Saturday, April 04, 2009

Sossar och moderater slass om vem som är den värsta förebilden.

Mona Saliv försöker vara värst med sin homosexkyss inför fotografer. Jag är inte bara tolerant, jag är mer än så, se vad jag kan göra med unga flickor! 

Men hon är inte värst. Politikerna slåss om vem som ska vara den värsta förebilden för unga manniskor. Lars Ohly (v) gjorde en liknande fotoposering 2007. 

Ska unga inspireras av S ledarens homokyss? Ar hon inte gift, med en man?

Vad säger det om de två partierna när de konkurrerar på det sättet? Homosex är veckans viktigaste politiska fråga verkar S och M tycka, men det var innan den senaste partiundersökningen publicerades. Jag kan komma på tusen saker som är viktigare att ta upp i media. Kan det här vara den typen av saker skapar politikerförakt?
 

Moderaterna vill tydligen slå Mona Sahlin och vara värre. MUF har spelat in en film med homosexaktiviteter. Filmen finns upplagd på youtube. Det var inte ett inbrott som avslöjade en hemligt inspelad film, nej filmen var avsiktligt inspelad och upplagd på youtube av MUF. 
 
Ar det så man inspirerar unga, vill unga rösta på folk som visar homosex på film som riktar sig just till unga människor. Fredrik Reinfeldt borde avråda unga från offentlig homosex istället for att hjälpa "det nya" moderata ungdomsforbundet producera det för offentlig visning. Ar det inte kriminell barnsex om personerna är under 18 och de utnyttjas i filmade homosex aktiviteter, ligger MUF på gränsen? Det finns andra sätt att visa tolerans.  SVD DN


 

1 comment:

Anonymous said...

Här är debatten i tisdagens "Debatt" med Björn Söder och Jimmie Åkesson:

http://www.youtube.com/watch?v=CwiPVM_-jas
http://www.youtube.com/watch?v=LXGPI-pg9qo
http://www.youtube.com/watch?v=uixDn6ghgtc

Sprid vidare!