Thursday, June 04, 2009

Grumliga rasbiologiska argument bakom konstsmaken.

Kultureliten vill försöka få konstsmak till att bli likvärdig med rasbiologiska teorier och nazism.

DN artikeln passar bra ett par dagar före EU valet om man vill ljuga om och förnedra SD. Hela artikeln går ut på att koppla Sverigedemokraternas konstsmak till att "de måste vara nazister." Den rent ut sagt efterblivna attityden bland kuturskribenterna bevisar hur de själva tänker och på vilken nivå den politiska valdebatten hamnat på i dagens Sverige.
Om DN's "konstkritiker" Jessica Kempe verkligen tror att en viss konstsmak tyder på nazism så må hon själv vara en intolerant bokbålsfanatiker som strikt vill förbjuda all otrevlig och opassande konst i fascistisk anda. DN har utsett sig själv till konstpolis med naziuniform.

Men hennes mål är enbart att smutskasta och misstänkliggöra SD inför valet, det är hennes enda uppgift. Hon använder en av de största tidningarna för att bedriva sin hets mot SD. Hon tog sig besväret att ringa till en SD politiker men inte för att tala om deras politik, den vill hon inte skriva om, hon ringde för att ställa en fråga om konst, vad menar ni med "synbar klassicism?"

Kempe's rasbiologiska teori vill hon dela med sig, i feta bokstäver skriver hon i DN att;

"Genetiska människoraser/särarter finns inte".

Bloggens kommentar är, jaha, men vem bryr sig om DNs rasbiologiska teorier?

Visserligen är det enkelt att se att hon har fel, det finns många olika särarter i människor, hundar och andra djur. Om DN inte har märkt det så struntar säkert hela folket i det. Vi vill ha en debatt om politik inte rasbiologi.

Vi vill ha en debatt om hur Sverige förstörts av S och M regeringar. Deras massinvandring har gett oss Europarekord i våldsbrott och skapar hela tiden fler ghetton dit svenskar inte ar valkomna. De har aldrig kunnat motivera varför de så desperat försöker byta ut det svenska folket mot utomeuropeer. Det har aldrig svarat på en enda fråga om det. Därför hoppade moderaternas Hökmark av den av SVT planerade debatten med SD. Debatten skulle ha avslöjat att moderaterna inte vet något och inte bryr sig om det kaos som råder i Sverige. M skulle kunna förintas med en enda fråga. Till exempel, "ge mig ett motiv för er massinvandring?" Det existerar inga motiv eller argument till det, det vet alla, därför förlorar alla motståndare en sådan debatt. I en debatt styrd av DN skulle den frågan bemötas med , "ja men ni tycker ju om traditionell konst." De vill alltid byta samtalsämne, det är deras metod att fördröja den oundvikliga debatten.

M och S kanske har samma teori om svenskarna som DN. De säger offentligt att alla är lika, det finns ingen skillnad på folk. Men måste undra om de inte privat tycker att svenskar är rasbiologiskt underlägsna och borde utplånas. Vad är annars orsaken till deras agerande? Det blir resultatet av deras politik, och man kan bara spekulera varför de för den destruktiva politiken. Vill de utplåna svenskarna eller är de bara korkade utan någon som helst plan och bara tolererar allt som inträffar och accepterar alla som kommer till Sverige oavsett bakgrund?
DN kan behålla sina rasteorier för sig själva. Partier som inte kan motivera sin politik och inte vågar ta en debatt om det viktigaste frågorna i Sverige har förlorat väljarnas förtroende, vi hoppas det visar sig i EU valet och i alla andra val, det vet moderaterna men de försöker dölja den pinsamma sanningen och får ovärderlig hjälp av media. dn ab dn svd svd dn dn5 comments:

Robin Shadowes said...

Dom ursprungliga nazzarna gillade väl mest nakna muskelstatyer, typ Michelangelo så det är väl sådant som är definitionen på nazi-konst då. Själv gillar jag Dali, Magritte, Picasso, Giacometti och skivomslagskonstnären Roger Dean. Har lite svårt att se det nazistiska i deras konst faktiskt. Men eftersom jag röstat på Sd så måste dom ju per automatik vara det. Inte enligt mig men enligt PK.

Krank said...

Ärligt talat behöver man inte "smutskasta" Sverigedemokraterna. De flesta ser tack och lov igenom masken och ser partiet för den vansinniga propagandamaskin för nationalism, konservatism och etnopluralism det är.

Anonymous said...

Jag läste vad Jessica skrev i DN, och tyckte det var väldigt korkat, men samtidigt inte värre än mycket annat som publiceras på DN-kultur

Jonah Rudelius said...

Bloggen skriver att M och S regeringar så desperat försöker byta ut det svenska folket mot utomeuropeer. Jag menar att det största problemet är att svenskarna på sikt utplånar sig själv genom att födelsetalen är så låga. Varje kvinna i landet föder numera cirka 1,64 barn under sin livstid. Enkel matematik säger att barnafödandet måste ligga på åtminstone 2,0 barn annars kommer befolkningen att utplåna sig själv.Dessutom har vissa invandrargrupper en betydligt högre nativitet än genomsnittet så den svenska nativiteten torde vara cirka 1,5. Detta innebär att för varje generation så minskar den svenska befolkningen med 25%! Enkel matematik, som sagt.

Anonymous said...

Ja, formentlig sa det er