Sunday, March 29, 2009

SVDs artiklar bekräftar SD' ord, asylfall betalar inte skatt, de lever på bidrag och jobbar svart. SR bedriver valkampanj.

Asylsökande köper falska adresser.  Ett nätverk säljer falska adresser till asylsökande. Hos Migrationsverket finns det enligt SVD 187 asylsökande boende pa fyra adresser. I en lägenhet finns 50 personer skrivna, alla betalar mellan 200 och 600 kr per månad för en falsk adress. 

En adressförsäljare beskrivs som en välkladd och vältalig invandrare som visar upp ett visitkort med Röda Korsets symbol påtryckt.

Vitsen med en falsk address är att man får bidrag utbetalda dit och man delar med sig av "vinsten" till den som ställer upp med adressen.  Samtidigt söker man asyl och jobbar svart enligt SVD. Vistelsen i Sverige utnyttjas därmed maximalt.

En address tillhör Ruben Tastas Duque, en ombudsman för SAC. Hos honom finns 64 asylfall skrivna och Duques plan var att skriva in alla asylfall som medlemmar i sitt fackförbund SAC och ta betalt 30 kr per person.

Duque säger att han arbetar av idella skäl med att hjälpa falska asylfall eftersom han vill ha en "gränslös värld".  
  
Han säger vidare att "vi tar inte betalt för den här tjänsten, men det finns skurkar som gör det." Uppenbarligen erkänner han att han tar betalt, men den förvirrade mannen inser inte att han är en skurk.

Enligt SVD så arbetar även LO nu med att "organisera" personer som uppehåller sig illegalt i landet.

Om LO gör som SAC är däremot inte bevisat. LO är en miljardkronoorganisation som inte behöver sälja medlemskap och falska adresser som SAC gör.

Andra invandrare annonserar sin tjänster via Youtube filmer och bloggar.  

•  Hos en kvinna med bostad i södra Stockholm har 41 personer skrivit sig under de senaste åren. Kvinnan driver en välrenommerad verksamhet som riktar sig till latinamerikaner i Sverige. Hon är sjukskriven på heltid.

•  En kvinna har fått post från 32 asylsökande till sin lägenhet. Hon är högt uppsatt i en organisation som har band till den chilenska rege-ringen. Hon lever också på bidrag.

SVD's artikelserie pekar ut en av tusen negativa aspekter av den okontrollerade massinvandringen.

Artiklarna bekräftar det som Sverigedemokraterna har varnat för i alla år och som saker som är allmänt känt.

Nu löper Svenska Dagbladet risken att behandlas på samma sätt som Sverigedemokraterna. SVD kommer precis som alla andra som belyser massinvandringkaoset att kallas rasister och nazister av de extremaste våldsfixerade vänsterorgansiationerna. Sadant är ju bara att avfärda som barnbabbel. Vänstern har aldrig kunnat ta en debatt om saken, därför ljuger de och försöker stoppa yttrandefriheten.  

De mest kända är Expo och Afa. Deras valkampanj börjar idag med Expo medlemmen Sanna Klinghoffer som infiltrerat statliga Sveriges Radio. SR har gett Expo infiltratören Klinghoffer fria händer. Hon använde falska nya medlemmar som bar dold video och ljudutrustning. Nu "rapporter" Klinghoffer resultatet. De har spelat in vad SD medlemmar har sagt och "nyheten" är att SD medlemmar har sagt hemska saker. De har sagt saker som beskrivs i dagens SVD, dvs att invandrare utnyttjar Sverige, de vill inte betala skatt och de jobbar svart och varenda människa vet att det är sant. SVD och SD säger därmed samma sak. 

Ja, det var ju "hemskt" att SVD och SD medlemmarna sade precis samma sak. Det tog liksom luften ur SR's Klinghoffers försök att smutskasta SD. Vad är det för konstigt med att svenskar pratar om vara största nationella problem? Det är inte konstigt. Men det som är konstigt är att efter 25 års massiv massinvandring så fortsätter extremister att kalla alla svenskar som har ansvarskänsla för "rasister". En del trodde på det 25 år sedan, men inte idag. Sanna Klinghoffer släng dig i väggen tilsammans med dina extremistvänner i Expo och Afa. Du är outad nu. 

Hur ska man tolka Sverige Radio's agerande? SR tillåter extremister operera helt fritt, de får lägga ner obegränsade belopp på att forsöka smutskasta och hetsa mot, SD som är det parti som hotar regeringen mest bara två månder innan EU valet.  

Det är dags att granska alla media medlemmar och deras kontakter med extremister som t.ex. de våldsinriktade extremisterna pa Expo/Afa.

SR har ingen som helst trovärdighet och det beror inte enbart pa att de anställer extremister men hela SR's och SVT's politiska verksamhet går ut pa att vinna val åt deras favoritpartier. Det innebar att de ljuger, smutskastar, undanhaller sanningar, skapar "debatter" där enbart en sida får komma till tals. Metoderna är samma som i fd Sovjet, och "debatten" är precis lik de som sänds pa Kubansk TV, olika personer diskuterar men alla står pa samma sida och de förtrycker därmed yttrandefrihet och demokrati.

Att fanatiska extremister utnyttjar media är ingen överraskning, men nu är de avslöjade. Extremisterna försöker dölja sina kontakter. Filmen visar kontakerna mellan Expo/Afa och Sanna Klinghoffer, producenten på Sveriges Radio. Efter att filmen gjordes har Expo och SR producenten försökt eliminera alla bevis på ett samband, men det var för sent. Läs även texten i sidokolumnen till filmen. Jag undrar vad SR's ledning, dvs regeringen säger om deras arbetsmetoder. Om Reinfeld haller tyst så bevisar det att han accepterar stöd från statligt anställda extremister som arbetar på statlig media.  3 comments:

Anonymous said...

Ordet rasist har nästan förlorat sin betydelse eftersom det använts för ofta och inte sällan på ett felaktigt sätt.
Efter det som hänt under senare tid, t.ex. i Malmö och i London blir ordet alltmer relativiserat. Det är inte längre fråga om t.ex. SD eller någon annan grupp är rasistiska. Fokus flyttas nu till vilken grupp som är mest rasistisk. Vid en sådan jämförelse uppfattar alltfler att rasismen är betydande hos t.ex. de arabiska inflyttade i Malmö.
Ordet rasism kan därmed sägas vara ett förbrukat ord som tillhygge i den politiska debatten. Det får snarare en motsatt effekt än användarna av ordet har tänkt sig, i synnerhet när det används av den politiska eliten och mediaeliten för att tysta kritik mot den förda politiken.
De flesta anser att politiken på området är misslyckad. Det borde ju leda till en ånger och påtaglig vilja till att rätta till missförhållandena från politikernas sida.
Men otroligt nog framhärdar dessa i att fortsätta med den misslyckade politiken.

Nu kan man bli kallad för rasist om man inte vill betala för att s.k. papperslösa skall få fri sjukvård.

Anonymous said...

Youtube videon har blivit borttagen, föga förvånande

BefriaMedia said...

Videon finns kvar.