Saturday, June 06, 2009

Resultatet av EU valet bestämmer hur Europa ska utvecklas i framtiden.

Ska Europa förbli Europeiskt? Gör som holländarna, välj ett pro-europeiskt parti som vill stoppa planerna att öka massinvandring av fler hundra miljoner utomeuropeiska muslimer till Europa. Stoppa moderaternas och sossarnas planerade folkutbyte. Vi behöver svenskar mer än muslimska analfabeter.  De 7 riksdagspartierna anser att muslimska analfabeter är viktigare än svenskarna för vår framtid. Hur det tankefelet kunde etablera sig i deras hjärnor är obegripligt. 

Deras förvirring och desperation syns tydligt när de försöker förklara sig och blandar ihop alla begrepp. De kan inte skilja på begrepp som som invandring, asyl, flyktingar , falska flyktingar, arbetskraftinvandring, fri rörelse över gränserna, frihandel, etc. De blandar ihop alla begrepp i en stor sörja, de sjunker därmed ned djupare i dyn av lögner och förvirring.

Att erkänna att de gjort fel vore att de tvingas idiotförklara sig själva och erkänna att de förstört stora delar av landet. Det vill de inte att folk inser. Därför fortsätter deras vansinne ända tills väljarna byter ut dem mot kloka politiker. 

Rösta på Sverigedemokraterna i EU valet, och i  alla andra val. Det är mycket viktigt att inte stanna hemma. Gå och rösta, valutgången kan ändras med bara en röst, din röst. Vi väljer Jimmie, Björn och de andra kloka Sverigedemokraterna och vi råder alla att göra detsamma.  dn ab

No comments: