Saturday, October 17, 2009

Muslimer tvingar kvinnor visa om de har BH eller inte.


I Somalia under islamisternas styre så är underhålling, musik, fotboll, dans och mycket annat förbjudet. BH är förbjudet.

De muslimska kontrollanterna undersöker kvinnor som de misstänker har BH. De tvingar kvinnorna skaka på brösten så det syns om de har BH eller inte. Se länk nedan.

Ju mer vi lär oss om islam och muslimer ju mer medeltida framstår rörelsen. Jag har slutat beteckna islam som en religion eftersom det mer är en poltisk rörelse eftersom den reglerar allt i människornas liv. Deras bok, koranen är deras lagbok, den styr allt i muslimernas liv, från bön till giftemål med barn, den tillåter pedofili. Den reglerar domar och vilka folkslag som ska hatas och nedvärderas till lägre stående varelser. Islam är därför inte en religion. Det är ett politiskt system, ett sjukt och primitivt system.

Islam är inte ens medeltida. Under medeltiden så var världen mer civiliserad än islam. Islam är mer primitiv än så. Inget kan vara mer efterblivet än att förespråka islamska regler i en nutida värld. Därför måste vi fråga riksdagspartiera varför de arbetar så intensivt med att ta in så många muslimer som möjligt till Kiruna, Ystad och alla orter däremellan. Hur vinner vi på det experimentet?

Alliansregeringern har importer 200 000 nya asylfall mfl. på bara 2 år. Smaka på den siffran, tvåhundratusen nya asylfall på två år, varav 104 000 kom 2008.

De flesta är muslimer som kom ifrån Somalia, Irak, Iran, Afghanistan, Syrien, Lianon, Jordanien, Palestina, mfl länder och regioner. En regering som beter sig på det sättet utan att ha minsta kunnande om deras kultur och inte bryr som om de kulturella kriser som det innebär att ta in dem förtjänar inte väljarnas förtroende. Det är grovt tjänstefel. Det är ett brott mot de svenskar som utsätts för brottsligheten som är ett resultat av politikernas bristande ansvar och okunnighet. Våra politiker är mycket trötta människor och oärliga, de måste bytas ut. dn ab ab Mer på bloggen barenakedislam.

1 comment:

Lady Humpalot - fun and fearless in Barcelona said...

Håller med dig, men tycker även att det är väldigt viktigt att inte lägga alla muslimer i ett fack, alla är ju faktiskt inte djupt troende, det finns sekulariserade länder också. Eller länder som varit sekulariserade men där t.ex. religiösa fanatiker/talibaner tagit makten över folket & tvingar vanliga, moderna människor att leva efter sharia lagarna. Stackars människor alltså :-(