Saturday, July 05, 2008

Asylsökande halshöggs av palestinier i Alvesta.

Mordplatsen. Migrationsverkets lägenhet i Alvesta. En Palestiner kapade huvudet på en annan asylsökande.

"En bagatelldiskussion om en lampa skulle vara tänd eller inte slutade med mord och blodbad.
- Jag har aldrig tidigare hört talas om ett sådant mordmotiv, säger kommissarie Stefan Karlsson.En 25-årig statslös palestinier åtalades i går för mordet på en 26-årig man från Afghanistan i en av migrationsverkets lägenheter i Alvesta. Båda männen var asylsökande och bodde tillsammans. Sent på kvällen ville 25-åringen gå och lägga sig och ha taklampan släkt, medan 26-åringen ville ha tänt och sitta vid datorn.

Sedan han golvat 26-åringen med några knytnävsslag, lagt beslag på kniven och sedan hackat upp flera djupa sår i nacke och huvud på 25-åringen, kastade han kniven på golvet.
- Men sedan hörde jag ljud från honom och då förstod jag att det kunde bli problem om han fick leva så jag skar halsen av honom."
Kammaråklagare Jonny Philipsson: - Det liknar mest en ren avrättning.

Det stora asylfiaskot fortsätter i oförminskad takt. De djupt kriminella som kommer till Sverige fortsätter sin brottslighet på den nya orten. Eftersom man i Sverige inte bryr sej om bakgrundskontroll eller ens att identifiera de asylsökande så blir Sverige mottagarland för den brottslighet som representeras av de asylsökande.

Resultatet av att inte göra identitets bekräftelse och eller bakgrundskoll av brottslighet betyder att våra politiker och myndigheter accepterar och tolererar de asylsökandes brottslighet helt osedd.

De asylsökande kan teoretiskt vara 1000 gånger mer benägna att begå mord och våldtäkter och våra myndigheter bryr sig inte om det eftersom alla tolereras oavsett kriminell bakgrund. Precis som i detta fall med Palestiniern som kapat huvudet på Afghanen så vet inte våra myndigheter vilka som kommer eftersom ingen kontrolleras. De vet däremot att det inte handlar om riktiga flyktingar för det mesta. Den korrupta människohandeln fortsätter vilket drabbar den svenska befolkningen så fort de kan röra sej fritt i de orter som velat ta emot dem. Brottsligheten fortsatter att slå nya rekord runtom i Sverige och ingen gör något åt saken. Expressen/Kvp SVD

No comments: