Sunday, June 07, 2009

Aftonbladet sponsrar politiska attentat.


Utan att skämmas så säger Aftonbladets chefredaktör att de ska donera en stor summa pengar till Expo. Expo har som bekant ett enda syfte; att saboterat och driva hatpropaganda mot Sverigedemokraterna och andra som vill stoppa utbytet av befolkningen. De använder sig av sina extremistkamrater gatuterroristerna afa /antifa för politiska attentat medan Expo själva låtsas vara obunden till själva gatuterrorn.  Det arrangemenget har genomskådats, det är allmänt känt att de är samma grupp med olika falanger. Nu har Aftonbladets donation till gatufascisterna redan gett resultat. Det vara bara ett par dagar sedan som AB meddelade att de donerar 39.000 kr som ar SD's annonspengar till Expo/afa/antifa. Idag blev en ledande SD politiker, Matin Kinnunen med familj misshandlades på lördagskvällen av gatufascister vid Gullmarsplan. De råder ingen tvivel om att det var ett politiskt attentat eftersom attentatsmännen skrek samma politiska slagord som används av Expo och Aftonbladet i sina hatartiklar om SD. 

I EU valet så kommer det goda nyheter från Österrike. Nästan samtliga partier backar stort, socialdemoraterna backar mest med 9.5 % medan Sverigedemokraternas motsvarighet FPÖ gick framåt starkt. De fördubblade sitt valresultat jämfört med förra valet, en ökning med 6.8 % till 13.1 %. Det andra partiet som ökade var ett anti-EU parti, Hans-Peter Martins enmannaparti.

En snabbpoll i Expressen visar att Piratpartiet blir störst med 26 % av rösterna och SD blir 2:a med 19 %, M är trea med 17 % efter att 15785 personer röstat. En poll är inte en vetenskaplig undersökning. 

Det är inte valforskaren Henrik Oscarssons valprognos heller. Han ger PP 7.8 % SD, 2.3 % och M 18.7%. 

Oscarsson är en hemlighetsfull person. Han säger ingenting om de senaste valundersökningarna som han själv arbetat med genom Göteborgs Universitet. En rad Epaneler har gjorts med Oscarsson som ansvarig tilsamman med Stefan Dahlberg och Staffan Kumlin. De senaste har inte publicerats av någon oförklarlig anledning. Dessutom så hade de undersökningarna frågor om invandring vilket gör dem mycket intressanta eftersom valdebatterna inte tog upp sådana ämnen. De vill tydligen hålla resultatet hemligt tills efter valet. Så fungerar den offentliga sektorn, reslutatet kanske inte blev vad de hoppades så sanningen förtrycks till den inte längre kan skada etablissemanget?  ab dn svd ab

No comments: