Thursday, November 08, 2007

Varfor fikar polisen under pagaende mord?

"Först en timme efter skott på skolgård kom polisen. Vaktmästare larmade. Uppmanades att undersöka själv....Det var i fredags för en vecka sedan som två personer sköt vilt omkring sig på skolgården. Vaktmästaren som slog larm blev anmodad att själv ingripa samt att kontrollera vilka vapen som användes."

Det paminner om handelsen i Rodeby. Polisen brydde sej aldrig om mordhoten, inga myndigheter i omradet gjorde nagot at saken. Polisen kom enbart efter att ha fikat klart och efter att nagra personer skottskadats. JO anmalan ledde ingenstans, myndigheterna hade enligt JO inte begatt nagot fel!!??!! Det resultatet kan man vanta sej i ett u-land dar myndigheter kan kopas for 5 dollar, men i Sverige, jo det kan man vanta sej nufortiden. Ledsen, farfar, men sverige ar mycket farligare och otryggare an 1910-talet.

Har sverige sa lite resurser sa att man inte kan rycka ut till livshotande situationer? Det kan inte vara det Sverige som de gamla trodde sej kunna lita pa. Vi har inte nagon trygghet, tvartom, vi har europas hogst brottslighet, varldsrekord i sjalvmord och per capita minst antal poliser och minst antal domda brottslingar.

Den trygghet som vissa politiker har talat om finns inte i Sverige och kommer aldrig att finnas, det har bara blivit varre varje ar. Vi maste inse att vi kan inte fa hjalp ifran nagon myndighet, vi ar utlamnade till oss sjalva precis som Rodeby familjen insag. DNSvDDNSvD2AB

No comments: