Sunday, June 07, 2009

SD går framåt, ökar med över 265 % trots medias kampanj mot SD.

Trots medias massiva heltäckande kampanj mot Sverigedemokraterna lyckades de öka med 265 % (enligt slutresultatet som blev klart 10 Juni) jämfört med det förra EU valet. SD har ökat med i genomsnitt 300 % i de senaste valen trots att samtliga media i Sverige bedriver aktiva kampanjer mot SD med syfte att smutskasta dem och ljuga om dem. Medias försök att demonisera SD och göra det centristiska SD till ett extremt parti kan bara lyckas om media inte tillåter debatt, och just debatten uteblev, men hets och lögner fanns det gott om i media. I vissa orter i södra Sverige fick SD över 11 % av rösterna.  

Inget dåligt resultat, men ett EU mandat hade varit mycket bättre. Grattis SD.

BNP  i England vann två mandat, en stor seger för dem.   svd dn ab svd dn


3 comments:

Anonymous said...

Jag är så stolt (icke) över Sverige att 6 av 7 partiet (förutom Vänsterpariet ironiskt nog) ville ha den Kinesiska system bara vi gör det steg för steg (Ipred Lagen) för att 'skydda oss' mot hotet från ungdomer som ladder ner låt och vi gör det för att skydda jätte och icke framgångsrika företags 'privat intresse'.
FRA och 'trygghets' kamera för att alltid bevaka varje individs rörelse, tanker, vänner, politiskt aktivitet. Sedan har vi jävig domare efter den andra som ser till att statens vänner 'alltid' vinner. Som Kina har visat är det inte den ekonomiskt modellen som bestäma frihet men just regerings form och folkets kultur. Man kan ha ett fri relativt socialistiskt system (som de gamla Socialist Demokraterna var än gång i tiden eller ett totalitär versionen (Kommunist). Samma för ett relativt kapitalist system (som i USA) eller den Fascist totalitär system.
Extrem Socialism och Kapitalism tyvärr behöver ett totalitär kontroll apparat för att eliten oavsett de är politiskt (Kommunister) eller ekonomiskt (Berlusconi, Mussolini, Argentina etc) behöver trycka ner de majoritet som hotar deras ställning så slutar vara barnsligt med den nya fascist nya rasist liberalism som ville befria de mindre utvecklade 'kultur' (tänk Iraq, Afghanistan, Vietnam, Angola, Falklands, etc etc) där vi i billig resurses namn börja krig baserade på lögn. Kvinnor i de här ländarna har det mycket värre nu tack till USA och UK. Nu har de etniskt krig, många lilla diktaturer, ett förkrossade infrastruktur, ett miljoner död och Sharia lagen när det fanns inte tidigare. Sedan de älska oss inte heller i Afghanistan för ingen låter de vara i fred.
I andra världs krig var Nazisterna verkligan mäktig men vi varnade för frihet då även om det var MÅNGA nazist sympatiserar till och med i de länderna som var i krig mot Tyskland. Om Europeer inte inser att hat mot muslimerna är den gamla 'syndabok' rädsla strategi som skapade WW II och Nazisterna. EU är den nya makt struktur som ville skapa precis som i Kina ett stor land under icke demokratiskt elit diktatur där folket få inte ens rösta på själva grund lagen för de elit burokraterna inse att dumma folket har den fel synpunkt och skulle kanske rösta nej!
Vakna till fienden finns här och det är inte de maktlösa invandrare men de fascisterna som kalla sig nya liberalerna. Titta på England där folket levde under den auktoritär Thatcher, sedan den nya liberal fd Labour (som Sosse idag vänner med USA och Israel) som precis som Thatcher i krig baserad på lögn och emot folkets vilja och nu kommer David Cameron med nya Tories (nya Moderaterna som Reinfeldt) som ville var tillsammans med de mest reaktionaire regeringar i Europa som Poland, Austria och Danmark (rasist fascister). Ingen hop har de vanliga folket i UK och de är väldigt arg där (Läsa The Gaurdian).
Tack och lov för Obama och USA som trots att de har skapade mycket av de problemen i världen med deras uselt utrikespolitiken och ekonomi är också världens enda hopp precis för att äntligen acceptera den vita minoritet att USA är världens först fungerande demokratiskt multikulturell land. De slippa den nya 1930 ras krig som här används som vapen mot demokratiskt frihet i vår kulturs namn.
Rösta Pirat Partiet trots att en av deras medlemmer är rasister (de finns överallt idag). De som helhet i alla fall stor mot den totalitär makt apparat som vår elit ville har i deras lust för kontroll och deras beundran av deras kapacitet att kontrollera folkets möjlighet att skaffa 'farligt' kunskap (informationen). komma ihåg att utan demokrati det spelar ingen roll om du är för eller emot marknaden , din synpunkt gäller inte. Rädda frihet, Rädda Sverige, ut från EU, nej till FRA, Ipred och 'trygghets kamera' överallt. Frihet eller Döden! Vlad-Drakul

Anonymous said...

OBS! ökningen är 200%

Dan Åke said...

nu blir det syntax error för Svenska sosse och allianspolitik. när storebror EU nu inför SD och Nd politik i Bryssel! eller är det planerat sedan 10-15 år? för att få fotfolket att gilla EU


jag tror politiker enbart fattar beslut som gynnar dom själva och deras lobbyister. I spanien vill de tjäna pengar på att bryta kvicksilver, med hur skapa efterfrågan på en giftig metall? jo förbjud Glödtrådslampan!

lågenergilampan är dyr och livsfarlig för hälsan
sämsta köp alla kategorier: Lågenergilampan, den tänds långsamt,den lyser svagt,den slutar lysa helt efter 2 år,garantikvittot är slängt,den är dyr,den innehåller världens mest farliga tungmetall Kvicksilver!går den sönder inomhus måste rummet utrymmas och saneras, giftdamm är farligt att andas in. en 14Wattare drar 38Watt fasförskjutet men det syns inte på elmätaren. Men Glödlampan däremot är billig och ofarlig med blyfri lödtenn, bättre att producera miljövänlig el istället för att snåla på elström med dyra tariffer och bryta kvicksilversulfit i spanien.

Samma sak med nya super EU, folk säger nej direkt. men skapa då ett hot och tvinga folk att söka hjälp och stöd från Bryssel.
nu får vi välja mellan massinvandring av folk som ger kulturkrockar och det kommer garanterat INTE gillas. så nu finns bara valet kvar att högerpartier som skall motverka massinvandring skall få majoritet i EU. Därmed får makteliten, hela Europas fotfolk med sig. smart men cyniskt.
nu kör Svenska politiker på till max med Sverigefientliga beslut så vi Svenskar skall tro att enda hoppet är att Bryssel beslutar som vi bara skulle drömma om.
Så har de fixat ett nytt förenta staterna och fått folket med sig. går vi ur EU 2010 och vill ha ett tryggt och tradionellt Sverige igen, så kommer Reinfelt och Måna börja hota med att alla som vill i hela Världen, skall få medborgarskap och försörjning i Sverige. mer nedskärningar och sedan söka bidrag från "snälla hederliga" Bryssel högkvarteret.