Saturday, August 01, 2009

Flera våldsextremister ännu oidentifierade i Kinnunen misshandeln.


Den spingande personen med svart huva är misstänkt for att ha deltagit i våldet mot Kinnunen paret. Känner ni igen honom?
Flera av de ännu oidentifierade mordiska vänsterextremisterna måste hittas. På bilderna syns en kvinna i vit huva som, vad jag vet, ännu inte har identifierats. Känner någon till vem det är eller vem hon går med, skriv hit eller kontakta polisen.

Tre av de kvinnor som natten mot den sjunde juli misshandlade Sverigedemokraternas pressekreterare Martin Kinnunen och hans sambo är nu dömda. Samtliga dömdes till fängelse, dock i min mening alltför korta straff och bara en symbolisk summa i skadestånd. De döms endast för misshandeln av sambon. Att det generellt sett är för korta straff vid våldsbrott är en sak, men politiskt motiverade och ur demokratisynpunkt mycket farliga brott bör bestraffas hårdare. Troligtvis har ett av vittnena dessutom hotats, och därmed “glömt” sitt tidigare vittnesmål.

Enligt tingsrätten råder det inga tvivel om att det rörde sig om en “planlagd misshandel med politiska motiv”.

De dömda är:

Rebecka Roos, född 89-06-25, Skånegatan 92 V 116 37 Stockholm. Dotter till danspedagogen Cecilia Roos på Danshogskolan.se Dömd tills 10 månaders fängelse för grov misshandel. Hon är även misstänkt för förberedelse till grov misshandel eftersom hon befann sig i den vapengömma som upptäcktes efter att en man misshandlades i Alvik efter att ha visat civilkurage och sagt åt ett par män att sluta klottra. Enligt vittnesmål ska mamman ha varit närvande vid rättegången för att ge stöd till de dömda vänsterextremisterna och deras vänner som var närvarande.

Hanna Susan Brown, född 87-12-22. Döms till ett år och två månaders fängelse.

Nathalie Nikadon, född 83-10-11. Döms till ett år och åtta månaders fängelse.

De ska även betala drygt 23 000 kronor i skadestånd till Kinnunens sambo. Kinnunen själv, som pga. attacken vill lämna sina politiska uppdrag, får däremot inget skadestånd eftersom rätten inte anser att det är bevisat att det var de tre kvinnorna som utförde misshandeln mot honom och därför frias för misshandeln mot honom.

Nu återstår väl bara att se om det går vidare till hovrätten, samt vilka påföljder som väntar för Alviksmisshandeln och vapengömman. Det krävs att man kan bevisa att vapnen tänkts användas mot någon, och med tanke på att man redan har knivhuggit en man för att han visat civilkurage och planerat och genomfört en misshandel av Kinnunen och hans sambo med tillhyggen så borde det inte vara alltför svårt att tänka sig vilka de skulle kunna tänkas attackera.


Bild 1, Rebecka Roos i vit huva, dömd.

Bild 2, Hanna Susan Brown och Nathalie Niksdon, dömda våldsbrottslingar.

Andra bloggar:
Politiskt Inkorrekt
I mitt Sverige
SpikHarry avslöjar

Tidningsartiklar om ämnet:

Fängelse efter attack mot SD-sekreterare (Aftonbladet)
Vänsterextremister planerade attentat (DN)
Fängelse för SD-attack (DN)
Vapengömma kopplad till SD-misshandel (DN)
Häktade utreds för extremistkoppling (DN)
Knivmän fastnade på film (DN)
Vapengömma upptäckt vid gripande (DN)
Fängelse för SD-misshandel (SvD)

Delar av texten tagen från pandeism bloggen pga tidsbrist.

3 comments:

Berit said...

Man skulle tro att det vore enkelt att hitta kvinnan i vit huva med så detaljerade foton. Åskådare fanns det ju också ; kvinnan i rosa jacka i spärren borde ha en god uppfattning om hur misshandlaren ser ut.
------------------

Många hälsningar!!!

Anonymous said...

Går man ut med den hatpropaganda som Kinnunen och hans bruna anhang i sd gör, får man nästan räkna med att vanliga människor blir förbannade! Inga medel bör undantas för att sätta extremistpacket på plats!

BefriaMedia said...

anonym, Jag haller med om din sista mening.

Men hur du far till det att SD och Kinnunen skulle vara extremister ar ett markligt tankefel. Allt de vill ar att skapa ett tryggt sverige och stoppa den sinnessvaga massimporten av hundratuentals manniskor som inte ar flyktingar men ofta ar djupt kriminella, farliga sociopater vilket visr sig i brottsstatistiken. Dessutom ligger de samhallet till last i all evighet och har inte forutsattningar till anpassninge. Dessutom ar de flesta oidentifierade. Jag kan fortsatta med fler argument i timtal, varfor vill du ha hit farliga oitentifierade sociopater, varfor ska vi tolerera dem om de ljuger om sin flyktingstatus?