Saturday, March 07, 2009

Sossar profiterar på massinvandringen och brottsligheten.

Vissa politiker har ett vinstintresse i massinvandringspolitiken. För det mesta så arbetar de i det tysta, dolda under en massivt täcke och hoppas på fortsatt brist pa undersökande journalistik.

Ett praktexempel var förr den numera avlidne socialdemokratiska riksdagsmannen Hans-Göran Franck. Han var en av de mest drivande krafterna för en större massinvandring. Skandalen som aldrig kunde hittas i tidningsrubriker var att han samtidigt drev en advokatfirma som fick större kundkrets varje år. Kunderna var nyankomna flyktingar som ville överklaga avslag på asylansökan. Givetvis bekostade staten flyktingarnas advokatavgifter och pengarna gick till Franck. Franck profiterade på den politiken som han och hans parti drev.

Det senaste exemplet är Jan Emanuel Johansson (s) JEJ. Han fick rubriker efter att han försökte hyra ut sin bostad som han begärde en ovanligt hög hyra för. Jag har inga problem med att folk vill hyra ut sina hem för en stor summa pengar, det ar varken olagligt eller oetiskt. Marknadskrafterna bestämmer hyran. Men privat hyr man nog inte ett hus for 140 000 i månaden, så stora belopp betalar bara myndigheter till att hysa asylfall. 

Det som däremot är skumt med hans verksamhet är att han driver flera bolag vars verksamhet är att hysa ensamkomna flyktingbarn, invandrare och kriminella. 

Tack vare en SD politiker, Thoralf Alfsson i Kalmar som undersökt kostnaderna, så har Sverige fått reda på att varje ensamkommet flyktingbarn kostar oss nära en miljon kronor varje år.

I runda tal så räcker det till ett fint hotellrum pa Grand Hotell i Stockholm med fin middag, lunch och frukost. Alla flyktingbarn skulle därmed kunna hysas in pa lyxhotell, kostnaden blir samma. Men det gör man inte, istället hyses de in i olika hem runtom i landet som kostar nästan lika mycket som Grand Hotel. 

Jan Emanuel Johansson (s) är en av de som nu har ett fastighetsimperium och tjänar miljontals kronor pa flyktingar och kriminella. 

Brott och massinvandring lönar sig för Jan Emanuel Johanssson (s). Hans behandlingshem kan ta in några av de som hamnat snett i livet och några av de som snart kommer att hamna snett i livet, de ensamkomna "flyktingbarnen" som ibland är i trettioårsåldern. Flyktingar har som bekant stora svårigheter att anpassa sig till livet i Europa och många blir brottslingar, behandlinghem är en tillväxtindustri. 

Det är inte fel att tjäna en massa pengar, tvärtom. Men att tjäna pengar på en politik som man själv driver fram och att få kontrakt för sina behandlingshem enbart pa grund av sin partitillhorighet kallas korruption och det borde vara krimialiserat. Det är den saken som journalisterna borde undersöka istället för att klaga på hur stor hyra han vill ha för sina privata bostäder. Den finns såvitt jag vet, ingen som undersökt hur och med vem han fick sina kontrakt för att hysa massinvandrade asylfall. Ingen av artiklar som skrivts handlar om hur han profiterar på invandringspolitiken. 

Några av  hans bolag heter:

Svensk Samhällsutveckling AB 
Internationalen Specialfastigheter AB. 
Egen kraft / ELU AB
JPDSJJ Fastigheter

Bolagens fastighetsbestånd består av runt 10 olika hyreshus, villor och bostadsrätter. De värderades till ungefar 37 miljoner kronor. 

Förutom fastighetsbolagen så driver han olika slags behandlingshem for flyktingar och kriminella i många av fastigheterna. 

Ett av hemmen för flyktingar ar Sörbacken i Uppsala som drivs av hans bolag Folkhemmet Integration AB. 

Ett annat flyktinghem ar Jälla Ungdomshem som har 3 fastigheter. 

Kvinnoboendet Annika-Sofia finns i tre orter i Sverige men även i Tallin. De har tolkhjälp och språkutbildning bla.   
 
Jan Emanuelgarden ligger i Norrtälje och drivs av JEJ's pappa. 

På hemsidan Janemanuelsgarden finns länkar (i solidarisk anda) till Socialdemokraterna, SSU, Lo, hans andra bolag mfl. 

Det är nästan en förvirrande mängd bolag, fastigheter och organisationer som JEJ driver vid sidan om sitt arbete som riksdagsledamot för socialdemokraterna. 
 
Man får intrycket att JEJ skulle inte ha någon sidoverksamhet alls om vi inte hade en okontrollered massinvandring. 

Nu tjänar inte Grand Hotel på massinvandringen. Det ar socialdemokrater och andra som personligen profiterar på massinvandringen. Vi tar in 100 000 nya flyktingar varje år som ska placeras i olika hem. Om alla asylfall kostar 2000 kr per dygn så kan alla sveriges sossar tjäna en bra hacka pa det projektet. Men nu sprids inte vinsten jämlikt över hela landet, bara de smarta sossarna profiterar. Resten av befolkningen begriper inte motiveringen bakom de som driver fram massinvandringen, men detta exempel kanske belyser en hel del.

De har samma motiv till att hemlighålla alla kostnader för massinvandringen. Nästa gång en politiker vill hemlighålla kostnaderna så har man befog att undra hur mycket han/hon personligen profiterar på asylfallen. 

Jag hittade inte ordet non-profit på hans hemsidor men det kanske finns där. Men den som inte vet att syftet med Aktiebolag är att göra vinst borde läsa aktiebolagslagen. JEJ driver Aktiebolag, det är inte non-profit.  

Hur många JEJ finns det bland vara politiker? Hur mycket av våra skattepengar överförs till JEJ's asylfallsimperium?  SVD SVD svd svd dn dn svd SVD

9 comments:

rubbergirl said...

Tycker du Jan Emanuel skall avgå? Skriv under: http://www.namninsamling.se/index.php?nid=3032

Anonymous said...

rubbergirl

Det är bättre om folk som Jan Emanuel sitter kvar och smörjer kråset vid köttgrytorna. Ju snabbare det blir värre, ju bättre.

GiS

Anonymous said...

OT:

Farid Habibi dömdes idag till två års fängelse och utvisning för våldtäkt mot en kvinna i Växjö. Det är inte första gången som Habibi hotas av utvisning. Förra året skulle han utvisas men planerna stoppades efter massiva protester från den samlade vänstern som slöt upp bakom kampanjen "Låt Farid stanna".

http://www.den-svenske.com/2009-03-09-symbol_for_afghanska_flyktingar_domd_for_valdtakt.html

Anonymous said...

Bra undersökning, samhällsvården av gamla sköts med knappa skattemedel. Flyktingarna/brottslingar ger mer profit per person och då samlas gamarna.

Det ryktades om för ett trettiotal år sen om den ekonomiska vinsten med fosterbarn, en strunsak jämfört med den stor mängd personer som nu måste tas om hand. Stora pengar att tjäna för samhellets "tjänare#

Anonymous said...

Detta är första gången man fått en (o)rimlig förklarin till varför sossarna i 20 år gjort allt de kan för att ta hit så många icke-flyktingar som möjligt.

Anonymous said...

Man blir så in i h-e FÖRBANNAD !

Anonymous said...

Nästa gång ni ser en sosse så kolla riktigt noga på ögonen för där ser man girigheten/ohederligheten!

Mona, Wanja, Marita, Ibrahim, mm mm mm...........

Anonymous said...

Jan Emanuel Johansson är en riktigt äcklig jävel!

Anonymous said...

This site is the perfect website. . Cheers Glenn Prolonoff!