Thursday, July 31, 2008

Norges rykte är i fara, gangsters kontrollerar Oslo nattetid.På bara 2 veckor har 18 turistbussar satts i brand. Norge är i nästan samma tragiskt svåra situation som Sverige. I Oslo regerar afrikanska och andra utländska prostituerade, tiggare och gangsters. Norge är ett rikt land och är darför mål för lycksökare från alla världens hörn säger Knute.

De Norska myndigheterna håller inte samma takt som den ökande brottsligheten och den stora massinvandring som inte bara Sverige, men även grannlandet Norge, har. De Norska myndigheterna verkar ha överumplats av en mycket stor brottslighet. De har förmodligen i sin naivitet trott att invandrare liknar skandinaver i brottslighet. Det har visat sig vara ett stort misstag och mycket stora resurser krävs nu för att hantera den stora brottsligheten.

Ett märkligt exempel på brott i Norge är att nigerianska fnask tvingas till prostitution med voodoo.

" Mitt framför ögonen på den nigerianska flickan bankar prästen in en påle i ryggen på den hjälplösa sköldpaddan. Meddelandet han just plitat ner på dess skal är riktat mot den skräckslagna flickan. Från och med ritualen är hon invigd och helt i händerna på den traffickingorganisation som dagen efter skickar henne till Västeuropa för att sättas i prostitution." Sydsvenskan

Las mer pa Knutes blog.

No comments: