Sunday, June 14, 2009

Svenska politiker, de mest förvirrade på jordklotet.


I Maj 2009 reste Tobias Billström till Jordanien för att välja ut fler kvotflyktingar som regeringen vill hämta från andra sidan jordklotet till Sverige. Han ville hämta 200 men lyckades bara hitta drygt 100 som ansågs kvalificerade. Sverige ska därför senare öka antalet genom att lätta på restriktionerna så man når upp till det förutbestämda antalet 200. Visserligen verkar de inte ha några restriktioner så man undrar hur de väljs ut.

Sverige försökte få med sig andra EU-länder på sina planer på att öka massinvandringen till Europa, men andra länder var inte intresserade. Som vanligt skakar man på huvudet åt Sveriges underliga beteende.

Nu några dagar efter den nyheten skriver DN idag att samma man, Tobias Billstrom har "utropat" 2009 till det stora återvändaråret. Tusentals Irakier som fått eller kommer att få avslag på sina asylansökningar ska inom kort resa tillbaka till Irak, frivilligt eller med tvång.

Enligt vissa politiker och journalister så blir därmed Billström klassad som nazist eller rasist, eftersom alla som vill utvisa en eller flera så kallade flyktingar måste vara "extremister".

De som ännu har förståndet i behåll klassar istället Herr Billström som den mest förvirrade svensken. Visserligen skiljer sig Billströms förvirring inte mycket från andra politikers, men han slår nog rekord nu när han dels reser till Jordanien för att hämta hit fler Irakier samtidigt som han "utropar" 2009 till återvändaråret och planerar att utvisa en mängd Irakier. Han hämtar fler till Sverige samtidigt som han utvisar fler från Sverige, vilket snille!

Läkarvetenskapen runtom i världen måste undra över Billströms hjärnaktiviteter, världen vill veta hur den mannen tänker och hur tankarna kopplas till hans aktiviteter, världen ställer sig undrande.

Det vore intresssant att veta varför hans arbetskamrater och politiska partikamrater inte reagerat på hans förvirrade beteende, de kanske är borta på kurs eller på semester? Migrationsverket kanske har en allvarlig gasläcka som ingen upptäckt som orsakat det förvirrade beteendet?

De Irakier som utvisas hamnar kanske på samma charterflyg som andra Irakier befinner sig på som är på väg från Sverige till Irak på semester efter att ha fått uppehållstillstånd i Sverige. Irakier som "lyckats" är de som tar med sig Svenska bidragspengar och bidrar till högkonjukturen och byggboomen i Irak, de som utvisas kanske försöker "lyckas" med ny identitet eller i ett annat EU-land med korkade beslutsfattare. Sverige är ett exempel på godtycklig idioti.

Om Billström var försvarsminister så kanske han skulle inleda ett krig när det inte behövs. Politiker är farliga. Det förvirrade beteeendet visade även Muf-ordföranden prov på. Han ville invadera Eritrea eftersom landet fängslat en av sina medborgare som Muf ledaren förälskat sig i. Mufs ordförande är kanske en blivande minister, ganska skrämmande perspektiv? En sak är klar, en Moderat regering är farlig för både Sverige och för de irakier som skyfflas fram och tillbaka över jordklotet. Det är svårt att avgöra om de är farligare än en S-ledd regering.

Ingen verkar bry sig om att Migrationsverket redan utfärdat en vägledande dom som menar att Irakier inte har flyktingstatus och inte har skäl att komma till Sverige. Ni skattebetalare bekostar denna karusell av idioti. Grattis och skyll er själva om röstat på allianspartierna. dn

1 comment:

Anonymous said...

Kanske är Herr Billström helt förvirrad men jag vet inte om det är något skillnad på honom och dom andra jönsarna för om våra politiker hade gjort sitt jobb hade man inte tagit hit några utlänningar utan istället gjort sitt jobb med att ta hand om Sverige och Svenskarna. Men dom största rasisterna och hycklarna i det här landet är våra politiker för dom pratar sig varma om mångfalden men alla bor i vita Svenska områden. Men det är klart kanske har dom lite dåligt samvete och delar därför ut Svenska medborgarskap som om dom inte vore värda ett skit.
Jag vet vem jag INTE kommer rösta på, den saken är klar.