Monday, May 25, 2009

Migrationsverket i upplösningstillstånd.


Kaoset inom Migrationsverket forvärras. De senaste månderna har 50 asylsökande personer som ska utvisas rymt från ett migrationsverksförvar. 

Senast i Söndags rymde en och i Fredags rymde en annan. En vecka tidigare rymde fem personer som slog sönder ett fönster med gymutrustningen. 

Ledningen för den lokala anläggningen säger att det inte finns några problem. Chefen för Migrationsverket Dan Eliansson säger detsamma, inga problem.   

De förklarar inte hur vänsterextremister blivit anställda som chefer och som personal på migrationsverket. De försöker inte förklara hur 20 poliser blev utlåsta när de skulle hämta och utvisa en Libyer. De kan inte förklara hur personalen råkade i slagmål med poliserna när de försökte stoppa de 20 poliserna. Det råder inbördeskrig och upplopp på Migrationsverket men ingen kan förklara det. Ledningen förnekar allt, de ljuger helt enkelt. 

Kaoset är så extremt att man kan inte ens börja förklara det. 

Det finns bara en sak man kan göra. Migrationsverket måste omedelbart läggas ned och nya beslutsfattare måste tillsättas för att städa upp kaoset. De inkompetenta i styret är så illa utrustade att de är en fara för samhället, de måste ställas inför rätta. Den som inte håller med ändrar sig nog efter att ha läst nedan vad som händer en vanlig torsdag.  svd dagen gp sr kb svd dn dn gp

Resultatet av kaoset kan man se ett typexempel på (SDS). En vanlig Torsdag i Malmö:

Torsdagens kvällslag – sexton polismän – hinner inte mer än ut ur sina sju patrullbilar de parkerar på Shellmacken innan situationen skärps.

Polisen går fram för att kolla två killar, 20 och 21 år, som blir aggressiva mot en okänd fotograf. Killarna är rädda för att kunna identifieras i någon tidning.
– Du äger inte ditt ansikte. Jag fotar vem jag vill, säger mannen och tar några ytterligare bilder.

Den ene killen lyckas ringa ett kort samtal. Högst en minut senare har ett 25-tal killar slutit upp på andra sidan macken.
– Känner du dig trygg nu? Ta hans regnummer, ropar den gripne till sina kompisar.

Några ur gänget gör ett försök till utfall mot mannen, men polismän går emellan.

En ur gänget, en medlem i Black Cobra, cyklar fram till sina två vänner som nu är på väg till polishuset för att lämna urinprov.
– Jag lovar. Hade inte poliserna varit här ... Vi hade tagit hand om honom.

När situationen lugnats sätter en Shellanställd upp staket runt släpen som brukar sättas i brand. Samtidigt dyker två nya män upp på macken. Den ene är efterlyst.
– Ta kontroll på den store mannen. Han i vit tröja, beordrar platschefen Skender Lapovski.

På några minuter får tre patruller lämna kommenderingen för att köra in med misstänkta.

Det förklarar varför vi behöver ett stort, ett mycket stort utvisningsverk. 

4 comments:

Anonymous said...

Ifall man inte bor själv i det så är det lätta att fortsätta med sitt fina arbeta att "rädda" flyktingarna ( sen att de är kriminella och avskum som inte ens de egna länderna vill ha tillbaka, är skit samma för jag bor inte där; känner riksdagsmännen.)
Ifall vi inte börjar att städa upp bland bösen så är Sverige snart inför ett vi mot dom fullskaligt krig.

Robin Shadowes said...

Haha gillar namnet Utvisningsverket (UV). :)

Nisse said...

En av de som uppmärksammas i artikeln som vänsterterrorist är tidigare dömd till fängelse.

Trots avsuttet fängelsestraff blir denne förhärdade brottsling anställd på ........(trumvirvel) ..................... Migrationsverkets anstalt för oönskade asylanter!!

Och VEMS fel är det att Sverige är ett bananland styrt av inkompetenta "politiker"??

SVAR: De 96% av väljarna som röstade för de svenskfientliga "partierna" i riksdagen!

Nu är det snart val. Det finns bara två tänkbara alternativ: Sverigedemokraterna och Nationaldemokraterna.

Sverigedemokraterna ligger nu precis vid spärrgränsen. DIN röst kan vara exakt den röst som hjälper SD in i EU-parlamentet!

Vänta inte till valdagen! Gå och rösta nu! På valdagen kommer valfuskar....F'låt, jag menar Valfunktionärerna givetvis, att ordna så att den "demokratiska värdegrunden" inte sätts åt sidan genom att ha plockat bort "olämpliga" valsedlar.

DÄRFÖR VIKTIGT: TA MED EN EGEN VALSEDEL!!

Anonymous said...

sverige är fantastiskt!!! när ska folk vakna!!!