Sunday, February 28, 2010

Islamister försöker infiltrera och ta över Labour Party.

En minister för Labour Party i England säger idag att hans parti har infiltrerats av en muslimsk fundamentalist grupp som ville skapa ett "islamsk socialt och politiskt samhälle".

"The Islamic Forum of Europe" (IFE) som har jihad och sharia lagar som mål och vill förvandla England och Europa till en muslimsk nation har placerat sympatisörer i valda positioner och säger, helt korrekt, att de kan mobilisera massor av nya väljare.

Jim Fitzpatrick, Miljöministern, sade idag att IFE har blivit, i realiteten, ett hemligt parti inom Labour och även inom andra partier.

"De agerar som ett intrångsparti, de rekryter medlemmar till de partierna och försöker få individer utvalda och valda så de kan få politsikt inflytande och makt i partierna, både lokalt och på riksnivå."

"Deras åsikter står helt i strid med Labors program och vår syn på sekulärt samhälle."

Fitzpatrick säger att IFE har infiltrerat och korrumperat hans parti i East London med samma metoder som extremvänstergruppen Militant Tendency använde på 1980-talet.

Läckta Labor listor visar att partiet har haft en kraftig ökning i medlemskap i ett område under två års tid.

I ett sex månader långt undercover samarbetsprojekt mellan tidningen Telegraph och Channel 4's "dispatches" som har samlat ihop flera veckor av hemligt filmat material upptäckte man bla:

IFE aktivister skröt om att de redan har lykats få mycket inflytante och politisk makt över Tower Hamlet, en stadsdel i London. Gruppen har lyckat lura till sig stora summor i bidrag, en del pengar kom ifrån skattemedel som egentligen skulle ha gått till att stoppa våldsextremism, 10 miljoner pund har de lyckats lura till sig.

IFE ledare har spelats in när de talar om sitt förakt för demokrati, sitt stöd för sharia lagar och sitt förakt för svarta människor.

IFE organiserade möten med våldsextremister, tex Taliban allierade, en man åtalad för inblandning i World Trade attacken i New York 1993 och en man som undersökts av FBI för hans terroristkopplingar till nutidernas största massmord 9-11-2001 .

Moderata musilmer i London klagar på hur IFE och deras allierade försöker bestämma över andra muslimer, reglera deras beteende och införa en talibanisering av samhället.

George Galloway, MP i London avslöjade i en hemlig inspelning att han förvånades över valsegern 2005. "Segern berodde mer på IFE än det, för dem, skulle vara klokt att avslöja". Han tillade att IFE spelade en "avgörande roll" i hans valseger.

Galloway säger att IFE var en av flera grupper som stödde hans motstånd till kriget (Irak-Afghanistan min notering).

Reportaget fortsätter och avslöjar att Lutfur Rahman blev vald i Tower Hamlet after att ha fått IFE stöd. Stadsdelens vita chef fick snart sparken och ersattes av en bundsförvant till Rahman med suspect CV. Därefter började bidrag delas ut till ett antal organisationer som reportaget avslöjar har koppling till IFE. Bidragen till andra sekulära grupper upphörde samtidigt.

Stadesdelen Brick Lane i Tower hamlet fick sina offentliga pengar omdirigerade från traditionella syften till den kontroversiella "Hijab Scuplture", stadsledningen anklagades av arga medborgare för "religiös triumfpropaganda".

Skolorna i området blev av stadsledningen tillsagda att stänga under muslimska högtider, även om de flesta eleverna inte ens var muslimer.

Efter avslöjandet förnekade Mr Rahman alla anklagelser, han vägrar kommentera infiltrationen. IFE nekade till att de försöker få politiskt inflytande och avslutar med "om något så är det Labor Party medlemmar som gått med i IFE, inte tvärtom."

Över till Sverige, var det inte senast igår som vi fick reda på att Moderaterna köpt politiskt stöd av de militanta muslimerna i Rinkeby mot löfte om en ny moske?

Moderatern ska ha gjort det trots att de borde känna till att de mesta radikala muslimerna i våra förorter, de som vill ha moskeerna försöker tvinga andra liberala muslimer att talinbanisera sig. De spottar på kvinnor som inte bär burka, de skriker föroluampningar efter dem hela dagarna enligt Nalin Pekgul (s). Pekgul klagade nyligen på det och nu ger hennes eget parti efter. Tillsammans har alla riksdagspartierna beslutat att ge Rinkeby en till ny moske trots att der redan finns fem i området.

De politikerna bor inte i Rinkeby så de vet inte hur situationen är. Pekgul bodde där till hon flyttade därifrån och hon är den enda som klagat på talibaniseringen där.

Det är märkligt hur Sverge och var politiker beter sig. Pekgul var i unga år den mesta radikala islamisten. Hon och hela hennes familj var tränade självmordsbombare i Kurdistan, men nu är hon den enda ledande politiker som varnar för islamiseringen/talibaniseringen.

Den som inte reagerar mot att riksdagspartierns fortsätter besluta om fler moskeer till radikala islamister har inte förstått allvaret och hur islam fungerar.

Vi ser inte allvaret i att islamister i Sverige helt öppet tillåts kandidera till kommuner och riksdagen för Centerpartiet, Moderaterna, Socialdemokraterna mfl. Islamisterna håller inte ens sitt agenda hemligt och våra politker ser inget problem med dem, vi behover inte ens ha hemliga inspelingar for att se vad de tycker, de erkanner oppet att de vill se shalria lagar i Sverige.

Det var inte en islamist vad jag vet, det var moderatstyrda SVT som gav islamisterna ett eget TV program, Halal-TV, där programledare vill stena oss otrogna till döds.

TVs uppgift borde vara att avslöja farliga människor och inte ge dem egna TV-program. Men i Sverige är dårskap vardagliga företeelser eftersom M, S och de andra partierna har bestämt att var kultur är patetisk och borde bytas ut till något annat.


3 comments:

Anonymous said...

Med tanke på befolkningstal har Sverige procentuellt sett lika många muslimer som Storbritannien! Något att reflektera över när vi ser de svenska riksdagspolitikernas och medias försök att dölja sanningen för medborgarna. Sverige är under samma förberedelser före lömska attacker mot vår västliga demokrati som Storbritannien och många andra EU-länder. Politisk må man höra hemma varsomhelst, men i höst finns bara EN VÄG UT UR DETTA och det är att RÖSTA PÅ SVERIGEDEMOKRATERNA! Får SD minst 20-25 mandat i riksdagen uppkommer förutsättningar för absolut nödvändiga förändringar.

Robin Shadowes said...

Sverige är minst lika infiltrerat av musslor som UK. Skillnaden är att här kommer man aldrig att rensa ut dem. Se bara Schweinfeldts ovilja att sparka ut Waberi. Dom slickar hellre tungorna bruna än slänger ut femtekolonnarna.

Anonymous said...

"De agerar som ett intrångsparti, de rekryterar medlemmar till de partierna och försöker få individer utvalda och valda så de kan få politiskt inflytande och makt i partierna, både lokalt och på riksnivå."


Det är ju exakt så det är här.

"Deras åsikter står helt i strid med Labours program och vår syn på sekulärt samhälle."

Byt ut Labour mot "de etablerade partierna" så blir det rätt

Sverige är illa ute.

MVH
Bosse