Thursday, March 11, 2010

Vem lurar hit 458 serber undrar media men missar 100 000 andra hitlurade.

Det är ju inte bara de 458 serberna och makedonierna som lurats till Sverige. Vi fick ju hit totalt runt 100 000 personer förra året, ofattbara 400 000 på 4 år.

En artikel i Aftonbladet klagar på hur de 458 lurades hit, de ska ha lockats av människosmugglare med löfte om jobb, hus och andra förmåner, men det stämmer inte säger Migrationsverket.

Tillströmmningen orskades av att visumkravet upphörde i Januari i år.

Enligt artikeln i AB har sveriges ambassad gått ut med ett budskap i regionen för att varna för flyktingbluffen.

Märkligt nog så har Tobias Billstörm (m) gått ut med motsatt budskap i hela välden, han försöker locka hit fler flyktingar och arbetskraftsinvandrare.

Det tyder på total förvirring bland politiker och myndigheter. Det tyder på en systemkollaps. Allt har kollapsat, all politik i frågan, alla riktlinjer, hela synen på flyktingar, flyktingpolitiken, asyl, asylbluffen, invandring, invandringspolitiken, allt har kollapsat.

Migrationsverket skickar serberna till Arlöv Park Hotel, de bor inte i ett eget hus. Hus får man inte genast, Migrationsverket har rätt, de har blivit lurade. Det brukar ta flera månder. Kommunerna köper in multimiljonvillor till flyktingar, men de räcker inte till alla flyktingar som vill ha egen villa.

För att rätta till den ojämlikheten så föreslår jag att man ger alla svenskar pensionärer en säck ris varje månad och tar hela deras pension så några hundra fler flyktingar med stora familjer kan få sin efterlängtade villa. De har ju lidit på ett lastbilsflak i en vecka för att komma hit, det måste ha varit en hemsk upplevelse.

Vi kan garantera att ingen pensionär kommer att klaga på det, åtminstone inte synbart. Tidningarna och etermedia släpper inte in rasisterna som tur är. Vem kan klaga på humanitär verksamhet, det är bara rasister som gör.

Alla hundratusentals flyktingar hjälper ju vår ekonomi, vi får ju fler handläggare, tolkar, advokater, fler byggjobb till alla nya bostäder och större socialbyråer. Vi är ju i desperat behov av jobb, så vem kan klaga på det?

Ägaren av Park Hotel klagar nog inte, 72 rum, migrationsverket fyllde upp hotellet, folk sover i korridorerna. Hur var boendeersättningen för flyktingar, var det 1900 kr per dygn per flykting? Med 144 bäddar så blir det, 273 600 kr per dygn, inte illa. Det blir > 99 miljoner per år. Onassis slår inte den vinsmarinalen. Törs man anta att en vänsterpolitiker äger hotellet? Hur fick Morgan Livh sitt lönsamma avtal med Migrationsverket? Vem på migrationsverket delar ut sådana kontrakt? ab ab ab dn dn ab

4 comments:

Ingenjören said...

Jag antar att du vet att majoriteten av de '100 000' var folk som flyttade inom EU + Svenska medborgare som återvände till Sverige efter en lång utlandsvistelse? Inte?

BefriaMedia said...

47 % av de 100 000 var anknytningsfall till de fjärran komna asylfallen. Och dessuton så behöver återkommande svenskar inte uppehållstillstand som de 100 000 fick, man ger inte en svensk "uppehållstillstånd".

Många av de som kallas återvändade svenskar är ursprungligen invandrare som fått medborgarskap, de reser mellan hemlandet och sverige oftare än vad folk tror, det kan man se på flygplaserna i sverige.

Anonymous said...

Klockren jämförelse. Tack för den!

Suka said...

Det är ingen som har lurat hit zigenarna. Svenska politiker är bra på att marknadsföra sverige som bidragsparadis genom att de ser mellan fingrarna när det handlar om invandring från vissa länder. Migrationsverket och domstolen följer ju inte ens den svenska lagen!

Om nu inte de som jobbar på migrationsverket ljuger. De hävdar att de försöker följa svensk lag men blir ständigt överkörda av migrationsdomstolen och snyftrepotage i media.