Saturday, July 05, 2008

Mugabes valfusk filmat.

Se filmen som visar hur Mugabe's (s) valfusk går till. Filmen kommer förmodligen inte att visas i Svensk TV. Det handlar ju om socialdemokraternas och Olof Palmes favoritdiktator Robert Mugabe (s) som s-regeringar gett ekonomiskt och moralist stöd till i över 30 år. Flera miljarder kronor har donerats till en av Afrikas värsta diktaturer.

Socialdemokraternas taktik är tystnad. Inte ett ord för att förklara sitt stöd for Mugabe. Inte ett ord till kritik mot Mugabe. Deras massiva tystnad är talande. Deras motiv och deras politk har aldrig varit att ge stöd till 'de som har det sämre". Deras motiv har alltid varit att sprida socialismen världen över med alla tänkbara medel, ekonomiska bidrag, moraliska bidrag, använda propaganda med hjälp av statlig media och institiutioner och brinnande anti-kapitalistiska tal.

Se filmen och fråga sedan era socialdemokratiska vänner varför de stött detta monster Mugabe. Mer om Mugabe och hans korrupta regim här.
DN

2 comments:

marwie said...

Filmen är ju väldigt intressant. Personligen insåg jag inte hur illa det verkligen var i Zimbabwe. Hoppas verkligen att MDC trots att de har det svårt tar över och ser till så att (som sagt) Olof Palmes favorit Mugabe blir arbetslös.

Rune said...

Ja Mugabe fick stöd från Sverige även när hans 5 brigad som var tränad av nord koreanerna mördade och härjade i Matabeleland 1984.

http://www.hrforumzim.com/members_reports/matrep/matreppart1c5.htm

http://www.svd.se/multimedia/dynamic/00336/ingvar_och_mugabe_336025b.jpg