Thursday, March 26, 2009

Svensk media ser brister i Eritrea, men inte i Sverige.

Medan Svensk Media stirrar sig blind på mikrokosmos i olika världsdelar så struntar de i bristerna hemma i Sverige.

Tidningarna har enat sig om att skriva sina rubriker och artiklar om en afrikan som sitter i fängelse i sitt afrikanska hemland Eritrea. 

Dawit Isaak sitter i fängelse men ingen vet varför. Myndigheterna i Eritrea har inte fått sin version presenterad, bloggen har ställt frågor dit och skriver mer om svar erhålles.  

Tidningarna skriver att det saknas pressfrihet och yttrandefrihet i Eritrea. De som varit där känner nog till hur det står till med det, men bristen på yttrandefrihet i Sverige borde väcka större intresse. Svensk media ser världen genom ett sugrör med dragning till vänster.  

I Sverige infiltreras vissa politiska partier av just media. Statlig media som Sveriges Radio SR driver valkampanj åt sina uppdragsivare och infiltrerade SD med syfte att smutskasta och förnedra dem. De packade sin statligt anstallde spion Caroline Stenman full med video, kamera och ljudutrustning. 

I Sverige angrips en redaktör, Vavra Suk för en oppositionstidning och var nära att mördas av ligister associerade med SR producenten som infiltrerade SD och hennes vänner. 

Dessutom så angrips politikerna från SD och var nära att mördas. Det hände bara ett par dagar efter att SR's infiltrationsförsök avslöjades av samma SD politiker och bara några dagar efter mordförsöket på redaktören, Suk. SR producenten Sanna Klinghoffer är kompis med ligistgrupperna som låg bakom mordförsöket på redaktören Vavra Suk. SR producenten kan med sina kompisar Daniel Poohl och Michael Ekman från extremistgruppen Expo/Afa/antifa ha planerat mordförsöken på dessa oppositionspolitiker. Allt inträffade i snabb följd nära i tiden, därför är händelserna mycket suspekta speciellt med tanke på det djupa hat som Expoligisterna har för de politikerna.    

Den brist på yttrandefrihet som kanske finns i Eritrea finns definitivt i Sverige. Ett bevis är att dessa rader aldrig skulle kunnat publiceras i de stora svenska tidningarna som nu gjort gemensam sak till stöd för en afrikan i afrika. 

Enligt DN så blev Dawit frisläppt 2005, men han grep genast efter att fd utrikesministern Laila Freivalds (s) gjorde vissa uttalanden. Hans tid i frihet blev bara några dagar. Freivalds (s) är samma person som via SAPO organiserad att Sverigedemokraternas hemsidor blev nedstängda mitt under valkampanjen innan valet 2006.  Det är varken yttrandefrihet eller demokrati. Hon spakades ut för det och efter att hon ljugit om bla hennes ursäkt till arabstaterna om Muhammedteckningarna. Det offret tolererades av S regeringen eftersom risken fanns att vänsterregeringen kunde förlora valet till borgarna med SD som vågmästare. 

Den förra (S) regeringens antidemokratiska aktioner fortsätter som förut nu i Alliansen namn. 

Nu bara ett par månader innan EU valet börjar Sverige Radio, SR regeringens officiella radiobolag sin valkampanj. De ska sända ett program med hemligt inspelat material från Sverigedemokraternas möten och fester. Det är SR producenten Sanna Klinghoffer som ligger bakom det bidraget till valkampanjen. Hon samarbetar med extremistgruppen Expo och är vän med ledarna för Expo. Deras vänskapsband avslöjades i filmen nedan innan de skyldiga konspirerade och försökte dölja alla spår av vänskapsband. På Söndag 29/3 kl 13.00 inleds SR/Expos valkampanj, då sänds Klinghoffer propaganda i radioprogrammet Kaliber i P1. 

Om man ska kunna hävda att vi har yttrandefrihet i Sverige så måste väl journalister och politiker kunna slippa övergrepp av statlig media och slippa oroa sig för statligt anställda producenter och deras vänner som är blodtörstiga gatuterrorister? Mordförsök ska väl inte pressen tiga om när det händer i Sverige? 

Om man tittar en aning bortom den idylliska svenska sommarhagen under en sten så hittar man i gyttjan en grotesk grupp manipulerande extremister som bara har ett syfte. De vill förhindra yttrandefriheten till varje pris och stoppa in demokratin i mediabolagens arkivskåp. Det blir vi påminda om på Söndag kl 13.00. 

 

 
SVD SVD SVD SVD SVD dn dn dn dn dn ab ab

1 comment:

Göte Borg said...

Ha, ha. "Svensk media ser världen genom ett sugrör" Kanonbra text en dag som denna när jag känner mig helt främmande inför och förvånat åser det extremt kraftiga engagemanget för Dawit Isaak. Mer deprimerande är att Kaliber snart ska smutskasta Sveriges enda framtidshopp och en utsikt bredvid sugröret :SD.
Åter till Dawit Isaak. Tittar undrande på alla journalister som rusar till. Har ingen egen uttänkt åsikt i frågan. Självklart ska inte journalister fängslas, men frågor är ju alltid mer komplicerade än så. Det känns mer som om hela PK-sverige har fått ett fall som har rätt PK-syntax. Ingen komplicerad analys eller självrannsakan behövs, inga besvärliga motfrågor, bara att ösa på för fullt. Självgodheten har inga gränser. Samtidigt håller samma journalister majoriteten av Sveriges befolkning i åsiktsmässig husarrest på så många områden: Invandringsfrågan, Muslimfrågan ,EU-frågan ,Klimatfrågan tex.