Sunday, March 01, 2009

Utvisningsdömda brottslingar utvisas aldrig. Ett tredje block blir starkare.


Moderaternas förslag att utvisa och ta medborgarskapet ifrån kriminella och falska flyktingar är en stor bluff som de aldrig kommer att realisera. M försöker bara minska flykten av moderater som tröttnat och går till Sverigedemokraterna. 

De fåtal brottslingar som redan dömts till utvisning har i verkligheten aldrig utvisats. Det finns flera tusen som fått avslag på asylansökan och åtskilliga brottslingar som redan dömts till utvisning, men i verkligheten är det bara några dussin av dessa tusentals som utvisas varje år. Om regeringen ville så kunde de börja med att utvisa de redan utvisningsdömda men inte ens det klarar de av.

Regeringen kommer aldrig kunna ta itu med sina arbetsuppgifter, de är handlingsförlamade och inkompetenta. Hur ska man tro dem när de föreslår att utvisa uppskattningsvis kanske 1 miljon brottslingar och falska flyktingar? De skrattar nog på sig själva i hemlighet av komiken bakom förslaget. 

Det som delvis bidrar till att Sverige har Europas högsta våldsbrottslighet är att farliga utvisningsdömda brottslingar inte utvisas. Annu värre är att de flesta grova brottslingar som invandrat nästan aldrig döms till utvisning. Barnvåldtäkt eller mord leder inte automatiskt till utvisning vilket borde var upprörande men allmänheten är inte medveten om vad som händer i våra domstolar.  "Toleranta" domare och politiker har gjort Sverige till ett massvåldskaos, med det är inte hela bilden. Den största orsaken till att Sverige är ett massvåldskaos är att man knappt löser några brott. 90 - 99 % av alla grova brott löser man aldrig. Det igen, tyder på inkompetens och handlingsförlamning.  Det tragikomiska i Moderaterna förslag är att de helt ignorer det faktumet att nära 100 % av de asylsökande som fortätter ankomma till Sverige inte har flyktingskäl, varför börjar inte moderatern med att stoppa den inflykten? Nej, sanningen är att de inte har några verkliga abitioner med invandingspolitken, det måste alla inse. De har inte ens nämnt ordet "invandringpolitik" de senaste 10 åren och deras aktioner har kraftigt förvärrat en farlig och kaotisk situation. Allt de gjort är att se SD's framgångar och nu staxt innan SD blir en riktig maktfaktor försöker M ta deras framgång med att kopiera delar av deras plan.  


Den grova brottsling som enligt DN ska utvisas för en rad grova brott kommer förmodligen aldrig att utvisas. Byråkratin kring en utvisning har så många steg som komplicerar själva utvisningen vilket gör att kanske 99 % av alla som dömts till utvisning i själva verket finns kvar i Sverige och fortsätter begå nya brott. 

Det är en av många orsaker till att förtroende för politiker och rättsväsendet är lägre än någonsin. Svenskarna har tröttnat på den inkompetenta och verklighetsfrånvända Alliansen och de tidigare vänsterregeringarna som har struntat i och tolererat och medverkat till att skapa Europas värsta våldsamhalle. Det enda hoppet är att välja nya politiker lokalt och på riksplanet, om det inte sker i nästa val så går det förmodligen aldrig att rädda Sverige. Det tredje blocket, mittenblocket dvs SD som i snabbpollen fick 17 % är det som oroar både moderater och vänsterblocket. Nu är det vänsterns tur att kopiera en del av SD program, vilken bit blir det?  SVD DN DN
 

4 comments:

Faster Sven said...

Detta är inte en antydan om att du har fel, men det vore mycket intressant att ta del av källan till ditt uttalande om att "Sverige har Europas högsta våldsbrottslighet". Har det verkligen gått så långt?

BefriaMedia said...

Jo det har gatt sa langt, jag kan refera till mangder att brottstatisk men listan skulle bli for lang.

Bara valdtakter ar 10 ggr hogre an mosvarande Europeiska lander.

Gatuvald, som misshandle och ran langt over alla andra europeiska lander, men inte en artikel om det i svenska media eftersom "Sverige ar bast", vi har inga problem.

Jag kan referera till en informativ film om saken. Las statstiken under "more info" det ar en bra borjan om man vill veta mer.

http://www.youtube.com/watch?v=uxsfZm0YDk0

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ said...

Det är extremt upprörande att det begicks långt över 5000 våldtäkter bara under året 2008. Hur många fler skall behöva offras på mångkulturens altare under 2009?

Anonymous said...

Jag är en före detta moderat som har gått till Sverigedemokraterna och som inte tänker gå tillbaka på grund av små bluffar och populism.