Saturday, February 28, 2009

Valj en ny tidning som varken censurerar eller ljuger om extremistvaldet.En av de ärligaste tidningarna som finns idag är Nationell Idag. Den tillhör det mindre kända partiet Nationaldemokraterna (ND), men är en kalla för objektiva nyheter som man inte kan hitta i andra tidningar. Även om man inte stöder ND så är tidningen mycket läsvärd och intressant. En av skribenterna är mediaforskaren Jan Milld. 

Prenumerera på tidningen för att ge stöd till redaktoren som föll offer för ett attentat. Han blev utsatt för ett mordförsök nyligen och de som låg bakom var de som oftast ligger bakom den typen av angrepp, Afa - Expo.  

Stöd redaktören och tidningen! Nationell Idag kan få större spriding om de får statsstöd, det fattas ett fåtal prenumeranter för att de ska nå det målet. 

Sluta köp DN, Aftonbladet, Expressen och Svenska Dagbladet och de lokaltidningar som hemlighåller invandrarvåldet och tystar ner den farliga utvecklingen som pågått länge i Sverige. Läs dem online men betala aldrig för dessa ljugande media.

Prenumerera pa Nationell Idag, Helår kostar 545 kr, halvår kostar 285 kr. Sätt in pengarna på deras pg nr, 20 56 18-2.  Mer infomation har.

Vi tar gärna emot idéer om hur patrioter ska kunna skydda sig mot attentat. Vi vet att myndigheter knappt gör någonting åt extremistvåldet, det måste vi andra på. Sverige har nått ett oacceptabelt stadium då tidningsredaktörer och politiker tvingas beväpna sig med automatvapen för att värja sig mot gatuextremister.  SVD SVD

Visste ni detta om Sodertalje? 

2 comments:

Anonymous said...

Hej,
Hade du nån källa på följande påstående:

"Sverige har nått ett oacceptabelt stadium då tidningsredaktörer och politiker tvingas beväpna sig med automatvapen för att värja sig mot gatuextremister"

BefriaMedia said...

Om du inte visste om det sa har nyligen redaktoren for nationell Idag, Vavra Suk, och SD''s lund politiker blivit utsatta for mordforsok. Om du vill ha "kalla" sa kan du lasa om det i manga rikstidningar och deras partitidningar. Dessutom sa har under de sensta aren atskilligan andra politker blivit utsatta for mordforok, attentat och fatt sina hem och bilar forstorda.

De tvinga darfor bevapna sig om de ska kanna sig sakra. Men jag tanker inte tala om for dig om vet om vilka som bar vapen eller ej.