Thursday, March 18, 2010

Facebooksida vill utvisa kriminella invandrare, fick 3000 medlemmar på några dagar.

En ny Facebook grupp som startade ett par veckor sedan har fått runt 3000 medlemmar redan. Facebookgruppen Lex Emma P. Kristianstad kräver en ny lag som ska göra det obligatoriskt att kriminella invandrare utvisas. Inte bara SD har tröttnat på invandrarvåldet.

Lagförslaget som gruppen kallar Lex Emma P fick namnet efter Emma P som under bestialiska former var nära att mördas av en kille som hon försökt bli av med. Fadi som har irakisk bakgrund ville inte acceptera att Emma avfärdat honom. En morgon tog Fadi föräldrarnas bil, han kidnappade Emma P och sedan följde ett av Sveriges grövsta våldsbrott. Emma usattes för ett obekrivligt våld, bägge armar bröts av, knäskålen krossades, skallen krossades, hon ströps, underlivet skars sönder, ögonen skars sönder, hon skars över ansiktet och sedan drog Fadi kroppen i en dragkrok med bilen ut på ett fält där Emma skulle dö.

Polisen hittade kroppen ganska snabbt. Under rättegången mot Fadi, aka Samir Mahdi El-Kassio Rahmadan bröt polisen samman i vittnesbåset, han hade aldrig sett något likande under sin tid som polis. Han vittnade om att hennes skalle var dubblet så stor som den borde vara. Polisen sade att Emma förlorade andningen och dog pa fältet men hon återupplivades flera gånger av polisen på platsen innan ambulansen hann fram. Hon har sedan dess levat i stort sett som ett paket knappt utan livstecken på ett sjukhus. Fadi dömdes som skyldig till mordförsök, våldtäkt mm. på Emma. Straffet bestäms i mitten på April.

Facebookgruppen vill ha ut kriminella invandrare och deras familjer. Någon har tröttnat på invandrarvåldet och de 3000 medlemmarna håller med om det. dn ab

Invandrarbrottsligheten är vidbred och ökar varje månad i takt med men den allt större massinvandringen som ohindrat fortsätter. Alla rikdagspartier fortsätter att hålla tyst om och hemlighålla allt som har med massinvandringen att göra.

Moskepartiets ledare, Fredrik "Brainfelt" Reinfeldt sade nyligen i media att han inte kan vinna en debatt mot Sverigdemokraterna. Det var motivet till att han inte vågar ha en politisk debatt med SD, han erkände att han skulle förlora debatten, vilket bloggen påpekat åtskilliga gånger. Vi hade inte vänta oss att Reinfeldt skulle hålla med om det, men nu kom det ett offentlig erkännade av M ledaren själv. Reinfeldt ger därmed sitt eget parti ett fail i betyg, vi håller med om det.

Facebookgruppen kan hittas på den här länken:


Det pågår en debatt om invandrarvåldet där.

Se informationsfilmen om Emma P och hennes öde:.

1 comment:

Suka said...

Nu tror jag ju i och för sig att man kan inte skylla allt på det faktum att han var invandrare. Det finns nog en riktigt allvarlig psykologisk sjukdom eller hjärnskada hos Fadi. Även om jag väldigt rasistiskt tror att den sociala miljön som man fostras i är en bidragande orsak, dvs den tankestruktur som förmedlas av samhället och föräldrarna, och varför inte den dominerande tolkningen av religionen?

Men ska man tro PK-svenskar så har miljön ingen betydelse när det handlar om folk från vissa regioner i världen. Då är de som blanka blad som vi rasister fyller i med våra fördomar och det är då vårat fel egentligen.

Men jag håller fullständigt med att man ska inte komplicera till saker och ting i onödan.
Kriminella ska naturligtvis utvisas så fort möjlighet finns.
Om det fanns möjlighet att utvisa alla kriminella, i alla fall de värsta, så skulle jag rösta för det också. Helt enkelt av den enkla anledningen att om personen inte finns i sverige så kan han inte begå fortsatt brott i sverige. Det primära är att skydda befolkningen (ja, både svenskar och invandrare faktiskt) från dylika individer. Jag ser inte det som vårat ansvar att ta hand om och hjälpa alla psykfall.