Wednesday, October 01, 2008

Forsok se det positiva med gang som ranar och branner ner alderdomshemmen.

Istället för att rapportera negativa nyheter så är det dags att vara positiv som omväxling. 

Att stora gäng rånar våra gamla, bränner ner deras bilar och ålderdomshem kan ses som en positiv utveckling. Det innebar ju fler jobb efersom vi behöver fler poliser och vakter, visserligen skärs antalet tjänster ned, men behovet av fler finns om vi skulle ha turen att få en helt annan regering och nya kommunpolitiker. 

Dessutom så behöver vi tillverka flera bilar för att ersatta de som bränts ned. Om Volvo och Saab får fler beställningar så säkras jobben i de numera amerikanska bilföretagen.  Vi behöver fler byggjobbare för att bygga nya fastigheter för att ersätta de som bränts ned, det är ju positivt. Alla misshandlade rånoffer behöver sjukvård, där behövs mer personal och då säkras ännu fler jobb. Visserligen skär man ned på sjukvården överallt så att man ska kunna bekosta fler invandrade gatugäng som drar runt i Sverige. Om det är någon tröst så blir det mer samvaro i hemmen för svenskarna eftersom de knappt vågar gå ut. Det är ju positivt, åtminstone delvis?

Ytterligare en positiv sak är att myndigheterna tvingas tala med varann och tvingas samverka i sina försök att komma tillrätta med vilda och farliga ungdomsgäng. Visserligen har myndigheterna aldrig lyckats förbättra en dålig situation med sina försök som Rödeby påminner oss om med deras Asa Nisse-poliser, men sett positivt så får man ta det som en lärdom. 

En annan postiv sak är att Sverige fortsätter med en överföringen av välståndet till u-landsmedborgare som flyttar till Sverige. Det är ju positivt att f.d. fattiga människor blir rika. Visserligen blir svenskarna fattiga på kuppen men sett positivt så kan vi ta det som en prövning, vi tvingas lära oss hur tidigare generationer svenskar inte heller hade något välstånd, några pengar eller trygghet. Vi är ju ett hårt arbetande folk, vi kan göra nya försök och försöka jobba ihop ett nytt välstånd för att ersatta det välstånd som donerats till andra av våra politiker. Det är ju ocksa positivt, arbete är bättre än att sitta på ett ålderdomshem sysslolös. 

Eller vad säger de 90-åriga gamla som nyligen rånats och sitter instängda och skrämda på ålderdomshemmet i Trollhättan omringade av horder av hotfulla farliga invandrarungdomar? 

Ut och jobba med er, att vara 80 eller 90 ska väl inte hindra er från att kunna försörja fler av dessa invandrare, många av oss yngre har dessvärre emigrerat så det blir därför mer arbetstillfällen över till er. Era politiker importerar ju 100 000 nya om året, det blir nog dubbelpass för er gamlingar, försök se det positiva med det och sluta gnäll?
Foto: Bilden forestaller nagra hundra personer. Allvarligt talat, finns det nagon svensk som tror att om vi importerar inte 300 men 100 000 manniskor fran u-lander utan kulturell koppling till vast och stoppar in dem i overfyllda ghetton eller i fina villor, finns det nagon som tror att inte brottsligheten okar? Vad kostar de 100 000 nya flyktingarna/ar?  SVD DN

 

16 comments:

Anonymous said...

Så grymt sarkastiskt och så - tyvärr - på pricken! Det Sverige som en gång stod upp för trygghet och välfärd existerar inte längre. Varje dag läser man i tidningen om hur Bror Duktig-landet Sverige sjunker ned allt djupare i misär och normlöshet. Jag känner mig allvarligt orolig för hur det kommer att sluta och är glad att jag inte bor i en storstad eller ens en stad.

BefriaMedia said...

Sorgligt nog sa ser staderna oftare ut som kaotiska ghettomardrommar. De som besoker en stad kanske blit utsatt for hotelser bara om man passerar dessa invandrade faror. Pga media tystnad sa tar det flera ar innan folk fattar vad som orsakak kaoset. Kaoset smugglas in i tysthet och omringar snart oss alla, allt har skett i tysthet utan debatt och utan att en enda medborgare kunnat uttrycka sej eller blivit tillfragad om saken. Nar jag flyttade utomlands sa trodde jag aldrig att Sverige skulle sjunka sa oerhort lagt.

Zico said...

Nu ska man ju inte enbart beskylla invandrarungdomar för att de uppför sig som om de fortfarande var kvar i en krigszon. Till att börja med är det politikernas fel. Att låta massor av olika kulturer mixas in i en ohomogen samling vilket det blir i dessa ghetto-områden, föder naturligtvis en osäkerhet bland de inflyttade. Då dessa i sin tur uppför sig som de gör, föder detta en mycket avog inställning hos arbetsgivarna. Detta innebär att invandrarna får svårt att skaffa jobb, varför de snarare planlöst driver runt. Ambitiösa invandrare satsar på att öppna gatukök eller pizzeria, men de flesta får så mycket pengar i bidrag att de skulle betraktats som höginkomsttagare varifrån de kom - så varför jobba. Andra i sin tur lockas in i den lukruativa brottsligheten med rån, narkotika, smuggling och inbrott.
Allt detta, eftersom tidigare invandrare förstört förutsättningarna för dem att få jobb. Och i början var det någon puckad politiker som fick för sig att mångkulturellt samhälle skulle vara bra för Sverige. Jovisst är det bra för Sverige när våra pensionärer och anställda blir så till den grad hotade i Trollhättan - och brandkår och ambulans behöver poliseskort för att ta sig in i Rosengård. För att inte tala om alla gäng som drar omkring i varje storstad och skapar hotfull stämning, rånar och våldtar.
Tack politiker för att ni skapat sånt fin välfärd åt våra invandrare - men ni glömde visst oss som betalar för kalaset och får utstå allt detta?!

Carl said...

det värsta är myndigheter inte får göra nåt för då uppdagas den misslyckade invandringspolitiken.
Varför angriper inte invandrarna politiker istället. de har mer pengar och finare förmål och skulle ge utdelning att råna och trakasera än fattiga Svenska pensinärer och vårdbiträden. men främlingar vet väl vilka dom skall fjäska för för att få ännu mer bidrag och förmåner. när nya partier röstas in i riksdagen då är festen över dessa d-v-j-r

Anonymous said...

Jag säger som Sarkozy, slöddret ska tvättas bort med högtrycken! Skadedjur är vad det är!

BefriaMedia said...

zico, jag kan bara halla med det du skriver. Losningen ar inte enbart att rosta bort politikerna, vi maste anpassa polisstyrkor, straff och annat till den okande omfattningen av grova brott, aven bland unga invandrare. Tills tryggeheten aterstallts maste alla brottslingar sparras in, om det kraver att antalet fangelseplatser maste 10-dubbla, varfor inte.

carl,
Ett mysterium ar hur invandrare kan upptrada pa det foraktfulla sattet mot sverige och sedan tro att svenskarna inte kommer att gora nagot ar saken. Tyvarr har de erfarit att vi inte gor nagot, vi utvisar ingen, vi ger dem inte hardare straff, vi ger dem mer pengar istallet? De har upptackt att det lonar sej att bega brott och fornedra svenskarna, de far mer pengar. Inte konstigt att valdet okar.

örzgyn said...

ja Svenskarna är nog Världens korkaste folkslag. inte konstigt de håller på att utrota sig själva och ersätts av folk från andra länder

Anna said...

bra media som inte ändrar det du skulle få läsa.
www.frianyheter.nu
www.sdkuriren.se
www.nd.se
bloggen högerkänga
bloggen rakryggad
bloggen thoralf
www.folketsnyheter.se
med flera tusen till följ alla länkar

Robin Shadowes said...

Jag misstänker starkt att det som var avsett som ironi snart blir verklighet i Sverige. Att vara gammal och/eller sjuk är ej längre ett hinder för att sätta folk i arbete. Är dom för dåliga för att sitta eller stå kan dom ju alltid ligga ner och arbeta. Snart kommer väl batikhäxorna på att man kan träna även dementa individer till enklare arbetsmoment, typ vid löpande band eller nåt, allt bara för att dra in mer pengar till deras folkutbytesprojekt.

Skrämmande läsning said...

Hela brevet som de anställda på vårdhemmet i Trollhättan skickade kan läsas här:

http://www.den-svenske.com/2008-10-01-aldreboende_beskots_i_invandraromrade.html

Riktigt skrämmande läsning!

BefriaMedia said...

robin shadowes, vi har redan sett forslag fran politikerna om att vi kanske maste vanja oss vid att inte ga i pension vid 65. Det kommer inte att finns nagra pengar kvar till de som vill ha pension.

Har vi sett en analys av varfor det skulle vara sa? Nej ingen analys, media tiger, en totsl tysnad har lagt sej over landet om ekonomin. Vi kan gissa vart alla pengar gar till, alla kommer att bli fattig pensionarer samtidigt som alla vara kostnader gar upp snabbt.

skrammande lasning, tack for tipset, det som ar mer skrammande ar att media haller tyst om hur javligt det ar och att sanningen bara kan publiceras i privata hemsidor.

Anonymous said...

Jag förstår inte vad det svåra är? Platsen ar beskrivits som en krigszon! Sätt in militären mot slöddret! Räcker med att ha säg 10 tungt beväpnade soldater som har order att skjuta dem som kommer för nära!

Högerkänga said...

Snygg bild. Rinkeby Station.
Rusning till socialkontoret.

Dexter said...

Äntligen börjar jag begripa vad politkerna snackar om när de talar om invandrarna som pensionsräddare, nämligen att det krävs massor av jobb för att hålla takten med förstörelsen av samhällsfunktioner i Sverige.

Att svenskarna är inträngda i hörn, och att det krävs en snabb attitydförändring borde stå klart för alla som har öppnat ögonen.

Anonymous said...

Det finns endast EN LÖSNING: Rösta på SD

Ola said...

Nu förstår jag vad media menar med att invandrarna är "pensionsräddare". Man gör att pensionärerna blir räddare och räddare och inte vågar gå ut.