Saturday, October 04, 2008

Personal på ålderdomshem upplever livsfara och vakterna vågar inte fortsatta.


Personalen på ålderdomshemmet Klockargarden i Trollhättan säger att de svävar i livsfara. Läs brevet som personalen skrev till högre ort. De skriver om hur de planerar för sin egen död i angreppen från invandrargängen. 

Vakter har anställts för att skydda personalen och de gamla. 

Situationen bedömdes så allvarlig att vakterna togs bort, arbetsplatsen var för farlig. 

Nu svävar personalen och de gamla i livsfara, vakterna tillåts inte arbeta där och ingen bryr sig lange om situationen. Jag skrev nyligen ett inlägg om det. Jag uppmanade de gamla att "se det positiva i situationen." 

Stora gäng med mycket farliga invandrarungdomar har tagit över staden. De skjuter mot folk och byggnader, bränner ner bilar och byggnader och har tagit over gatorna och det finns inga svenskar kvar som är villiga att återta marken de förlorat till invandrarna.  

En märkligt ointresserad polis uttalar sig. Man får genast intrycket att polisen varken bryr sig om problemet, vill göra något, eller kan göra något. Eftersom vakterna flytt så finns det tydligen ingen kvar att skydda de gamla som arbetat hela livet och betalt världens högsta skatter. 

- Det här har varit på tapeten under hela året och vi har kraftsamlat för att bryta utvecklingen. Situationen är allvarlig men det är förvånansvärt lite reaktioner från allmänhet och boende. Det handlar om ungdomar som driver omkring utan framtidstro, säger Jack Lennartsson, ansvarig för ordnings-polisen i Kronogården.

Vart tog deras skatteinbetalningar vägen? En del av de gamlas pengar gick till socialdemokraternas favoritdiktator, Robert Mugabe.  5.9 miljarder gick till hans palats och vapen och deras folk svälter nu ihjäl. Vårt eget folk blir rånade, hotade och misshandlade varje dag, en del lever under dödligt hot och känner att de kan blir mördade vilken dag som helst. 


Jag undrar om hur många av de gamla och personalen på ålderdomshemmet som röstat på rikdagspartierna som vill fortsatta med den okontrollerade massinvandringen av hundratusentals djupt kriminella farliga människor? Att ni nu lever i livsfara beror inte på mig. Det beror på er själva som ännu inte röstat på de enda partierna som bryr sig om Sverige. Det är ert eget fel om ni inte röstat svenskt.  DN  DN AB  DN

4 comments:

Anonymous said...

Det är för jävligt rent ut sagt att det har gått så långt. Man riktigt lider när man läser personalens oro och än mer när man vet att kommunen inte kommer göra någonting för deras skull. Vem vill bli gammal i det moderna Sverige?

Högerkängan said...

Medborgargarden--NU!!!!

BefriaMedia said...

Hur kan myndigheterna lata var gamla lida pa detta satt.

Personalen arbetar under dodsskrack. Hur ska de gamla kanna sig?

hogerkanga,
Polisen gor ingenting, sa visst behovs ett medborgargarde men de maste ha makt att ta itu med problemet. Vakterna har redan lamnat omradet darfor kravs helt andra tag.

En fraga, leder inte det till inbordeskrig? Politikerna har altsa tvingat in Sverige i en situation som leder till inbordeskrig.

Vi kan tacka vara politiker i riksdagen och i trollhallans kommun for att ni skapat en situation dar bevapnade invandrargrupper omringat alderdomshemmet och vi behover bevapnade medborgargarden for att skydda alderdomshemmet. Resultatet blir en vapnad konflikt mellan invandrar terrorister och de som vill skydda alderdomshemmet. Polisen, politikerna, och TV tittar pa. Om det blir direksandning i TV sa blir den konfliken bara betraktad som en av manga i varlden av de apatiska svenskarna.

Anonymous said...

Just den här vågen av bankrån och värdetransportrån. Man undrar om det kan vara relaterat med de över 90 procent av "flyktingar" utan identiteshandlingar som kommer in i sverige.

Numera sker det ju, i princip varje vecka faktiskt.

/Paraflex