Thursday, July 31, 2008

Vad blir sveriges beloning da vi tolererar multikultur?


Multikultur betyder att många kulturer finns inom samma geografiska område. Det betyder inte att alla kulturer kommer överens eller att de tolererar varann.

Med de främmande kulturer som kommit till Sverige får vi inte bara främmande maträtter som t.ex. grillade djurorgan, vi får även de andra, de negativa konsekvenserna av de andra kulturerna. De negativa konsekvenserna har visat sig vara oerhort mycket allvarligare än vad de värsta pessimisterna har kunna gissa sig till.

Eftersom det inte finns någon i Sverige som studerat brottsligheten bland olika kulturer så har vi i blindo accepterat och tolererat den massiva brottsligheten som multikulturen fört med sig.

Vi vet numera tack vare privata bloggare att ju längre ifrån Sverige kulturellt och geografiskt sätt folk kommer ju högre är deras brottslighet generellt med få undantag.

Invandrares överrepresentation i brott är över 250 % fler brott än vad svenskar begår. I grova brott är överrepresentationen ännu större, uppemot 450 %.

Då vi upptäckt det ska vi fortsattta tolerera all den grova brottslighet som massinvandringen fört med sig eller ska vi agera dynamiskt och följa vår självbevarelsedrift och sätta stopp för massinvandring av grovt brottsliga massor och skicka hem alla dem som inte kan anpassa sig till västvärlden? Ja det måste vi givetvis göra och det kommer att bli gjort, det är helt oundvikligt. När det blir gjort vet vi inte eftersom det beror på hur folk röstar och på andra politiska händelser, en del förutsägbara.

Ett problem är att nastan alla våra riksdagspolitiker grundar hela sitt förtroendekapital på att massinvandringspolitiken fungerar och är bra för Sverige. Trots att alla stora och små media i Sverige framställer svenskar som grova brottslingar i nästan samtliga artiklar som handlar om brott så har folket nu i storre utsträckning än tidigare genomskådat media och insett att nästan samtliga av deras artiklar och rapporter är falska och förljugna. Numera tar man nästan för givet att ett grovt brott är beganget av invandrare eftersom det är den mest troliga sanningen.

Med myten krossad om att svenskar begår de flesta grova brotten så har politikerna nu inte mycket att försvara sin misslyckade politik med. Förtroendet för politikerna är nu lägre än någonsin, och det gäller även förtroendet för media, nästan ingen tror på media längre. En klar majoritet tror att journalister låter sina artiklar spegla deras egna extrema politiska åsikter.

Politikernas enda hopp blir då att yttrandefriheten som numera endast kan utnyttjas av privata bloggare måste stoppas. De anser mer att bloggare är ett hot eftersom bloggar har tagit över en stor del av läsarna från online media. Det finns alltså en stor risk att våra politiker kommer att - på alla möjliga sätt - försöka stoppa debatter, stoppa informationsspridandet om brottsligheten och invandringsproblematiken. Flera politiker vill stoppa blogggare, P.O. har sagt det i klartext.

FRA-lagen kanske skulle ta itu med det problemet. Tillsammans med andra lagar som syftar till att begränsa yttrandefriheten försöker politiker stoppa det fria informationsflödet. Vad deras vapen blir till nästa val återstår att se. Före förra valet förbjöds det största hoten mot de etablerade riksdagspartierna, SD's hemsidor stoppades före valet och de stoppades från deltagande i alla valdebatter.

Syftet med att stoppa yttrandefriheten är enbart för att rädda politikernas egen karriar. De måste se till att de mest pinsamma och det för Sverige mest förödande politiska experimentet inte avslöjas som den katastrof den i verkligheten är.

Massinvandringen är den största katastrof som någonsin drabbat landet och hälften av Sveriges befolkning inser det. Väljarna är öppna för nya idéer och nya partier som visserligen är små och oerfarna, men de är de enda som kan rädda Sverige från en djupare katastrof. Alliansens misslyckande garanterar ett bra resultat för det tredje alternativet i valet mellan alliansen, vänsterblocket och de svenskvänliga krafterna.

Riksdagspartiernas huvuduppgift är numera att stoppa avslöjandet om massinvandringskatstrofen med alla medel.

Nedanstående film antyder om vad som kan inträffa även i Sverige. Den handlar om England och de ansvariga politikernas ovilja att erkänna sina misstag, de förbjuder kritik istället för att ta ansvar för den katastrof de bidragit till att skapa. Se den som en varningsignal.

  
 

2 comments:

vinterbadaren said...

En folktribunal kommer nog att upprättas när landet och svensken fått nog.Frågan är om sveriges lyktstolpar räcker till??

BefriaMedia said...

Sverige maste sluta tolerera kriminella politiker. De finns ett mycket stor behov for en tribunal mot de som saboterat landet och bidragit till att oraknerliga svenskar blivit utsatt for valdsbrott och andra brott.

Kannbara straff ar det enda medlet som biter pa politiker som annas inte fattar mycket. Det blir en rattvisans dag da de alla kallas till tribunalen aven de gamla nationssabotorerna fran Palmes tid. Det finns ingen preskribtions tid for den typen av allvarliga brott tycker jag, forhoppningsvis sa inser var nasta regering det och gor processen offentlig i direktsand TV.