Tuesday, January 05, 2010

Somalierns syster säger att dansk polis ligger bakom mordförsöket på Westergaard.

Systern till somaliern som försökte mörda den danske tecknaren Westergaard anklagar den danska säkerhetspolisen och säger att de ligger bakom mordförsöket på tecknaren.

Somalierns syster, Fatima och brodern kom till Danmark tillsammans som flyktingar 13 år sedan. Fatima som bor i Alborg säger att brodern haft många kontakter med säkerhetspolisen eftersom han var angivare mot muslimska organisationer. Systern menar att brodern inte är en galning, därför måste polisen ligga bakom dådet.

Hon sade att det är suspekt att brodern hade en yxa och en kniv med sig som mordvapen, hon själv skulle ha använt en pistol!!

Flera bloggar har föreslagit att sätta in muhammed teckningarna på hemsidor som stöd för Westergaard, Vilks och yttrandefriheten. Ett bra förslag. Det muslimerna gjort kanske leder till att 1 miljon hemsidor i skandinavien visar upp de roliga teckningarna som de fanatiska sjuka islamisterna retar sig på så mycket. Sagt och gjort.

Islam tillåter inte glädjeyttringar, det måste vara en av orsakerna till att de reagerar på ett så primitivt sätt när de ser något roligt?

Se filmen från dansk TV:

1 comment:

Anonymous said...

En sån idiot! Problem för mänsklighetens överlevnad om såna ska befolka världen ...