Tuesday, March 09, 2010

Förvirring kring alla terrorgrupper och mordplaner, de är för många.

Det är helt enkelt för många olika grupper som har mordplaner samtidigt för att man ska kunna skilja dem åt. Här är ett försök. Fyra fall har avslöjats i dagarna.

Fall 1. USA kvinnan Jihad Jane (bilden) har åtalats i USA för att via nätet ha rekryterat radikala muslimer för mord i Europa. Colleen R. LaRose ska har rekryterat muslimer villiga att mörda Lars Vilks. Hon fick ihop en grupp inklusive några kvinnor som hade pass och kunde röra sig inom Europa, de har inte identifierats ännu.

JihadJane var signaturen hon använde när hon skrev kommentarer på Youtube i Juni 2008.

JihadJane fick order att döda Vilks och skrämma "kuffrarna" som är en nedvärderande term på alla icke-muslimer. Enligt åtalet anser hon alla icke-mulimer vara "djur". Hon ska ha rest till Europa för att spåra Vilks eftersom hon som amerikansk medborgare kan resa runt obehindrat. Här kan man läsa åtalet mot henne.
Underligt nog blev Vilks inte informerad av polisen, han fick nyheten via media.

LaRose har kopplingar till det irländska fallet.

Fall 2. På Irland greps sju muslimer, tre kvinnor och fyra män. Gruppen hade olika nationaliteter, de är algerier, libyer, kroatier, amerikan och palestiner. En av dem hade blivit irländsk medborgare, fler andra är asylsökande flyktingar. De har bott på Irland de senast 10 åren, ingen av dem arbetade.

De greps efter en fyra månders undersökning av CIA, FBI and europeisk säkerhetpolis.

Fall 3. En eritrean med svensk koppling greps i Nigeria för terroristverksamhet riktad mot USA. Han ska ha donerat 30 000 kronor till den somaliska terrorgruppen al-Shabab som har kopplingar till stora kommunala bedrägerier i Rinkeby. Han hade vapen och granater och har lärt sig tillverka sprängladdningar. Han har enligt uppgift permanent uppehållstillstånd i Sverige vilken kanske gör att vår terrorkramarregering vill ha hit honom igen istället för att klippa banden. (Kan det vara pressens kamrat, Dawit?) svd

Fall 4. Ryssland säger att Sverige har gett asyl till tjetjniska terorrister som de vill ha utlämnade. Reinfeldt regeringen vill inte samarbeta med andra stater i fall som handlar om internationell terrorism.

(Jihad Jane) Fall 5. Från 2008. En somalier misstänks ligga bakom mordplaner på Lars Vilks. Han är en i den grupp som misstänks ha kopplingar till multimiljonsvindlerierna i Rinkeby. Polisen som ansvarar för området kring Vilks bostad säger att de inte känner till dessa planer eller ens beslagen av karta till Vilks bostad och nattkikare. Vilks fick inte heller kännedom om beslagen. dn

Fall 6. Bosniern och den sverige boende Maximus, alias Mirsad Bektasevic hotar nu Damnmark från sin fänglsecell via svensk TV. Han dömdes till 15 års fängelse 2005 i Sarajevo för terrorplaner. Han överfördes i hemlighet till ett svenskt fängelse, till Hällby där han får använda svensk TV som sitt personliga propgandaorgan. TV2 gav jihadisten fritt mediautrymme till sin jihadpropaganda. Han kan blir frigiven redan nästa år.

Reinfeldtregeringen lockar hit farliga karaktärer som utgör ett hot mot västvärlden och svenskar. Dessutom så verkar vår polis och säkerhetspolis inte ha kännedom och stora allvarliga terrorplaner som andra länder har intimt samarbete om. Som vanlig så får andra länder ansvara för Europas säkerhet medan Sverige inte vill samarbeta om terroristerna som vi hellre ger asyl. Reinfeldt isolerar Sverige från resten av den civiliserade västvärlden, han får oss att ensamma framstå som en hop korkade byfånar som bedriver en naivt farlig politik.

(Bilden: Jihad Jane) Vi måste anpassa oss till andra länder, vi måste sluta ge asyl till varenda nötknäppare som doftar TNT bara för att de skriker asyl. Vi måste byta ut regeringen om andra länder ska återfå förtroende för vår säkerhetspolitik.

Det är dags att sätta upp muhammedbilderna överallt till stöd för yttrandefriheten, den kanske inte finns kvar länge till.

1 comment:

Anonymous said...

Wilks utnyttjar sin yttrandefrihet och sin konstnärliga frihet. Även muslimer måst lära sig att vill de bo i sekulariserade länder så är de underkastade samma lagar som oss andra som bor här. Vi kan skoja med "gud" - det finns inget sånt som gud i o f sig - sätta lösnäsa på honom och vara allmänt respektlösa, det är det som är så underbart med yttrandefrihet.
När danskarna började testa gränserna för yttrandefriheten efter den muslimska massinvandringen, med sina muhammedbilder, hade det föranletts av vissa tveksamheter om huruvida det existerade en sådan längre i Danmark.
Att dessutom tidningen Politiken går ut och ber om ursäkt är inte speciellt skickligt av chefredaktören. Då tror muslimerna att det är de som sätter agendan för pressfriheten i Danmark. Bra att de övriga journalisterna sa ifrån - det är dags att återigen publicera teckningarna!
Och det är dags att de svenska, fega, journalisterna börjar ta tag i de kontroversiella frågorna, som t ex om vi har press- och yttrandefrihet i Sverige, eller om man har lämnat över den saken åt bloggare och virrpannor på kommnetarssidorna.
Varför inte en publicering av rondellhundarna av samtliga större dagstidningar i Sverige?