Wednesday, November 11, 2009

Sverige beviljar turkisk massmördare asyl.

Enligt beskrivningen i dagens DN artikel så är det en 51-årig före detta turkisk agent som har deltagit i mord och har varit medlem i PKK tidigare som nu beviljats asyl i Svergie.

Turkiet vill ha denna mördare utlämnad men den svenska regeingen vill ha kvar honom i Sverige.

Han ska ha hoppat av PKK 1985 och sedan arbetat för den turkiska säkerhetspolisen Jitem.

Högsta Domstolen har nu beslutat att "det finns inget stöd för de turkiska misstankarna om brott" och beviljar därför uppehållstillstånd. Vilket i sig saknar logik.

Beskrivingen stämmer in på Abdulkadi Aygan. Han fick först asyl 2005, sedan kom hela familjen med 5 barn. Familjemedlemmarna har redan begått grova våldsbrott i Sverige, de har dömts för fler brott.

Abdulkadi misstänks i Turkiet för att vara skyldig till 6 mord och delaktig i ytterligare 36 mord. Han bytte identitet i Turkiet, alias Aziz Turan. Han misstänks dessutom för att vara skyldig till: kidnappningar, tortyr, gisslantaganden, utpressning, stöld, knarkhandel, vapenhandel och smuggling.

För Sverige är denna familj en stor tillgång, en vinstlott, tycker Reinfeldt regeringen. Deras närvaro kan säkert rädda den lokala ekonomin i Ryd där han fått bostad eftersom vi kommer att behöva fler poliser, större fängelser, mer sjukvård och större domstolar pga av denna familj? Eller blir resultatet bara en Kebab kärra på torget? dn

Se reportaget om denna"nysvensk":

2 comments:

Robin Shadowes said...

Han kan bli en tillgång för makten i en snar framtid som hitman som sänds ut för att tysta system-kritiker. Kanske därför man är så angelägen av att behålla honom. Han har ingen lojalitet med svenskarna som folk och därför kommer han inte ha några som helst problem med att döda oss.

Anonymous said...

mycket intiresno, tack