Monday, April 12, 2010

Antirasistisk Facebookgrupp fick 16 medlemmar.

Stöde ska ta emot ett obegränsat antal asylsökande för första gången. Inledningsvis kommer 48 asylsökande dit. Det finns redan 900 asylsökande placerade i Timrå och Sundsvall, ytterligare 800 väntas komma snart.

Hur lokalbefolkningen reagerar är oklart, men en grupp som stöder massinvandring till Stöde skapade en Facebookgrupp. Gruppen heter "Vi som inte är rasister och tänker välkomna de nya flyktingarna i Stöde", de fick 16 medlemmar.

En annan Facebookgrupp skapades av en svenska som bor i Dubai, hon sade:

"De kommer inte hit av egen fri vilja. De kommer hit för att de inte kan vara kvar i sina hemländer. Stöde är en plats som borde räcka till för fler än oss som är födda här."

Om Dubaibon är med och betalar för flyktingarna är tveksamt. Skattefrihet i utlandet gör att man slipper oroa sig för skattetrycket hemma, man berörs inte av arbetslöshet, brottslighet, social oro och förstörele i orten.

Sundsvallstidningen skriver dessutom om en grupp som kallar sig, "vi som vägrar acceptera dom nya negrerna i Stöde!" Om tar 3 sekunder och undersöker gruppen så fattar vem som helst att gruppen startats som en dålig skämtsam provokation av de vanliga vänsterextremisterna som bruka ligga bakom Facebook sabotage. Ingen kan ta den gruppen på allvar när man ser vilka som är medlemmar, Lyftaren (afrikan), Herr Avföring, Nord Koreas diktator, folk med foton av nazifigurer och kriminella.

ST fattar tydligen inte att det är en provokation, inte ens när dårbloggaren och nättrollet Eric Everest syns som medlem. Everest är den anonyme sabotören som förnedrade Inger, 78 som mördades på en parkeringsplats i Landskrona av en palestinier. Everest skapade en falsk FB grupp som först kallde sig "Vi hatar X (mördarens namn)....". När gruppen fick 1800 medlemmar byttes gruppens namn och fick motsatt budskap. Plötsligt hatade man inte mördaren längre, tvärtom, man ville "bygga ett öppet och tolerant Landskrona", och Everest passade samtidigt på att ytterligare förnedra mordoffret och de som vill straffa mördaren, de kallades "en aggresiv mobb" och "rasister" bla.

Den anonyme dårbloggaren Eric Everest fick gratisreklam i flera tidningar och SVT som skrev artiklar och interjuvade honom som de gör med populära politiker. Det är ett tydligt budskap att media fortsätter att ignorera alla protester mot massinvandringen och de hjälper rasister och vänsterextremister som vill förlöjliga debatten kring våra viktigaste politiska frågor som massvåldet och annat. Det kommer bara att bli värre fram till valdagen. st st st

Robsten bloggar om samma ämne. dn dn2 dn3

1 comment:

Demokratbloggen said...

Rinkeby är ett område som bebos av dem som inte alls uppskattar vad Sverige gör för dem. De bränner ner kanske Sveriges finaste bostadsområde. Ett område som har skapats för just dem, och som svenskar inte har en chans att få bo på. Dessutom bor de gratis.


Det är precis som att kasta pärlor för svin!

http://demokratbloggen.wordpress.com/2010/06/19/kasta-parlor-for-svin/