Thursday, June 04, 2009

Politiker och media i mentalt kaos.


Politikerna och media är totalt förvirrade.  Hökmark (m) som är en massinvandringsanhängare anklagar i TV debatten Marita Ulvskog (s) en annan massinvandringsanhängare för att vara främlingsfientlig. De försöker överträffa varann i massinvandring men anklagar varann för samma saker som Sverigedemokraterna beskylls för. Förvirrade, de bägge är som yra höns och förmodligen desperata eftersom deras stöd har sjunkit som en sten. Deras fallande stöd kan bero på att både M and S regeringar är ansvariga för att Sverige förstörts och att Sverige snart är 100 % ghetto, fler inser det och vill inte rösta på dem.  
   
Samma trend syns i Holland. Där vann Sverigedemokraternas motsvarighet Geert Wilders parti PVV stort i dagens EU val. Hans parti blev enligt preliminära exitpoller näst störst vilket är oerhört goda nyheter för Europa och förhoppningsvis Sverige. I skolvalen blev PVV nummer ett. Predict09 förutsåg PVV som vinnare, de har statistik och förutspår vinnare och förlorare i hela EU.  Valdeltagandet i Holland ökade till 39 %. 

(Bilden: Geert Wilders och Barry Madlener från PVV, de stora vinnarna.) 

Svensk media tar till desperata försök att i sista minuten före valet smutskasta SD med tex ett helt sinnesförvirrat angrepp om att deras konstsmak skulle vara rasbetingad. DN lyckades tänka fram det mästerverket. De kallar Geert Wilder för islamofob trots att det inte ens är ett ord. Dessutom så har de flesta missuppfattat vad fobi är, eftersom de tittat i wikipedia istället för i ett uppslagsverk. De som använder ordkonstruktioner vars enda avsikt är att misstänkliggöra politiska motståndare måste ignoreras. De vill inte ha en debatt, de vill stoppa debatt. Läs bananlandets blog om "Expressens Psykakut har öppnat, mycket träffande. Bananen återuppstod efter regeringens (?, snart mer info om det) försök att stoppa deras youtubekanal.  
Om svensk medias smutskasting av Wilders kan man undra hur ett annat lands media skulle framstå om de försökte smutskasta det näst största partiet i Sverige på samma osakliga och barnsliga sätt, förmodligen som ett kollektiv av idioter.  

I övrigt har SD tigits ihjäl medan Piratpartiet har fått all medias uppmärksamhet vid sidan av de vanliga partierna. 

På Youtube har alla SVT's valdebattfilmer censurerats på kritiska kommentar som påpekar bristen på fri debatt, vilken ironi. De olika partierna har även de tagit bort mängder med kommentarer som är kritiska mot deras invandringspolitik. Alla har försökt att tiga ihjäl invandringsfrågan som SD försöker driva, väljarna kanske insåg att de som försöker tiga ihjäl viktiga nyheter har något att dölja. Det gjorde det PVV till storsegrare, de vill avslöja det som andra försöker dölja.  ab dn dn dn svd svd newd hd


4 comments:

Anonymous said...

Det är smått komisk och djupt tragisk samtidigt att se hur media, TV och tidningar, har handskats med detta EU-valet.
Man har ömsom låtsats att SD, PP och FI inte finns, ömsom demoniserat samma partier i olika grad i artiklar och utvalda program.
Man får konstatera att Sverige verkar ha ett demokratisk problem då hela mediavärlden, public servise inkluderat driver politik helt öppet och gemensamt har en agenda att bevara den rådande ordningen och inte tillåta nya spelare i det politiska livet, något det borde få konsekvenser för i varje fall SVT/SR där med son agenda grovt överträder allsidig och objektivitetskravet där tydligt är stipulerat i SVT/SR's uppdrag.
PP
Dagens nyhet att Geert Wilders parti PVV kommer att besätta fyra platsar i EU-parlamentet och är Hollands tredje största lär bli en nyhet man får problem att komma runt i Svensk media utan att slå knut på den politisk korrekta tunga.

Stig f.d. gråsosse said...

Läste på SVT text-tv idag om "det högerextrema holländska partiet PVV med Geert Wilders". Eftersom jag inte känner så väl till detta parti gick jag in på deras hemsida och förväntade mig att se skinnskallar och hakkors och läsa om den ariska rasens överlägsenhet och liknande dvs sådant som i VERKLIGHETEN ÄR EXTREMT... Döm om min förvåning när jag snart kunde konstatera att inte ett spår av extrema budskap fanns. Men utan tvekan är islamiseringen deras huvudfråga men att stämpla dem som högerextrema för att de inte vill ha ett holländskt kalifat är fräckt, vilseledande och lögnaktigt av SVT. De spelar på folks okunnighet och i det här fallet okunnigheten om Europas alla partiers partiprogram.
Om SVT vore lite logiska kallade de i så fall vänsterpartiet för vänsterextremistiskt och miljöpartiet för miljöfundamentalister. Med sådana politiskt manipulativa ordval som "högerextrema PVV" kan SVT inte anses vara neutrala opolitiska. De har en hemlig politisk agenda! Att öht. vara opolitisk går inte om man är en social varrelse.

Robin Shadowes said...

Jag har precis som Stig tvärvänt från att själv ha varit vänster och på bara tre år. Tackar det fria internet för att man kan upplysa sig själv om både ditten och datten utan att bli censurerad stup i kvarten. Enligt dom gamla vanliga propagandatrumpeterna så är personer som Wilders, Kjaersgaard, Jensen och Dewinter super-rasister, nazister och islamofober hela högen. Men bemödar man sig bara att titta närmare på dessa påståenden så visar det sig inte alls att stämma. Tvärtom är många av dessa personer inte alls extrema i verkligheten. Har t o m ändrat åsikt om Enoch Powell och Mogens Glistrup. Powell varnade redan för 40 år sedan för islam och samma sak gjorde Glistrup tiotalet år senare. Dom var m a o båda före sin tid men blev straffade av pk med att bli stämplade som extremister. I övrigt kan jag bara gratulera Wilders och PVV till storsegern. Skönt med lite goda nyheter för en gångs skull.

Dan Åke said...

lyckades hitta filmbevis på att farliga gifter transporteras från hela EU för att brännas i Sverige!
gissar det blir likadant med Kärnavfall från alla EU länder, Östhammar utanför Uppsala kommer få besök från hela Världen om att förvara atomsopor!

http://www.kanalregional.se/kumlanyhet.php?misc=search&subaction=showfull&id=1202756949&archive=&cnshow=news&ucat=1&start_from=&

Rösta på Sverigedemokrater eller Nationaldemokrater de enda partier som vill att Svenskarna skall få bestämma själva