Friday, March 12, 2010

Så kommer valdebatten att gå fram till valdagen.


Kent Persson (M) är oppositionsråd för Moderaterna i Örebro Län och förbundsordförande för Moderaterna i samma län.

På sin blog skriver han att han vill "stå upp för en generös flyktingpolitik". Översatt betyder det att han vill fortsätta ha en gigantisk massinvandring.

Det är ett provokativt påstående från Kents sida. En kamrat till Kent skriver en varning till honom att "snart exploderar det med specifika kommentarer, tyvärr".

Det måste betyda att Kent Persson inte är van vid specifika kommentarer och att de ogillar den typen av saklig debatt.

Kent skiver "Tack" till kamraten som varnar honom om de anstormande specifika kommentarerna.

Efter det följer en lång rad specifika kommentarer och frågor exakt som kamraten varnade för.

Jag antar att Moderater och andra partiaktivister kommer att föra valdebatten ungefär som Kent Persson. Kent har förberett sig noga, tänkt till, han har säkert harklat sig och kammat håret och försöker uppbringa allt sitt kunnande och hela sin intelligens för att ta debatten.

Nu kommer hans svar på alla viktiga och sakliga frågor som ställts, inklusive frågor från undertecknad. Så här svarar han samtliga skribenter:

Svar 1.
Tyvärr är det precis som vanligt när jag redogör för min syn i dessa frågor. Det kommer en del inlägg från människor som har en syn på människan som skiljer sig i grunden från min. Jag kommer aldrig att dela den synen ni har.

Svar 2.
Trams kommentarerna fortsätter.

Nu kan man avfärda moderaten som helt inkapabel till att försvara sina åsikter, han kan inte förklara vad han menar eller föra en debatt.

Till hans försvar måste tilläggas att M ledaren Fredik Reinfeldt själv sagt att "jag kan inte vinna en debatt mot Sverigedemokraterna."

Om Reinfeldt inte kan svara på enkla frågor så kan inte hans partimedlemmar heller antas göra det.

De andra partierna har samma problem, de kan inte svara på enkla frågor, de klara inte en debatt, de klarar inte att försvara sin politik.

Alla är överens om att alla människor har samma mänskliga rättigheter, men politiker som tror att det är liktydigt med att Sverige ska släppa in alla i landet är begreppsförvirrade.

De andra partierna som inte klarar en debatt ger alla oroliga svenskar och sverigedemokraterna en seger. Vi borde logiskt sett vinna valet på walkover. Men eftersom media inte visar upp den uppenbara debattsegern så tvingas man kämpa sig igenom den totala mediablockaden som stoppar alla fakta som kan skada enpartistaten, dvs de 7 i riksdagen som de är så beroende av.

Läs den roliga stackars Kent Perssons blogkommentar och skratta tills ni somnar.

Fram till valet så räcker det med att ställa de frågorna som ställs av skribenterna varje gång ni träffar på en politker, i bloggar, på youtube och facebook etc.

De andra parierna kan inte svara på dem, de kan helt enkelt inte försvara en vansinnig politik, de förlorar varje debatt på det sättet, alltid. dn dn

2 comments:

UncleBob said...

http://www.youtube.com/watch?v=4RLMZlam9Rw

En dokumentär om "skäggebarnen"

UncleBob said...

Jag är inte idiot.
En random somalier tar sig till Svedistan, Herrn på bilsen uppger att han heter Ahmed ,14 år (*LOL*)

http://img683.imageshack.us/img683/1958/ahmed14r.jpg

De idioter som ´tror på sagor uppmanas titta på min film: