Friday, February 05, 2010

En korrupt och desperat domare vill stoppa Geert Wilders. Vems order lyder han?

Redan innan rättegången mot Wilders inleddes fick vi en försmak av det som kommer. Domstolen sade att Wilders film Fitna var olaglig och kränkade trots att de senare erkände att de aldrig sett filmen.

Frågan är om den Holländska regeringen kanske i hemlighet lovat okända arabstater att de ska "ta itu" med Wilders. Vad skulle annars orsaken vara att man tillfälligt (eller permanent) tar bort den annars självklara västliga yttrandefriheten och ger de mesta radikala muslimska banandiktaturerna exakt det som de vill ha, ett slut på yttrandefriheten.

Bara 4 år sedan stoppades yttrandefriheten i Sverige när Göran Perssons S regeringen använde SÄPO för eliminera SDs alla hemsidor och deras självklara rätt att bedriva en valkampanj. Sossarna riskerade demokratin för att nå sitt kortsiktiga mål att SD inte kom in i riksdagen och att islamiseringen och massinvandringen skulle kunna fortsätta i tystnad i fyra år till. Den risken de utsatte sig för visar hur stor prioritet S anser att massinvandringen är för dem. De lyckades med sitt mål trots att de förlorade regeringsmakten. Sveriges socialdemokrater är inte ett dugg bättre än deras afrikanska partner i brott mot demokratin, diktatorn Robert Mugabe som de alltid stött. Senare visade det sig att S regeringen pga hot från våldsamma muslimer utfärdat löften till 18 muslimska ambassadörer att SDs hemsidor ska stoppas. Det förnekas först men sedan kom den pinsamma sanningen fram.

Moderatregeringen kanske inte kommer försöka stoppa yttrandefriheten som S regeringen gjorde, men det återstår att se. De är i samma position som S regeringen var när de stoppade yttrandefriheten 2006. De hotas av en valförlust och desperation kanske gör även dem diktatoriska.

Det märkliga åtalet mot Geert Wilders fokuserades på filmen Fitna som inte innehåller mycket kommentar av Wilders. Den innehåller mest, nästan enbart tal av muslimer och citat från koranen. Om det är åtalbart så är muslimernas egna ord åtalbara. Pat Condell har en mycket bra kommentar om bananfiaskot Holland, se filmen:

No comments: