Saturday, June 20, 2009

Reinfeldt gav oss 1 miljon muslimer, nu förnedras han av jordbruksministern.

Reinfeldt inspekterade ett Halaslakteri nyligen och gav sitt godkännande till den primitiva slaktmetoden.

Nu har jordbruksministern Eskil Erlandsson sagt att Sverige inte ska tillåta den typen av djuplågeri längre.

Det beslutet går emot Reinfeldts önskan om att tillåta Halalslaktplågeri i Sverige. Hur kommer Reinfeldt ur denna pinsamma situation?

Det betyder att de i Sverige som vill ha Halaslaktat kött måste importera det från mer primitiva länder som tillåter djurplågeri.

De som inte vet hur många muslimer det bor i Sverige blir upplysta av Islamic Centers ordförande Bejzat Becirov's kommentar "Jag har svårt att tro på uppgiften. Om hela EU tillåter halal- och koscherslakt kan Sverige inte stå utanför, säger han.

Och det går inte att nonchalera en miljon människors önskemål."

Om vi trott att Sverige har 600.000 muslimer så hade vi helt fel, enbart beroende på att ingen har sagt till oss hur stor massinvandringen är eller hur snabbt svenskarna ska bytas ut mot snabbimporterade afrikaner mfl.

De vikigaste frågorna som svenskarna konfronteras med nu är därför:
  • "hur många år har vi kvar?",
  • "när måste vi flytta om landet blir muslimskt?"
  • "ska våra döttrar piskas på gatan och kallas horor om de inte har burka?"

Dessutom så vet vi inte hur många andra invandrare Sverige har. Ar det 2 miljoner som vi trott eller är det 3 eller 4 miljoner? Ingen vågar prata om saken. sds Tips från Klaric.

7 comments:

Robin Shadowes said...

Jag tror personligen att det är mer än en miljon mussar här men det kan jag inte bevisa eftersom siffrorna är hemliga. Att det är hemligt kan jag inte tolka som annat att dom inte har rent mjöl i påsen. Sannolikt skulle många somnambula svenskar bli chockade om dom fick reda på sanningen hur många musslor som verkligen uppehåller sig i deras eget land.

Anledningen till att vi kan anta att dom är många fler än officiellt kan vi bara gå ut på vilken gata som helst i en större stad eller mellanstor stad. För bara 8-10 är sedan var det mest svenskar man såg ute. Nu är det vandrande tält och skägglurkar. Enbart p g a detta tycker man att polleten borde trilla ner hos Svenne Kålrot.

Sedan har vi brottsstatistiken som har skjutit upp, formligen som en nyårsraket på bara några få år. Vad har då hänt som gjort svenne blivit så kriminell och hellre välja den kriminella banan än ett hederligt arbete? Tja, ni vet redan svarte på den frågan...
Över 5000 våldtäkter på ett år är inte normalt. Vi vet alla(h) vilka som ligger bakom.

Sedan har vi det här med särbehandling och alla krav dom kommer med. Detta talar om för oss att dom på relativt kort tid blivit en maktfaktor i samhället att räkna med, eftersom dom de facto har fått igenom det mesta av det. Bara se på hur polisen behandlar mussar eller domstolarna för den delen. Mussar behandlas milt och svenskar hårdare.

Till slut, de flesta stirrar sig dessutom blinda på siffrorna 51 % som är skiljepunkten mellan vårt samhälle och deras. Att det är först när dom uppnått detta heliga tal som vi är körda. Faktum är att vi mycket väl kan vara körda långt innan dess. Betänk vilken makt dom har redan nu. Hur mycket mer makt kommer dom då inte ha när dom är 20 eller 30 %? Därför kan vi mycket väl bli ett kalifat redan när dom är mellan 25-30 % av den totala populationen. Enligt Wilders så är vi redan fyra minuter i tolv. Jag skulle snarare vilja hårddra det och säga snarare tre, kanske rent av två minuter i tolv och klockan tickar på....

BefriaMedia said...

Jag haller med om det du skriver. Men det som ar skrammande ar att flesta annu inte kanner till hur stor brottsligheten ar hur snabbt landet invaderas. Jag tror inte ens ett eget muslimska parti med absolut majoritet skulle forsoka islamisera Sverige snabbare an borgar- och vansterallianserna. Vi ser redan idag att en valdtagen kvinnas rost i en domstol nastan ar vardelos, nagot som de skyldiga muslimska nordafrikanerna gillar. Bara 3 % av de skyldiga valdtaksmannen doms, 97 % gar fria, och valdtakerna okar darfor exponentiellt, och 99.9 % av svenskarna kanner inte ens till det.

Fria media ar inte tillrackilig for att fa ut budskapet, vi maste ha en nationell riksradio, som givetvis direkt blir forbjuden i Sverige, kanske sittande i Danmark?

En sak ar saker, om folket kande till alla fakta kring massinvandringskaoset sa skulle inte S och M kanmpa om att bli storst, M och S skulle kunna ga samman och kampa mot SD om att bli storst parti i Sverige.

Det enda som stoppar en stor tillvaxt i SD och som bibehaller S och M stora ar att verkligheten fortigs och tystas ned. Ett fritt nyhetsflode skulle forinta S och M allianserna, ocensurerade nyheter ar det storsta hotet mot dem.

Robin Shadowes said...

Det där med radio är en intressant idé. Är inte danskarna pigga på det så kan man ju alltid göra som Britt Wadner i början av 60-talet, sända från en båt på internationellt vatten. Hörde lite på Skånepartiets sändningar för ett tag sedan. Lade märke till att dom bara använde klassisk musik. Förmodligen för att kompositörerna är döda sedan länge och att dom förmodligen inte har råd att betala STIM. Visst finns det mycket bra klassiskt musik men lite segt med bara det. Skulle hellre vilja se nåt som typ Karlavagnen fast mer politiskt då. Då är modernare musik nödvändigt men då har vi ju problemet STIM å andra sidan. Kanske dom inte kan komma åt en om man är ute på internationellt vatten?

BefriaMedia said...

Pa internationellt vatten borde man vara saker, men det later dyrt. Var sander skanepartiet ifran, och ar deras sandning over hela landet? Man kanske kan samarbeta med dem och expandera deras sandare.

Ett billigare alternativ ar streaming radio over natet, men igen sa blir det begransat till redan fralsta sympatisorer som youtube ar begransat till. Malet ar ju att na ut till alla med politiska nyheter och kommentarer som ar forbjudna i statens media.

Robin Shadowes said...

Jag antar att Herslow sänder antingen från Malmö eller nån nannastans inom landskapet möjligtvis. Ja, båt låter dyrt. Streaming funkar fint men som du säger så blir det mest dom frälsta som kan ta del av det. Det hjälper ju inte alla landets gamla som förmodligen bara har tillgång till en enkel transistor i köket och ej äger dator och inte är intresserade av datorer heller.

Jag kommer ihåg min mormor. Varje gång hon hade städat och dammat av transistorn så fick min far gå upp och ställa in rätt station igen åt henne. Nu snackar vi ändå om 30-35 år sedan. Sedan dess har vi fått mobiler och datorer. Tycker dom det är klabbigt med en transistor så lär dom inte klara av datorer eller mobiler heller. Det är förmodligen på den nivån som motståndet mot ny teknologi ligger.
Frågan är hur man löser det problemet, att få dom bli mer teknikvänliga. Tack och lov så är dagens datorer mer användarvänliga än på 80-talet så att lära dom surfa skulle väl vara möjligt om man fick chansen. Nästa problem är då fattig-pensionärerna som om man får dom intresserade ändå inte har råd. Kanske ett projekt där man samlar till gemensamma datorer till äldreboende? Spelar ju ingen roll om dom är begagnade, bara dom funkar. Problemet med äldreboenden är att ledningen kanske går in och blockerar vissa sidor. Om det är tillåtet att göra så vet jag inte men dom kommer säkert att göra det. Inte så svårt att räkna ut att PI, FN, Sd-kuriren och Nationell Idag kommer vara bland dom blockerade och säkert Flashback med. Att bryta ned de äldres motstånd mot datorer borde vara en av huvdprioriteringarna. Tänk bara på alla dom gamla som har röstat SAP av tardition sedan Erlanders tid, kanske rent av Per-Albins, om man kunde få dom att inse att dagens parti med Måna Muslim inte är samma parti som dom växte upp med även om det fortfarande har samma namn. Att det ej längre är ett arbetarparti utan snarare ett arabparti. Lyckas vi ge alla dom gamla, sjuka och fattiga tillgång till internet så kan vi öppna ögonen på dem. Då har vi potientiellt väljare i storlek med Wilders parti istället för strax över 4 %.

BefriaMedia said...

Jag vet flera gamla som har ett visst politiskt intresse men anda aldrig kan tanka sig att surfa pa en dator.

Manga gammelsossar har overtalats att valja M, bara det tog 15 ar av overtalning, att fa den att byta igen kan vara en svar process.

For de gamla tror jag nog bara en tiding kan hjalpa, men de laser bara en lokaltiding oftast.

Gratisnummer av nationell idag kanske ar ett av fa alternativ om man vill na dem. Andra malgrupper kan nas via radio om ett program gors attraktivt/populart.

Bara unga kan nas via internatet, men de ar tyvarr inte intresserade av politik, de maste goras intresserade, men hur , de verkar inte reagera pa vart europarekord i vald. Ar det bara de som blir utsatta for vald som borjar bry sig om politik?

Anonymous said...

frågan är vart vi skulle flytta?sen tror jag inte att det behövs som sagt så många mer procent muslimer för att dom kan få väldigt stor makt.
skulle det startas ett parti med islam som huvudfråga så har dom säkert 10% direkt . vilket parti skulle dagens etablerade partier luta sig emot? SD? eller ett muslimskt parti? hmmm svårt val för dessa partier eller?
skulle någon våga granska ett sådant parti? - nej just det! det skulle ju bara spela SD i händerna eller som det heter"fiska i grumligt vatten", "brunskjortor", "struktrell rasism", "främlingsfientlig" osv osv skulle någon våga "kränka" en talesman för ett sådant parti med EN ENDA kritisk fråga? ...

Robban Uddevalla