Sunday, January 10, 2010

Svensk industri investerar i flyktingbranschen, investerar även pensionskassor?

Massinvandringen som har gett Sverige hundratusentals mest falska flyktingar har genomgått skiftande attityder. Först var politiker knappt ens toleranta för den, sedan accepterades den, därefter sponsrades den av samtliga riksdagspartier. Till slut blev politikerna hysteriska anhängare, det liknar en fanatisk övertygelse om att vi ska ta in ett obegränsat antal främlingar från alla världsdelar utom Europa och väst.

Nu har Moderaterna riskerat hela sitt politiska kapital på att tvinga in fler flyktingar i fler kommuner som Vellingefallet påminner oss om. De kommuner som valde moderaterna för att slippa massinvandringen tvingas nu ta emot falska flyktingar emot väljarnas uttryckliga önskan. Moderatväljarna blev lurade. Nu visar sig Vellingflyktingarna vara en stor bluff, flera var långt äldre än man trott och några har nyligen utvisats i tysthet. Moderaterna är nu moraliskt bankrutt. De satsade allt på ett kort, Vellinge blev symbolen, och de förlorade.

Alla individer eller grupper som klagar, som vill ha reda på kostnaden och som vill ha ett slut på den stora asylbluffen kallas helt omotiverat för extremister av de etablerade riksdagspartierna men de kan inte förklara vad de menar. Riksdagspartierna har kunnat överleva på grund av smutskastning, lögner och åsiktsförtryck som vanliga oroade svenskar utsätts för. Lögnerna kommer att vissna när folk får reda på sanningen via fri media. Lögnerna hade inte kunnat fortsätta om inte media gjorde grovarbetet.

Men nu har Sverige genomgått ytterligare ett stadie i dårskap. Trots att allt tyder på att de allra flesta som söker asyl i Sverige inte har några asylskäl så har nu stora etablerade bolag börjat investera pengar i "flyktingbranschen". De inser att flyktingar kan vara en lönsam affär för investerare och eftersom branschen genomgår en kraftigt expansiv fas i Sverige. Varje flykting kostar hundratusentals kronor årligen. Nu vill etablerade kända företag dra nytta av det och ta en bit av den stora miljardkakan.

Hundratusentals nya flyktingar kanske flera miljoner falska flyktingar väntas komma hit de närmaste åren om alliansen eller vänsterpartierna vinner regeringsmakten i våra val.

Hur kan bolag dra nytta av att vi inte har någon invandringspolitik eller asylpolitik?

Kända bolag kan ju inte vara direkt kopplade till flyktingsmuggling, det är ju oseriös verksamhet, kriminella ligor sysslar med sådant.

Hur gör ett seriöst bolag om de vill dra nytta av den gigantiska massinvandringen och alla flyktingar som smugglas in till Sverige varje år? Jo, de investerar i bolag som servar flyktingsmugglingsindustrin.

Ett mycket välkänt namn avslöjas i filmen nedan.

Så har Sverige till slut nått höjdpunkten av dårskap, etablerade affärsmän och kanske även våra pensionsfonder och fackförbund investerar nu i flyktingsmugglingen, trafficking, människohandeln, flyktingbranschen eller vad man nu ska kalla fenomenet.

Sveriges politiker ger bort vår mark, vår egendom och säljer ut vårt folk. Nu investerar etablissemanget pengar på samma utförsäljning, vilken otrolig väv vi hamnat i. Sensationerna kring massinvandringen blir större för varje dag som går.

Se filmen som avslöjar en av många affärsmän/bolag som tjänar på flyktingbranschen, den nya och kanske den mest expansiva och lönsamma bransch vi har i Sverige idag. SAAB kan slänga sig i väggen. Sälj SAAB aktierna och köp,,,,se filmen och inse var vi hamnat. (En del av texten kom från filmen.)

1 comment:

Robin Shadowes said...

Bra film. Hör just nu på Aktuellt att Vellinge ändrat sig och skall ta emot flyktingar. Blir intressant till hösten att se hur pass stor väljarflykt det blir lokalt från moderaterna. Gissar att det är slut med Velinge som moderat-fäste nu. Men eftrsom Sd är ett utomparlamentariskt parti så är det ju bra om djupartiet agear vallokomotiv åt dem.