en groteskt korruption där eliten bokstavligen vältrar sig i guld och diamanter. Mugabe-regimen varnar för skadligt västligt inflytande om diktaturen skulle försvinna och demokrati införs. Han lovar krig innan han lämnar ifrån sig makten.

Svenska reaktioner under Mugabes tid: Ingen kritik från Sveriges socialister. Knappt någon kritik från de borgerliga heller. Massiva ekonomiska bidrag till diktaturen under alla år, en minskning under de senaste åren. Resultatet av all hjälp blev en total fattigdom för alla utom for Mugabes mordiska ledartrojka som lever i en ofattbar lyx.

Mat kan hittas på soptippen av de lyckligt lottade. Se filmen om dagens Zimbabwe.

Sprid denna artikel vidare, eller länka till den, för att visa hur farliga de svenska politikerna är. Det som hänt i Zimbabwe har de mycket stor skuld i. Nu riskerar deras totalt vettlösa politik att förvandla även Sverige till ett Zimbabwe-liknande land.Varning, nästa film är inte lämplig för känsliga personer!!

En hemskare beskrivning av det som Robert Mugabe (s) gjort med sina medborgare kan ses i nästa film. Medan man ser filmen kan man fundera på varför Mugabe kallar sej själv "den nutida Hitler"?

SVD AB DN SVD2 SVD3 AB2 SVD4 DN SVD5 SVD6 DN

3 comments:

UltraV:s värld said...

Obegripligt och overkligt. Jag hittar inte orden!

vinterbadaren said...

Förhoppningsvis möter detta fullständigt inkompetenta svin samma öde som folkförrädarna Caucesco!

Se deras sista minuter efter att en summarisk militärdomstol dömt skitstövlarna till döden:

http://www.freesweden.org/caucesco_execution.wmv

Samma öde lär vänta dom svenska quislingarna och deras medlöpare!

Trevlig sommar!

Allsvensken said...

Mugabe lever likt den negerkung han är, allt emedan dennes lojala undersåtar dukar under av armod.
Med en snittintelligens på 90 så klarar hutsies, tutsies, hottentotter m.fl. inte av att upprätthålla ett modernt och civiliserat samhälle av västerländskt snitt. Detta faktum blundar man för, ty alla är vi lika mycket värda, vilket förvisso stämmer, men då man samtidigt i all välmening, läs socialistisk dumhet, förbiser från att det förstnämnda inte per automatik innebär att alla är lika begåvade, leder det hela uppenbart och bevisligen till kaos i Afrika och Mellanöstern.