Saturday, December 05, 2009

Vänsterextremister deklarerar krig i Tyskland.

Anarkister och vänsterextremister deklarerar krig och sätter bränder och startar upplopp i Tyskland.

Berlin och Hamburg utsattes igår.

Polisen säger att det var koordinerade attacker och är en eskalerande spiral av våld.

Polisfacket säger att det inte finns någon övervakning av vänsterextrema, de är beredda att mörda, vi måste ta dem på allvar. Det var en ren tillfällighet att ingen polis dog igår.

Ett stort antal bilar har satts i brand.

Vänsterextremisterna utfärdade ett meddelanda där de tar på sig ansvaret för Torsdagens angrepp på de politiska partiernas högkvarter. De kallar partierna för krigshetsare och sade att angreppet var ett svar på regeringens beslut att fortsatta stödet med tyska NATO trupper som kämpar mot Talibanerna och Al Qaida i Afghanistan.

Detta är en krigsförklaring mot den tyska staten, polisen och samhället, sade polisen.

Händelserna visar på en samordning och stöd i Europa för de muslimska terroristerna världen över. Deras mål är detsamma, deras metoder börjar likna varann mer och om inte myndigheterna i hela Europa tar hotet från vänsterextremister och islamister på allvar så blir det mycket värre inom en snar framtid. Thelocal

Svenska nyheter idag:
65-åring svårt misshandlad i Fisksätra, svd ab
Mord i Rosengård, svd ab dn ska
Förskola i Löddeköping brann, sds ska
Flera bilbränder i Helsingborg, hd
Brandmän skadade efter stenkastning vid flera bränder, hd
Mord på Hisingen i Göteborg. ab
Kvinna gruppvåldtagen på McDonalds i Norrköping under middagsrusningen. ab nt

I hela Sverige gäller en sak, myndighetern har inga lösningar på dessa eskalerande problem. Ha en bra Julhelg.3 comments:

Anonymous said...

Skönt att ha dig tillbaka, jag har verkligen saknat denna blogg!

Alla dessa bloggar behövs verkligen nu fram till valet 2010, för att folket ska ha all information tillgänglig för att kunna göra en korrekt bedömning inför valet av partinamn på valsedeln!

Amer Al-bayya said...

Israel styr svenska media.
"Svenska medier friserar bilden av världens mest välbevakade konflikt, den mellan Israel och palestinierna. Israels regim har de senaste åren drivit en framgångsrik kampanj för att styra rapporteringen. Det handlar om inskränkningar i journalisters rörelsefrihet och statlig censur på plats, och lobbying mot redaktioner hemma i Sverige. Johannes Wahlström har träffat en rad namnkunniga svenska korrespondenter som vittnar om hur rapporteringen vinklas.

Den 10 september 2001 kommer israeliska ambassadens pressansvarige, Rafael Harpaz, in på TT:s redaktion i Stockholm. Han hälsar vänligt och sätter sig med reportrarna för att över en kopp kaffe diskutera Israel och rapporteringen. Han förklarar att ambassaden har noggrann koll på all svensk press, och berättar i förtroende att den för första gången fått i uppgift från Jerusalem att »medierna är det viktigaste«. Kort därpå skickar Harpaz ut en uppmaning till alla judiska församlingar i Sverige att lusläsa pressen, skriva insändare och ringa in klagomål.

Samtidigt, i Israel, förklarar pressministeriets chef Danny Seaman att man börjat bojkotta »israelfientliga« journalister. Washington Posts korrespondent Lee Hockstader åker hem, The Guardians korrespondent Suzanne Goldenberg blir omplacerad. BBC:s palestinska reportrar förvägras pressackreditering och en stor konflikt bryter ut mellan kanalen och regeringen, där parterna bojkottar varandra. Under sommaren 2002 eskalerar kampanjen och innefattar nu även CNN. Ted Turner, CNN:s grundare, frågar sig i en intervju i The Guardian om inte israeler och palestinier trots allt terroriserar varandra. Det samlade motangreppet riktas mot kronjuvelen CNN, kanalen är antiisraelisk och antisemitisk heter det från regeringens håll. Israels största kabelleverantör YES hotar med att byta ut CNN mot Rupert Murdochs mer inställsamma FOX. Kanalens chefer samlas till krismöte och förnekar gemensamt att de skulle vara pro-palestinska, snarare tvärtom säger de. De lovar bättring och sänder som kompensation tio avsnitt om efterlevare från självmordsattacker. "

Läs vidare:

http://www.ordfront.se/Ordfrontmagasin/Tidigare%20artik lar/1205sraelmedia.aspx

http://www.ordfront.se/Ordfrontmagasin/Tidigare%20artik lar/1205sraelmedia.aspx

Anonymous said...

Amer Al-bayya,tycker du att Israels
krigföring är ett Godtagbart motiv
för att ni muslimer gör gemensam
sak med Vänster-Extremister och
tillsammans med dom mördar vanliga
Svenskar ?

I så fall kan jag säga dig att "vad
ni sår kommer ni att få skörda mer
än tiotusenfallt".