Tuesday, March 24, 2009

Mina inneboende ställer till problem, vad ska jag göra?

Jag tyckte synd om några personer och hyste in dem hemma.

Men efter ett tag så började det brinna i rummen de bor i. Det kan jag tolerera, grabbarna var ju snälla av sig och jag fick lära mig laga en ny maträtt, de kallade den Kafka.

Jag förberedde mig och köpte hem eldsläckare. Jag tänker inte sluta tolerera andra människor bara för att de har mentala problem, de är ju människor som vi, eller? 

Vid nästa brand så var jag beredd och därmed sänkte jag reparationskostnaderna. 

Dessutom så bygger jag om med brandsäkert material.

Mina inneboende kom pa nya ideer, de gjorde hål i väggarna och satte eld på regelverket. De är påhittiga, roliga gossar.

När jag frågade varför de gjorde hål i väggen innnan de satte eld på rummet sade de att de ville bara hjälpa mig så att branden bara drabbade grannarna så vi slapp reparera. Det tyckte jag var en bra ide, jag gillar omtänksamma personer. Men grannarna klagade på alla bränder, de var inte lika toleranta som jag. Min ide var då att sälja byggmaterial till grannarna. Mina gäster, pyromanerna fick jobb och betalt på det sättet. Det fungerade tills grannarna upptäckte varifrån bränderna börjat. Grannarna klagade högljutt och kallade mina grabbar för blattar. Det var hemskt rasistiskt tyckte jag, då ringde jag tidningen. Det blev stora reportage om fastigheten och de rasistiska grannarna. De fick sparken från sina jobb i den offentliga sektorn så fort deras foto kom ut i tidningen. Till slut blev det demonstrationer och stenkastning som drev ut grannarna. 

Nu hade jag en byggfirma på gång så jag passade på att göra fastigheten till en flyktingförläggning. Jag lyckades få in fler pyromaner i de lediga lägenheterna. Det kommunala fastighetsbolaget var tacksamma eftersom jag och de boende reparerade efter varje ny brand, explosion eller upplopp. 

De visste inte att det var vi som satte eld på området. Hihi. 

Snart så hade jag expanderat till flera bostadsområden, det var bra affärer och ingen misstänkte något. Jag hade ett litet asylfallsimperium, med flyktingförläggningar, och kursgårdar för belastade asylfall. Det var ett bra påhitt, ingen lärde sig annat än hur man anlägger en eld och lite brandskydd förståss. 

Som tur var så kom det påfyllning varje vecka med nya pyromaner som vill bränna ner byggnader sedan få jobb. Det var tur, mitt bortfall var ganska stort eftersom vi tillverkade slangbomber för att sätta eld, de exploderade för tidigt ibland. Brandkurserna de har på moskeerna är inte bra, de har stora språkproblem. Så jag tog över kurserna och fick stora bidrag eftersom kurserna handlade om brandskydd, det var prioriterat.   
 
Politikerna har bestämt att Sverige ska fyllas på med så många asylfall som möjligt. De sade att alla unga svenskar flyttar till andra länder, sa vi behöver fler unga eftersom vi kommer att få fler gamla i framtiden, sade politikerna. Jag fattade aldrig vad tusan de menade men, vem bryr sig. Det finns ju guld att hämta och med bränderna och ny arbetskraft varje vecka tack vare farsan Ilmar Reepalu. Alla pyromaner ser upp till honom som en förebild, han fick pyromanpriset eftersom nästan alla brandskador är hans förtjänst.  

Konstigt nog så har ingen klagat på honom trots massor av bränder med miljardbelopp i skador. Annu konstigare är att polisen inte hittat en enda pyroman, grabbarna är duktiga på att springa så fort polisen kommer, men listiga som de är så springer de bara runt hörnet och går fram som helt oskyldiga åskådare. Ingen fattar något och det är ju bra för pyromaner. 

Vissa suspekta individer, de listiga Sverigedemokraterna, de har listat ut att allt är ett stort bedrägeri, det har jag misstänkt länge, men deras argument har till slut övertygat mig.  Men de vill visst stoppa massinvandringen av mina pyromanblattar. De har inte sagt det rakt ut, men jag känner på mig att vill ha slut på bränderna och brottsligheten. Om jag inte vore i "bränna och bygga" branchen så skulle jag säga att SD har rätt, jag har aldrig litat på farsans parti.  Vad menar de egentligen S och M och de andra med att vi behöver fler pyromaner därför vi har för många gamla? Det låter skumt, oklart och helt fel.  

Det är strålande tider for min byggfirma, "Ape Juvel Bygg ditte och blatte" i Rosengård. Jag hoppas att inte SD får någon makt att tala om på ett tag. Aven om de får makten så tar det nog 10 -15 år innan de kan stoppa den här oljetankern som kallas massinvandringen, vid det laget har jag nog förtidspensionerat mig med de svarta brandmiljonerna i bakfickan. 

Jag undrar om min berättelse som framgångsrik småföretagare kommer in i tidningen Veckans Affärer? nappast,  men tyvärr finns det knappt några ärliga affärer att syssla med i Sverige, bara fusk och brottslighet lönar sig. 

Det är en makalös tur att ingen fattat vad man måste göra med Rosengård. Jo, en person begriper vad som måste göras. Det är Bananlandet som gjorde filmen Riv Rosengård. Tur att det bara är idioter som sitter vid makten annars blev det A-kassan för min del.  SVD SVD DN

3 comments:

Cap said...

Grymt skrivet! Mycket underhållande läsning...

vinterbadaren said...

Hehehehe! Tackar för underhållningen. För att överleva det mångkulturella helvetet krävs humor.

Kämpa På!

B-O Gavne, Vasteras said...

GLÖM INTE! Att detta, nu i Rosengård, annars i t.ex. Trollhättan, handlar om politiska (lokal-)samhällen -alltså kommuner- där de styrande (lokal-) politikerna benämner samhället för ”stad”. Malmö ”stad”.
Till vad vi svenska folk har kommit överens om, lagskrivit, att våra –alla- kommuner skall benämnas just ”kommun”.
Att vi svenska folk vill ytterligt hävda demokratin, att alla våra kommuner och dess invånare, är lika värda.
Där alltså dessa politikerna i Malmö, och t.ex. i Trollhättan, vill hävda att de är nått finare människor, fina stadsboende; än andra, landsbygdsboende individer. Som man ju inte kan benämna landsbygd för ”stad”.

-Alltså visst finns Malmö ”stad”, med sina gator, trottoarer, höga hus och trångt. Där benämningen ”kommun” avser samhällsgemenskapen av invånarna i kommunområdet.
Och också, att jag absolut inte hävdar att denna så kallade kommunreformen från runt 1969, är det bästa för all framtid. Till på köpet ser jag flera skäl för att, den kanske idag bör revideras, något. Att vi svenska folk diskuterar saken och röstar. –Men inte att den skall revideras med våld och terror, som nu några pysslar med.

-Han heter särskilt i Malmö Ilmar Reepalu, socialdemokrat. Och han får stöd i detta stads snackande av kommundirektören –hon kallar sig förstås för stadsdirektörn´- i Malmö Inger Nilsson. Och det är uppenbart ren kriminalitet för dessa myndigheterna att benämna Malmö kommun för Malmö ”stad”. …tacka då faeeen för att det då kan bli till upplopp i Malmö; och t.ex. Trollhättan. Kriminalitet som ju kriminalitet!