Thursday, May 28, 2009

Åsiktsdiktaturen har slagit till, precis som S gjorde 2006 mot SD.

Den svenska åsiktsdiktaturen har slagit till med full kraft. Som S regeringen gjorde 2006 mot SD när de stängde av deras officiella hemsidor har nu M regeringen gjort mot SD stödjande fri media?

De flesta invandringskritiker i Sverige vet att landet inte längre är en demokrati. Det politiska etablissemanget arbetar hårt för att stoppa vissa åsikter och lägger ned mycket kraft på att censurera all kritik mot invandringspolitiken.

Sverigedemokraterna och andra invandringskritiska grupper eller personer behandlas som om de vore grovt kriminella som ska utrotas från jordens yta.

Individer som har invandringskritiska åsikter mobbas, förföljs, hånas eller utsätts för olika slags övergrepp, allt från avsked från sina jobb till misshandel och hot.

Många som har lagt upp invandringskritiska filmer på YouTube har fått sina konton nedstängda, ofta helt utan förklaring.

Det senaste exemplet är en av de mest framgångsrika Sverigevänliga kanalen Bananlandet som politikerna i Sverige länge retat sig på.

För ett par månader sedan stoppades en film på kanalen som varnade för Islams utbredning i Europa. I början av maj gjorde Bananlandet en film om det stora antalet våldtäkter i Sverige, som till 85 % begås av invandrare i första och andra generationen, företrädesvis från Mellanöstern och Nordafrika.

Filmen, som endast innehöll sakliga fakta baserade på en rapport från EU, togs bort av YouTube redan några timmar efter att den hade lagts upp. Bananlandet gjorde en ny version, men även den togs bort omgående. Filmen innehöll inget copyrightskyddat material, men var kritisk mot den politik som leder till massvåldtäkter och grov brottslighet i Sverige.

Även version nummer två togs ned inom några timmar. Bananlandet fortsatte att lägga upp filmer med innehåll som varken var copyrightskyddat eller juridiskt klandervärt.

Helt plötsligt och utan förklaring stängdes bananlandets kanal på YouTube ned den 28 maj 2009. Mitt i en intensiv valkampanj till Europaparlamentet där Bananlandet visade stöd för Sverigedemokraterna och uppmanade så många som möjligt att rösta på partiet den 7 juni så stängdes kanalen ned.

Under ca 15 månaders tid har Bananlandet lagt upp 167 filmer till stöd för Sverigedemokraterna och andra invandringskritiker. Den 28 maj raderade YouTube samtliga filmer oavsett innehåll och ned stängde kontot helt och hållet.

Orsaken är uppenbar. Bananlandets filmer hade setts av över 400 000 personer och var mycket omtalade och populära, inte minst bland unga svenskar.

Med en enda knapptryckning raderades alla 167 filmer av YouTube, uppenbarligen efter påtryckningar från det svenska etablissemanget.

Sådan är demokratin, sådan är den så kallade yttrandefriheten i Sverige (och på YouTube).

På en fråga till Bananlandet om vad som kommer att hända nu, svarar de att det är oklart.

Några av filmerna kanske kan läggas upp på en frihetsserver för konservativa som uppskattar verklig yttrandefrihet.

Bananlandet finns nu på Facebook och har en vilande blogg som kanske kommer att uppdateras oftare nu.

http://bananlandet.blogspot.com/

En av bananlandets förbjudna filmer kan ses här (dock utan ljud):

http://www.nmatv.com/users/bananlandet

Nu när vi fått ytterligare ett bevis på hur illa det är med yttrandefriheten är det på sin plats att alla invandringskritiker ökar tempot och visar att vi inte ger upp bara för att vi är förtryckta i vårt eget land.

Därför är det bra med nya medspelare som vill avslöja hur Sverige verkligen är.  Se en introduktion från Miljonprogrampartiet. 


I filmen, lägg märke till kommentaren om hur media i Sverige är helt beroende av staten och de därfor saknar oberoende. Media kan därför inte kritisera de som egentligen ska granskas av media, myndigheter och politiker. Ett smart sätt att förtrycka sanningen och åsikter. En passande analys just idag.

6 comments:

BefriaMedia said...

Stefan Olson eller Johanna, jag lankar inte till din fortalsblog. DIn kommentar var dessutom mer fortal som du inte ens har belagg for. Om du vill ta en debatt gor det, det har ni aldrig gjort forut. Sluta med era metoder att anvanda fortal och barnslig beteckningar pa Sverigedemokrater, det ar sandladedebatt.

Anonymous said...

Det hade varit intressant att få veta från Tuben vilka grundar de har att banna dessa filmer.

BefriaMedia said...

anonym,
enligt bananlandet fick han/hon ingen forvarning eller ens en forklaring, allt vi vet ar att hela kontot stangts ned. De hade inga copyright krav fran nagon.

Kanalen var enbart obekvam for sveriges regering, ingen annn kan ligga bakom patryckningar om nedstangningen. Det kanske dyker upp tips fran statstjanseman eller andra om hur det gick till.

Robin Shadowes said...

Tydligare än så här att det existerar ett åsiktsförtryck i Sverige kan det inte bli. Den svenska demokratin är inget annat än en ren potemkin-kuliss.

Anonymous said...

"Åsiktsdiktatur", det ordet smakar illa i munnen oavsett det är SD eller AFA där drabbas...

Anonymous said...

När vi nu pratar "åsiktsdiktatur" är det väl värd att notera hur Oscar Swartz sorterar bland sina kommentarer på sin blogg "Texplorer" där under täcke av yttrandefrihet och fri information, kör en ytterst elitistisk linje var Piratpartiets ideologiska bakland visar sig vara lika rigid som det etablissimang de säger sig kämpa mot.
Gud bevara Sverige för den intellektuella elits tyranni och de politisk korrekta medelmåttar.