Wednesday, April 23, 2008

Myndigheterna tycker att Rodebyfamiljen borde latit sej bli ihjalslagna.

Om Pappan inte hade ett vapen sa kanske hela familjen skulle varit mordade i dag. Ihjalslagna av ett stort gang tattare som var berusada, bevapnade med vansinne i tankarna.

Aklagaren Tommy Clevenhult ar ett exempel pa hur politiker och myndigheter tycker och tanker. Asa-Nisse Polisen i Rodeby ville inte ta emot Rodeby familjens anmalningar. Familjen gjorde anmalningar till Polisen for atskilliga trakasserier och mordforsok men polisen gjorde ingenting at saken. De skrev inte ens upp en anmalan. Man kan ana varfor brottsstatistiken ar missvisande. Vill Polisen halla nere antalet anmalningar , har de fatt instruktioner att gora sa, ar det darfor de struntar i brott som blir rapporterade?

Myndigheter och politiker ar inte till for att skydda allmanheten, de ar enbart till for att halla statistiken pa hanterbar niva.

Om allmanheten inser det och forstar att de inte kan lita pa polis eller andra myndigheter sa maste man forsvara sej sjalv. Nu vill myndigheterna att vi inte ska kunna forsvara oss sjalva mot mordiska angripare. Vi maste lata oss mordas om vi blir angripna, annars kommer patetiska individer som Aklagaren Tommy Clevenhult och atalar offret.

Jag kan inte se ett mer passande fall for ett uppenbart behov for sjalvforsvar an Rodeby fallet. Familjen har upprepade ganger blivit angripna och gjort fler anmalningar som polisen struntade i. Familjen ringde till polisen samma kvall de blir angripna men polisen inte vill komma dit och hjalpa till. Asa-Nisse Polisen har sitt TV-program som de hellre vill njuta av?

Nar de mordiska angripna omringar det morklaga omradet mitt i natten och forsoker slita upp dorren till hemmet, i den situationen ar det enbart ett vapen som kan radda dem. Inget prat, ingen gemensam gudstjanst eller forhandling kan radda familjen, bara ett vapen.

Som tur var blev vettvillingarna bortskramda. Trots sjalvforsvar kunde familjen blivit ihjalslagna om de overmannats innan han hunnit ladda om. De som ar skyldiga till att skott avfyrades ar angriparna och ingen annan. De som ar vallande till att tva personer traffades av skott ar angriparna ingen annan. Gangsterledaren Poffe som skadades har fortsatt med sina hotelser mot familjen. Simon Soderberg som dog var en av de aggresiva angriparna som kom fran en narbelgen ort dar han bedrivit samma verksamhet enligt de som kanner honom, han var en wannabe-gangster. Tattarnas foraldrar ar kanske grundorsaken till varfor smagangsters har kunnat trakassera och hota en hel ort. De ar medskyldiga till det tattar ungdomarna har gjort, de borde domas till skadestand och medvallande till skottskadorna. En bra advokat borde dra in foraldrarna till alla skyldiga tattare.

Sjalvforsvar ar en masklig rattighet, det kan inte ens svenska lag forbjuda. Sjalvforsvar ar en skyldighet inte bara en rattighet

Detta fall ar ett av de mest uppenbara behov for sjalforsvar jag sett i manga ar, men ack i Sverige ska man inte forsvara sej, man ska lata sej mordas och valdtas. Aklagare och myndigheter vill inte eller har inte mental kapacitet att fatta en sa enkel sak. Det paminner om ett fall jag laste om ett par dagar sedan. Ett vittne ringer polisen under ett pagaende mord, polisen sajer "vi ska undersoka saken" men struntar i att aka dit. Offret hittas tva dagar senare.

Asa-nisse polis, asa-nisse aklagare, politiker och myndigheter ar samma sopor i Sverige, de ar inte till for att att skydda folket, de bara administrerar ett folkhem som forfallit till en hemsk och farlig Banarepublik dar tattare och gangsters kan gora vad de vill pa gatorna utan risk for straff. Ingen bryr sej om nagonting annat an fallskarmsavtal och att roffa at sej sa mycket som mojligt innan samhallet kollapsar. Las mer om Rodebyfallet har, har och har.

Nar ska polisen granskas, vem ska gora det, vem kommer att undersoka om polisen och myndigheter gjort sitt jobb och ge den storyn den publicitet den fortjanar?

Skriv pa namninsamlingen till forman for familjen som utsattes for terrorn. SVD DN AB SVD2

No comments: