Friday, January 01, 2010

Somalier försöker mörda tecknaren, Westergaard.


En 27-årig somalier utrustad med en yxa och kniv med band till terrorgrupper försökte bryta sig in i Kurt Westergaads bostad. Westergaard ritade de komiska mumammed teckningarna som ledde till blodiga upplopp i fler länder.

Westergaard har varit utsatt för mordhot och vidtagit åtgärder för att skydda sig. Ett hemalarm utlöstes kl 10 på nyårsdagen som kallade polis till platsen. Där angrep somaliern poliserna som svarade med flera skott mot den beväpnade terroristen.

Han hade redan hunnit krossa ett fönster till Westergaards bostad i Aarhus. Somaliern är misstänkt att tillhöra al -Shabaab, al Qaeda allierade terrorgrupp i Somalia.

En annan plot avslöjades i Februari 2008, då tre personer greps efter att ha planerat att mörda Westergaard. cnn dn

OBS! Notera hur aktuellt citatet är som finns i höger kolumn högst upp:
"Det är inte islamofobi när de verkligen försöker ta livet av oss."

1 comment:

Anonymous said...

Detta förfärliga bevisar samtidigt att fighten med våra politiker måste tas NU om det ska finnas en liten chans kvar att "vända på kuttingen" med fredliga metoder ifråga om den farliga flyktingpolitiken! Det handlar ju trots allt om FOLKETS VILJA och Sveriges nationella suveränitet gentemot olika sorters muslimer! *Punkt 1. Tvärstoppa flyktingströmmen. *Punkt 2. Lär de som finns i landet på PUT eller ansökt/förvärvat medborgarskap vad som gäller här i landet. ^*Punkt 3. Ge möjlighet att återkalla både PUT och ansökt/förvärvat medborgarskap. *Punkt 4. Konsekvent utvisning på livstid för alla dem som planerar/planerat/tillhör extremislamister eller gjort allvarlig brottslighet. *Punkt 5. Totalstopp för fler moskér där muslim hjärntvättas tänka som islamister för att lättare kunna rekryteras till extremgrupper. *Punkt 6. Vad den civiliserade världen för sin egen skull måste överväga är att bygga både synliga och osynliga murar mot den muslimska världen! Förbannade islamister som hjärntvättar muslimska massorna att tro så fast på en gud att de inte ser hur de manipuleras! För fria demokrater i väst är ju allt sådant fullständigt obegripligt hur de här gamla gubbarna med sina nattståndna synpunkter på kvinnor och äktenskap som kallas imamer kan respekteras! Bort med skiten bara! /Humanisten