Monday, March 30, 2009

Vad tycker de muslimska ledarna om massinvandring till Europa?

Det är inte ofta man kan få reda på vad diktatorerna i de muslimska länderna tycker och tänker om olika saker. De behöver ju inte svara på frågor eller uttala sig som är brukligt i demokratier och i västvarlden. Det vore intressant att få deras perspektiv på förandringen som håller på att ske i Europa.

Frågan om vad diktatorerna tycker föranleds av en SVD artikel som skriver att 500 Lybiska muslimer försvann utanför Libyens kust med två fartyg som smugglade falska asylfall/illegala immigranter till Europa.

En detalj som många inte tänker pa är att enligt artikeln så är de Libyska myndiheterna helt medvetna och informerade om vad som höll på att handa. De kunde genast uppge att ett fartyg hade 253 passagerare och att 21 kroppar har hittats, alla kom från det fartyget.

342 är borta från ett annat fartyg men 23 människor har bärgats levande därifran.

Det är inte ofta ett arabland med sin obefintliga byråkrati kan redovisa antalet passagerare på privata smugglingsfartyg inom loppet av nagra timmar. Finns det någon anledning till att Libyska myndigheterna håller noggrann koll på hur många som smugglas till Europa? Det måste betyda att smugglingsfartygen är under den Lybiska regerings kontroll. Betyder det att den Libyska regeringen, dvs Khadaffi är smugglaren? Det är en rimlig slutsats. 

Libyens ledare Khadaffi brukar hålla tal, i filmen pratar han om hur många muslimer "han" har i Europa. I filmen nedan sade han för ett par år sedan i ett tal att,

"nu har vi 50 miljoner muslimer i Europa" och "Allah kommer att bevilja islam en seger i Europa utan svärd, utan vapen, och utan militära konsekvenser". "De 50 miljoner muslimer som finns i Europa nu kommer att ändra Europa till en muslimsk kontinent inom några decennier."
Han menar altså att Europa kommer bli muslimskt på grund att antalet muslimer ökar och snart är en majoritet. Tillvägagångsättet blir enligt honom att tvinga oss med hot om krig att bli muslimer då de är tillräcklig många, då tvingas vi ge efter annars blir vi massakrerade i ett krig. 

Frågan är om Khadaffi avsiktligen "exporterar" muslimer till Europa med syftet att islamifiera Europa med så många invandrade muslimer som möjligt? Hur ska man ta reda på hur en galen diktator tänker? Den oberäknerlige Khadaffi hade som bekant kärnvapeninrattningar och karnvapenforskare från Irak fullt sysselsatta med att bygga kärnvapen i den Libyska öknen. Den forskningen gav han upp till USA dagar efter att Saddam Hussein greps i Irak. Han måste tas på allvar. 

Det som inte är galet är hans kalkyl att Europa kommer att bli muslimskt, det stämmer, det är bara en tidsfråga om massinvandringen tillåts fortsätta till Europa. Därför måste all muslimsk invandring till Europa stoppas och vändas i tid. Speciellt Sverige har på mycket kortare tid än resten av Europa fått proportionellt långt fler muslimska asylsökande än övriga Europa. Sverige hade för 5 år sedan 450 000 muslimer, de sista tre åren har det kommit nästan 100 000 fler muslimer varje år. Det betyder att vi måste ha runt 750 000 muslimer i Sverige idag, och deras barn är inte ens inräknade. Med de höga födelsetalen de har så kan det därför finnas en miljon muslimer redan idag om man räknar med deras barn. Myndigheterna har ingen koll, de struntar ju i hur många invandrare som kommer till Sverige.  

Hotet från Islam sammanfattas med Khadaffis ord i slutet av filmen,

"De (vi europeer) måste acceptera att bli muslimer i framtiden, annars måste de förklara krig mot muslimerna".

Den galningen menar allvar och han sitter på en av världens stora oljefyndigheter. En galning med obegränsat med pengar som redan börjat iscensatta en hotfull krigsplan är mycket farlig och måste stoppas innan det är försent.

Om inte, sa tvingas vi, enligt honom, bedriva krig mot ett mycket stort antal muslimer som omringat oss överallt. Vad säger partiledarna om det? De borde tillfrågas om de har tid att svara mellan uppgifterna de är fokuserade på, beviljandet av alla fallskärmsavtal och sina försök att slippa ansvar för sina handlingar.  

Det som pågår är ungefär att politikerna lagar en ny maträtt men blandar in, inte bara gifter i maten men även explosiva ämnen som kan explodera då de kombineras eller sätts in i ugnen, receptet är en garanti för katastrof oavsett hur man beter sig.SVD DN AB AB

No comments: