Tuesday, March 09, 2010

Media försöker övertala avhoppad centerpartist att SD är hemska.

Den nyligen avhoppade Centerpartisten Stefan Lundkvist fick i samband med avhoppet en hel del uppmärksamhet av media.

Han ertappade en journalist som istället för att ställa frågor började läxa upp Centerpartisten om hur fördjävliga SD var.

Istället för att låta sig påverkas av den SD hatande journalisten sade Stefan Lundkvist klockrent att han spelar in samtalet och undrade om journalisten bedrev politisk agitation eller genomförde en intervju.

"Journalisten" förlorade fattningen och bad om ursäkt.

Stefan Lundkvist är en smart rackare, hoppas han offentliggör inspelingen, det skulle bli underhållande och avslöjande nu när media mobiliserar sina militanta stryrkor för att försöka bromsa SD lokomotivet.

Det är bara media som står i vägen för SD's framgångar. Varje tillfälle man får att avslöja medias ensidighet borde tas tillvara. Vi borde Wallfraffa media, vem ska annars avslöja dem.

Stefan Lundkvists hemsida.

1 comment:

Anonymous said...

Lysande av Lundkvist. Trots sin ungdom har han erfarenhet av att vara respekterad, och därför kan han jämföra med den behandling han blir utsatt för som SD-politiker, och kan använda det som ett vapen mot korrumperade journalister. Härligt!

Ja, vi får hoppas att han publicerar inspelningen, eller också var det ett trick för att få journalisten ur fattning. Oavsett vilket, var det mycket smart.