Wednesday, April 01, 2009

Riksdagen fortsätter diskriminera mot flera grupper.


En stor riksdagsmajoritet valde att idag att godkänna "äktenskap" för olika slags könskombinationer, eller var det ett aprilskämt? Könsneutralt äktenskap betyder att kön, verkligt eller uppfattat inte spelar någon roll när det handlar om äktenskap. Det betyder dessutom att, om det inte specificerats i lagen, att obegränsat antal personer av olika kön kan gifta sig, alla i en hel ort kan nu vara gifta med varann. Men en begränsning kanske skrevs in, jag har inte läst lagförslaget ännu? 

Gifta som nu har en skatteförmån får nu dela med sig av skattefördelarna som gifta har. Det blir fler som vill ha samma ekonomisk förmåner därmed blir det mindre skattepengar över till de gifta, skattefördelarna kommer att minska. Kompisar med rymligt samvete som inte är gay kan lura skatteverket och gifta sig för att erhålla skattefördelarna. Vore det brottsligt, eller bara fusk? Nu kan det bli mer fusk, skenäktenskapen kan öka, gays kan importera sina mindreåriga objekt från utlandet som inte kan visa riktiga identitetspapper. I Sverige bryr sig inte myndigheterna inte om id handlingar.   

Samma riksdagspersoner valde att fortsätta diskriminera mot andra slags äktenskap.  De fortsätter diskriminera mot djuräktenskap och barnäktenskap, har jag glömt någon? Nambla och de andra har tydligen en ineffektiv lobbyverksamhet eftersom de inte fick sin vilja igenom. Det är bara en tidfråga innan fler minoriteter får sin vilja igenom. Sverige är ju ett land som inte kan säga nej, oavsett hur vansinnig iden är. Allt tolereras, och om man protesterar mot den toleransen så får man knappt uttala sig. Traditioner ska tas bort, ett helt nytt samhälle ska byggas där alla tillåts göra vad som helst.   

Riksdagspartierna har med sitt underliga beslut gett klartecken till att alla slags perversa grupper av olika märkliga härstammningar flyttar fram sina positioner och ligger ett steg närmare lagstiftad tolerans av deras gruppering. 

Förvirringen är säkert stor i riksdagen när de tvingas ta ställning till andra konstellationer och resultatet av den nya lagen. Hur de kan anse sig ha tid med att behandla sådana frågor när landet befinner sig i ett ghettot liknande kaos och vi ser en analkande ekonomisk abyss är ytterligare bevis på att de inte är kvalificerade för sitt jobb, politikerna är helt verklighetsfrånvända.  

Riksdagspartierna som röstat för den nya lagen måste väljas bort, det ar den enda garantin att de inte kan ställa till mer elände och problem och riva ned fler traditioner. Förhoppningsvis så kommer lagen att rivas up när vi får en ny regering.  

Barnäktenskap finns redan i Sverige i många invandrartäta områden, det behöver vi inte lagstifta om. Eller har riksdagen någon annan åsikt om det? 

 DN

No comments: