Friday, October 23, 2009

Vänsterextremisten Jan Guillou avslöjad som Sovjetspion, pressad erkänner han spioneriet.

I dagens Expressen avslöjas Jan Guillou som en betald sovjetspion. Expressen konfronterade Jan Guillou. Nervöst läser Jan Guillou de fd hemligstämplade säkerhetsdokumentet som Expressen fått frisläppta. Jan Guillou erkänner att han arbetade för Sovjet mellan 1967 och 1972 och fått betalt för sina tjänster.

Hans spionböcker och hans aktiviteter kommer i ny dager med dessa avslöjanden. Han spionerade på den svenska säkerhetspolisen, IB, avslöjade allt han visste om dem och satt i fängelse för det. Det inträffade 1973 och det kan vara orsaken att Jan G påstår att hans spioneri för Sovjet upphörde 1972. Knappast trovärdigt.

Han anslöt sig till en palestinsk terrorgrupp för att mörda Israeler och återkom till Sverige efter att ha "anslutit sig" eller "spionerat" på Palestinerna.

Allt han gjorde var under täckmanteln som "journalist" trots att han varken var journalist eller utbildad som journalist.

Med detta avslöjande så är det uppenbart att allt spioneri han var iblandad i var för Sovjets räkning och hans påhittade jobb som journalist bara var en täckmantel.

De nu frisläppta handlingarnas huvudobjekt var Sovjets fd spion i Sverige, Jevgenij Gergel.

I dessa handlingar dyker all information upp som visar vad Jan Guillou gjort, vad han fick betalt, hur han avlöjades som Sovjetspion mm.

Bra gjort Expressen, som förmodligen inte hade en aning om vad som skulle avslöjas i de fd hemliga dokumenten. Ett utmärkt journalistiskt jobb, och dessutom att få Jan G att på band erkänna att han spionerade för Sovet. Det kallar jag riktig journalistik som vi inte sett mycket av de senast åren.

Nu är man nyfiken på vad mer gjorde Jan G åt Sovjet? Det finns ingen anledning att tro att hans spioneri för dem upphörde 1972 som han påstår, det är mest sannorlikt bara ett påhitt för att unvika en dom som landsförädare. Vilka hemligheter döljer sig i de hemliga handlingarna om den franska medborgaren Jan G och de andra vänsterextremisterna i Sverige?

Kommer Moderatregeringen att döma honom som landförrädare eller kommer de att gratulera honom till att lyckats unvika en kula i huvet, avrättad som landsförrädare? Var gör Reinfeldt? dn dn ab


3 comments:

Holger said...

Se denna filmen: "FALL OF THE REPUBLIC". Handlar om den Nya Världsordningen, den planerade och konstruerade finanskrisen, hur globala uppvärmningen är ett politiskt trick, hur eliten massimporterar folkslag för att sudda ut gränser för att sedan kunna skapa en världsregering!

Everybody, ni MÅSTE se den. Skicka den även vidare till alla ni känner.

Allt som pågår i USA sker också i Europa. Istället för mexikanare så har vi muslimer etc.

Lisbonavtalet är ett klart steg för att senare skapa en världsregering.

Carl Bildt är medlem i Bilderbergs Gruppen som är en fascistisk organisation som bakom stängda dörrar bestämmer hur världens skall förändras m.m. Bildt har Reinfeldt som sin puppet precis som Cheney hade Bush Jr.

ÄRLIGT, DAGS ATT VAKNA UPP!

Jag verkligen ber er, snälla se denna dokumentären!

Fungerar inte länken så sök på Google "FALL OF THE REPUBLIC".

Snälla! Informationen man får genom denna filmen är ovärderlig!

Se denna filmen: "FALL OF THE REPUBLIC". Handlar om den Nya Världsordningen, den planerade och konstruerade finanskrisen, hur globala uppvärmningen är ett politiskt trick etc.

Ni MÅSTE se den. Skicka den vidare till alla ni känner.

Allt som pågår i USA sker också i Europa. Istället för mexikanare så har vi muslimer etc.

Carl Bildt är och har till och med erkänt att han är medlem i Bilderbergs Gruppen (som är en fascistisk organisation) som bakom stängda dörrar bestämmer hur världens skall förändras m.m. Bildt har Reinfeldt som sin puppet precis som Cheney hade Bush Jr.

ÄRLIGT, DAGS ATT VAKNA UPP! Detta är ingen konspirationsteori.

Jag verkligen ber er, snälla se denna dokumentären!

Fungerar inte länken så sök på Google "FALL OF THE REPUBLIC".

Snälla! Informationen man får genom denna filmen är ovärderlig!

http://www.youtube.com/watch?v=VebOTc-7shU

Anonymous said...

lasa hela bloggen, ganska bra

Anonymous said...

hi everybody


just signed up and wanted to say hello while I read through the posts


hopefully this is just what im looking for looks like i have a lot to read.