Wednesday, August 05, 2009

Svensk invandringspolitik är inhuman och ovärdg säger Migrationsverket.

De flesta svenskar håller nog med om det men inte av samma orsak. Migrationsverket menar kanske att vi måste anslå mer resurser och ta in fler utomeuropeer. Så gott som alla svenskar anser att den svenska immigrationpolitiken är en pågående katastrof. Vi har alla lagt märke till att ingen politiker nämnt ordet immmigrationspolitik på länge. Vi vet varför, den har visar sig vara den största katastrofen i nutida Sverige.

De som inte ännu vill stoppa massinvandingen är de med rymligt samvete som tjänar pengar på katastrofen, exempelvis den del av den offentliga sektorn som är beroende av massinvandringsindustrin, Migrationsverket, BO, Rädda Barnen mfl.

De som arbetar i den offentlig sektorn och har goda inkomster vill inte ge upp den lukrativa inkomstkällan som föder dem.

Rädda Barnen erhåller den största delen av sina inkomster från oss skattebetalare. Deras Generalskereterare Elisabeth Dahlin tjänar 77.000 kr/månad, och med den inkomsten så bor det säkert 20 st f.d. rädda barn hemma hos henne som hon räddat? Förmodligen har hon ingen lust att personligen rädda barn men det återstår att undersöka. Hon och de andra artikelförfattarna i DN, Dan Eliasson, Migrationsverket och Fredrik Malmberg, BO argumentar för att vi ska ta emot fler barn från olika världsdelar.

De argumenterar inte för att så många barn som möjligt ska räddas. De påstår sig bry sig om barn men har inget som helst begrepp om hur man effektivt utnyttjar begränsade resurser för att hjälpa ett så stort antal människor som möjligt? De ensamkomna barnen kostar Sverige runt 1 miljon kronor styck det första året. Man kan hjälpa tusentals barn i deras hemregion med samma belopp som et barn kostar skattebetalarna, med det vill inte artikelförfattarna.

Törs man fråga, varför inte? Vi kan redan gissa vad svaret blir = "rasist". Det brukar effektivt avsluta all debatt eftersom massinvandringsförespråkarna är livrädda för en fri och öppen debatt.

De "kloka" svenskarna, ledarskapet i den offentliga sektorn, Eliasson, Dahlin och Malmberg har slagit ihop sina hjärnor och resultat blev att vi inte ska försöka rädda tusentals istället för en. Vi ska istället försöka anpassa en fjärran kommen muslim som nyss bott i en lerhydda och på sin höjd har klarat sköta en get. Han ska få en miljon kronor av våra resurser. Regeringen vill hellre satsa på att ta hit dem, stoppa in dem i en bostad som kanske kostar ytterligare en miljon kronor med andra människor med liknanda bakgrund. De asylsökande hoppas på att få uppehållstillstånd och livstids bidrag vilket de fått höra ryktesvägen är enkelt. Den inkomsten är större än vad de kan tjäna i hemlandet med herointillverkning om de valde en sådan karriär, dessutom slipper de arbeta. Det är givet att företagsamma individer med lite kriminellt tänkande försöker bedra naiva och generösa västeuropeer i det fallet. Det är upp till oss vuxna att stoppa de naiva idioterna bland våra politiska beslutsfattarna och sätta stopp för missbruket.

Verkligheten är att de inte kan anpassa sig kuturellt eller socialt, de känner sig utstötta och oanpassningsbara och börjar förstöra samhället omkring dem. Så länge de slipper straff och konsekvenser så fortsätter de. Åskilliga rapporter från de hem där ensamkomna barn har hamnat talar om bråk, stök, hot, våld mot personalen, brottslighet, rymmningar, t.o.m våldtäkter och mord. Dessutom är "barnen" ofta mycket äldre. Ibland är de gråhåriga och klart över 30 år gamla. Men man bryr sig inte om att undersöka det.

De måste vara överaskande att få betalt och slippa konsekvenser efter att ha ställt till stora problem och fortsätta att få betalt. Sådan slapphet har de säkert aldrig råkat ut för tidigare, det måste vara en kulturchock för dem.

Det är ett anständighetskrav att våra politiker och ledarskapet för den offentliga sektorn inser sitt ansvar och slutar med utbytet av vår befolkning. "Ut med svenskarna, in med vad som helst" politiken måste upphöra. Invandringspolitiken har aldrig fungerat, hela systemet utnyttjas av bedragare, vårt välstånd har stulits samtidigt som vår trygghet har försvunnit. Massinvandringen måste ta slut så vi kan börja bygga upp Sverige från grunden igen eftersom landet raserats till oigenkännlighet. dn

4 comments:

Anonymous said...

Jag är ny inom bloggvärlden och har blivit mycket imponerad av det seriösa arbete ni gör.

Det tar mycket tid att skriva och ta fram all fakta, samtidigt är det omskakande att läsa vad som händer i Sverige.

FKR!

Anonymous said...

Fyller gärna på med en artikel i ämnet, och en kommentar som riskerar att refuseras.......
http://www.dn.se/sthlm/klart-jag-staller-upp-for-mina-landsman-1.927124

Så här bygger man en historia om ett ensamkommande "flyktingbarn".(Han var 18 när han kom hit, och om han hade varit svensk hade han kallats man.)Det är ju på tapeten nu igen när fenomenet ökar.Det var en vacker, härlig liten mångkulturell berättelse.Vad som inte beskrivs i faktarutan är att somalier i Sverige är rikligt representerade i brottsstatistiken, vilket kunde mångfacettera den sociala aspekten en aning. Sen ska man komma ihåg en sak till, vilket kommenterats, att alla som kommer hit inte vill bli svenskar. Därför är det korkat att kalla alla som anländer för svenskar. Det kanske till och med kan anses för kränkande.

Anonymous said...

Migrationsverket med sina 3000 anställda och ett ocean av högt betalade chefer är rädda för sitt utkomma om invandringspolitiken skärps efter svenska folkets önska.

Att se råmaterialet i verksamheten sina verkar ha skrämt slag på de ledande inom eländesindustrin och därför går dessa ut i media med politiserande budskap.

Migrationsverket bör av den ansvariga minister kallas till ordning och få inskärpt vad en myndighet bör syssla med och det
är inte politisk opinionsbildning!

Anonymous said...

bra skrivit, mvh salle