Wednesday, October 08, 2008

Nu visas propagande med sveriges mest hatade politiker.

SVD's artikelserie om Youtubia vvisar filmer från Youtube. Nu har de visat en film om Sveriges mest hatade politker genom tiderna Olof Palme. Dessvärre visas inte en film från Youtube, utan filmen kom direkt från hans eget propagandaministerium hemsidan olofpalme.org.

Fördelen med Youtube är att folk kan kommentera och gradera filmer. Nu kan man inte göra det med den hatade Palmefilmen. Det gör att propagandan kan fortsatta oemotsagd, vilket inte var tanken med Youtube.

Jag föreslar att SVD tar bort den hemska propagandan. SVD själva menar att filmen gav ett intryck av att Sverige var en enpartistat.

SVD's beskriving av filmens budskap påminner nästan till 100 % om den Nord-Koreanska personkulten, Kuba, Sovjet eller andra extrema kommuniststater:
Bildbandets olika situationer visar att Palme är vis, god, självuppoffrande, bildad, lyssnande, rättfram, duglig och talar flera främmande språk flytande. På egen hand styr han landet och ställer till rätta de problem som medborgarna kan råkat ut för.

Det är en skrämmande likhet med andra socialistdiktaturer och en skrattretande likhet med personkulten i Nord-Korea. De introvärta socialisterna som med stora skattebidrag fortsätter att driva Palmesinstitutet borde påminnas om att skattebetalarna har fått nog av allt som har med Palme att göra. Dra in alla skattemedel till eländet. Det påminner om hur Sverige under Palmes ledning isolerade sig fran omvärlden, lämnade det kapitalistiska systemet, yttrandefriheten och ekonomisk självständighet och anslöt sig till den internationella socialiströrelsen och gjorde alla svenskar beroende av staten.. SVD

2 comments:

Anonymous said...

Slappna av lite!

Syftet för svd är ju inte att framföra hur fantastisk olof palme är (var) utan hur snett allt var skurvat på den tiden.

Om du hatar OP lär ju SVD vara en god allierad med dig, med tanke på att den styrs av en stiftelse som befolkas av hemliga toppmoderater.

Anonymous said...

Om det finns hemliga toppmoderater med i SvD:s styrelse kan man fråga sig om de är hemliga eller hur du vet att de finns om de är hemliga...