Wednesday, February 17, 2010

Ny plan expanderar flyktingindustrin över hela landet.

Moderatregeringen meddelade nyligen i Vellinge att alla kommuner ska tvingas ta emot fler flyktingbarn oavsett vad väljarna tycker om det.

Det är inte den enda planen regeringen har för att expandera flyktingbluffen till hela Sverige.

Eftersom allt fler kommuner anser sig fullbesatta med flyktingar så har Reinfeldt och hans kumpaner kommit på en ny ide hur de snabbt ska få ut massor av nya flyktingar till privata hem överallt i landet.

Deras nya ide går ut på att hysa in flyktingarna i privata hem. För att locka folk att ta in flyktingar i sina bostäder så ska man betala privatpersoner över 21 000 kronor i månaden för varje "flykting" de tar emot i hemmet.

Om den förra statsministern Göran Persson (s) får plats med 10 flyktingar i sitt stora hus så kan han dra in 210 000 kronor i månaden utan att ens registrera huset som vandrahem/hotell.

Nyligen avslöjades att Wallenbergs bolag "Investor AB" via dottterbolaget "Aleris" etablerat sig i flyktingbluffindustrin. Planen fungera så här:

Wallenbergs bolag "Aleris" har ett avtal med den offentliga sektorn att ta hand om "flyktingbarn". Aleris anlitar privathem för att slussa ut alla flyktingar runtom i landet. Privatpersonerna får över 21 000 kr i månaden per flykting. Aleris ta ett större belopp i avgift som betalas av den offentliga sektorn/staten/skattebetalarna, mellanskillnaden är bolagets vinst.

Hur mycket Wallenberg tjänar på affären är inte ännu känt av bloggen. Enligt finansiella rapporter så går Investor bättre än förut, kanske pga av flyktingarna som de tjänar stora pengar på.

Om man antar att Aleris får dygnskostnaden för flyktingar som brukar vara runt 1900 kronor så skulle Wallenberg tjäna, efter avdrag för privatpersonerna som får 258 000 kr, netto över 435 000 kronor per flykting och år. Det beloppet ska mulitipliceras med antalet flyktingbarn de handhar. Om det är ett tusen om året blir Wallenbergs nettovinst före skatt, 435 miljoner kronor. Just det, 435 miljoner i vinst på flyktingindustrin.

Metoden att använda privathem är utstuderad. Man vet att motståndet i kommunerna är kompakt och att mottagandet i kommmunal regi misslyckas. Med hot, förstörelse och traksserier mot personal så slipper nu kommunen står som värd med bostaden och riskerna.

Om våra politiker skulle använda sin kreativitet till att förbättra Sverige istället så skulle vi kunna ha ett bra land. Men deras ideer fokuseras istället på hur ett så stort antal flyktingar som möjligt ska kunna importeras till Sverige oberoende av vad kostnaden är och vilka metoder man använder.

Flyktingbluffen är nu en etablerad affärvers(k)amhet i Sverige. Vi vill gärna veta hur Wallenbergs bolag, politikerna med sidoverksamhet och de andra profitörerna fick sina kontrakt, hur deras avgifter förhandlades fram, osv.

Det kommer nog att krävas att nya partier tar över innan de hemligheterna kan avslöjas för oss skattebetalare. Vi ser fram emot att ställa de ansvariga till svars, i september.

Wallenbergs inblandning, Aleris och beloppen avslöjades först i Youtube filmen från MIP.

4 comments:

Robin Shadowes said...

Jag visste att dom förr eller senare skulle tvinga på oss blattar i våra egna hem och detta är bara början. Hur många kommer få ut dessa 21000 i månaden? Kommer dom få det dom första månaden men sedan fryser det inne? Sedan sitter dom och hånskrattar åt dem medan dom familjer som svalt betet sitter med Svarte-Petter och inte kan bli av med dom? Försöker dom köra ut blattarna blir dom anmälda för hets mot folkgrupp och tvingade att både betala tillbaka pengarna och drivna från hus och hem som plötsligt tillfaller blattarna?

BefriaMedia said...

Det är bättat för konflikt mellan inneboende och hyresvärd. Rån. stöld, våldtäkter mm blir nog ganska vanligt.

Tyvärr kanske de behöver pengarna efter att ha blivit uppsagda så en analfabet, deras inneboende kunde få deras jobb eftersom de nya jobbar för 1/4 av en vanlig lön. Hemska perspektiv.

UncleBob said...

Nu går det för långt. Flyktingbluffen är så uppenbar att man häpnar. "Skäggebarnen" som skulle bo i Vellinga visade sig vara för gamla eller sakna asylskäl och skickades tillbaka till första asylland, Malta.

DÅ KOMMER ETT JÄVLA SNYFTREPORTAGE OM ATT DET ÄR "FÖR KALLT" PÅ MALTA!

"Snyft, Snyft, jag vill hellre dö på havet"

Robin Shadowes said...

Eftersom det finns så många fattiga svenskar, både pensionärer och andra nu för tiden, så fruktar jag att dessa kategorier kanske faller för det. Speciellt om deras enda informationskällor är SVT/SR och andra tryckta gammel-medier. Då kanske dom resonerar som så, att så illa kan det ju väl inte vara. Dom där ungdomarna ser ju trevliga ut när dom är med på tv-nyheterna. Men vad händer när man väl har bjudit in vampyren? Jo, den suger livet ur alla som befinner sig därinne. Dom enda jag inte kommer tycka synd om som accepterar detta erbjudande, är dom ideologiskt övertygade multikulturisterna. I just deras fall så kommer dom att få precis vad dom förtjänar. What goes around, comes around...