Thursday, February 18, 2010

Vad kommer efter dårskap?

Vanvett, sinnessjukdom? Nej, jag föreslår "svensk politiker". Det värsta som kan hända Sverige är att "svenska politiker" styr.

Sossarna föreslår nu "Lex Vellinge", en ny lag som ska tvinga kommuner att ta emot fler flyktingar.

Det ska bli obligatoriskt. Moderaterna har i praktiken beslutat om tvångsinflyttning av flyktingar i kommuner som vägrar utan att behöva ta till ett lagförslag, de har hotat med det. Sossarna slår nu M regeringen i deras inbördes tävlan om vem som kan hitta på den mest vansinniga metoden att öka massimporten av falska asylfall.

Sossarnas lagförslag tvingar alla kommuner att dela lika på flyktingbördan.

Enligt artikeln i DN så visar statistik att utrikes födda sällan arbetar och att utanförskapet växer i två av tre socialt utsatta områden. Trots det så vill S har mer av detsamma. Trots att de erkänner att flyktingpolitiken "har nått vägs ände", dvs kollapsat så vill de skapa mer av detsamma.

S förslaget tvingar kommuner att ta emot massor med nya flyktingar även om de inte har några bostäder kvar. S förslaget tvingar kommunerna att "på något sätt" ordna bostäder till flyktingarna utan att ta hänsyn till hur svårt det är, hur lång tid det tar, hur luange de tillfälliga flyktingarna finns här, vad kostnaden blir eller hur de sociala konsekvenserna drabbar oss.

S förslaget vill med ekonomisk manipulation ge och ta skattemedel från kommunerna för att tvinga fram stora folkomflyttningar. De vill att flyktingar förs över från proppfulla kommuner till orter som inte har stora flyktingmassor. Sverige ska fyllas upp med asylfall jämt fördelat över landet.

S förslaget vill även individualisera SFI och skolundervisningen för flyktingar. De ska kunna få hjälp på sina hemspråk, få en individuell plan och validerad kunskapsnivå. Det låter som om varje "flykting" ska få en personlig stab med assistenter, socialarbetare, lärare och pedagoger.

Vi svenskar ska tydligen anställas som personliga uppassare till flyktingarna. Vi får fler arbetstillfällen, flyktingarna behandlas om besökande kungligheter och presidenter och ett par miljoner skattebetalare i den privata sektorn betala för allt. Vi tvingas se oss själva förlora våra jobb till asylfall som bara behöver 1/4 av vår lön.

Den som läser S förslaget som presenteras i dagens DN opinion inser snabbt att våra politiker har förlorat förståndet. Socilademokaterna vill avsiktigt sabotera Sverige så mycket det går, så snabbt som möjligt. De vill konkurrrera med Moderatern som gör ett nästan lika bra jobb, nu inför valet kommer deras ideer att hagla.

Vi ser politikerna implodera i sina desperata försök att få fler flykting-väljare.

Sverige förlorar allt som byggts upp av flera generationers hårt arbetade svenskar under loppet av några få år av dårskap. Detta dårhus som politikerna skapar kommer oundvikligen skifta till motsatsen snart. Allt som behövs är att fler inser vad de planerar för våra hemorter, våra byar och städer. De vill inte ha några svenskar kvar, de vill ha bort oss men de säger inte det till oss i klartext. Men deras förslag och handlingar talar sitt tydliga språk.

Förslaget presenteras av Anders Lago (s), ja han som förstörde Södertälje och Luciano Astudillo (s), två goda kandidater för en tribunal. ab svd

Se Europas skrämmande framtidsperspektiv som delvis redan har förverkligats. Riksdagspartierna driver oss snabbare mot den verkligheten:

3 comments:

Anonymous said...

kommer aldrig att kunna gå så långt som i videon. De europeiska folkens vrede kommer att släppas loss när verkligheten går upp för dem.Främlingarna kommer då att skickas iväg med godståg.

Anonymous said...

En "Lex Vellinge" vore ju sinnessjukt! NÄR SKA SVENSKA POLTIKER FATTA ATT DE SKA FÖRETRÄDA SVENSKA FOLKETS INTRESSEN OCH INTE ÖPPNA EGNA TOKAGENDOR? Man kan tycka vad man vill om SD, en del kritik kan vara befogad, MEN DET ÅTERSTÅR INGET ANNAT ÄN AV TAKTISKA SKÄL RÖSTE PÅ SVERIGEDEMOKRATERN! SD är det emda parti som för dagen företräder svenskars intressen och de4 är utanför riksdagen!!! Detta är mycket illa, jag situationen är rentav KATASTROFAL! Först muslimerna och islamisthotet, en helt galen invandringspolitik och på detta FULLSTÄNDIGT AV POLITISK KORREKTHET BINDGALNA RIKSDAGSPOLITIKER!!! Under tiden klappar de andra politikerna i EU-parlamantet svenska på skallen och mumlar; "duktig idiot, duktig idiot"... / Il Padre

Anonymous said...

Efter dårskap väntar slutet för nationen Sverige... MEN under dårskapets tid så kommer vi gång efter annan få se fall som detta!

Irakisk familj får rätt mot Migrationsverket -
http://ekuriren.se/nyheter/eskilstuna/1.636482

Vad är sant och vad är lögn? Att Migrationsdomstolen menar att "det är troligt att familjen skulle riskera fortsatta allvarliga övergrepp" om de återvänder gör att man inte kan sätta större tilltro till annat än att domstolen helt klart är pk-styrd! Skulle inte Migrationsverket ha utrett och värderat alla påståenden? Beviskraven tycks inte vara särskilt höga... Förhoppningsvis överklagar Migrationsverket till Migrationsöverdomstolen!